Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιέγραψε γελώντας την ενημέρωσή του για τον θάνατο δύο πιλότων


Αντιδράσεις και οργή προκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας με την περιγραφή του πρώτου τηλεφωνήματος που έλαβε όταν μπήκε στο Μαξίμου, το οποίο ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ σχετικά με την πτώση μαχητικού στην Ισπανία που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους, τον Παναγιώτη Λάσκαρη και τον Αθανάσιο Ζάγκα.

Όπως φαίνεται και από μηνύματα πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότεροι οργίστηκαν καθώς ο πρωθυπουργός γελούσε ενώ περιέγραφε ένα τόσο τραγικό περιστατικό, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha.


Δείτε το βίντεο και μια από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αν ηταν ομοφυλοφιλοι,λαθροελληνες ή αναρχικοι, θα αναβε λαμπαδα μετα λυπης ο ξεφτιλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα χάπια "ευφορίας"...καθαρότατο...ένα γέλιο χαπακωμένου. "Δεν υπάρχει καμια αμφιβολία περί αυτού", όπως συνήθιζε να λέει ο γενάρχης της γνωστής "φαμίλιας"... 60 χρόνια αυτή ηγείται προβάτων και ηλιθίων , δεν είναι και λίγο
    Α ρε καημένη Ελλαδίτσα! πώς σε κατάντησαν! πώς σε διέλυσαν, με τη σκυτάλη "από χέρι σε χέρι"! και χαμπάρι δεν πήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοροϊδεύει τον κόσμο, θέλει να πιστέψουμε ότι ήταν μόνος του χωρίς την κουστωδία του; οι σύμβουλοι του δεν ήξεραν ποιο είναι το τηλέφωνο, μακάβριο το αστείο του, μόνο αυτός γέλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]