Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...


Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα, κι όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει,13,5% η διαφορά και μεγεθύνεται από ώρα σε ώρα.

Για την οριστική απαλλαγή από τους νεόκοπους κατσαπλιάδες, τους άρπαγες και τους ολετήρες. Μας έκλεψαν τα όνειρα, μας λεηλάτησαν τα τραγούδια της βροχής. Χωρίς αιδώ, χωρίς περίσκεψη. Αδαείς και θρασείς ήλθαν, αμετανόητοι και μιαροί φεύγουν.

Ο συρφετός των άπλυτων και των μπαχαλάκηδων. Των κοινωνικά αγενών και των πολιτικά άξεστων. Πρωταθλητές του μίσους, της εξαπάτησης, της ιδιοτέλειας, της εξαθλίωσης, του τυχοδιωκτισμού και του ακραίου αμοραλισμού.

Χωρίς να βάζουν μυαλό για την ανοησία τους, που οπισθοδρόμησε την χώρα και την άφησε οικτρά εξαθλιωμένη και καθημαγμένη.

Δεν έχουν ούτε ηθική ούτε συνείδηση.


Αμοραλιστές είναι και τυχοδιώκτες. Επικίνδυνοι και αρπακτικά. Μισαλλόδοξοι και ιδεοληπτικοί. Αγύρτες και λαοπλάνοι.

Άσπονδοι εχθροί της προόδου, του δημοκρατικού πολιτεύματος και της αστικής δημοκρατίας, που θέλουν να την εκθεμελιώσουν. Καταργώντας θεσμούς και δικαιώματα.

Προκαλώντας τον φόβο, την φρίκη και την απόγνωση. Στο όνομα μιας ανύπαρκτης λαϊκής κυριαρχίας, που αυτοί ως αυτοκράτορες, δήθεν καθοδηγητές θα καταδυναστεύουν.

Αλλά μην εκπλήσσεσθε.

Γρηγορείτε.

"Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν".

Σόλοικος
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]