Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ: Σφάλλει ο Μακρόν για την μη ένταξη των βαλκανικών κρατών στην Ε.Ε.


Τη στήριξη της στην ενταξιακή πορεία των βαλκανικών κρατών εξέφρασε η Άγκελα Μέρκελ από την Πολωνία, παίρνοντας αποστάσεις από τις θέσεις Μακρόν

Η εκτίμηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να αποδεχτεί περισσότερα μέλη μέχρι να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι μηχανισμοί διακυβέρνησης της, δεν πρέπει να καθυστερήσουν την ένταξη των βαλκανικών κρατών στο μπλοκ, υποστήριξε την Παρασκευή η Άγκελα Μέρκελ.

Σε δηλώσεις που έκανε σε συνέδριο στην Πολωνία, η κα. Μέρκελ ανέφερε ότι ο Μακρόν έχει δίκιο που επιμένει στην ανάγκη μεταρρύθμισης των ευρωπαϊκών θεσμών. Αλλά πρόσθεσε πως η διαδικασία ένταξης των βαλκανικών κρατών είναι μακρά, οπότε οι δύο στόχοι δεν συγκρούονται.

«Ενστερνίζομαι την αντίληψη του προέδρου Μακρόν ότι οι διοικητικοί μηχανισμοί της Ε.Ε. πρέπει να βελτιωθούν» σημείωσε σύμφωνα με το Reuters. «Δεν το βλέπω αυτό ως εγκατάλειψη των διαδικασιών ένταξης» ανέφερε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας
    Μιχαήλ Ροδάς
    Πρώτη έκδοση 1916
    https://www.politeianet.gr/books/rodas-michail-athina-pos-i-germania-katestrepse-ton-ellinismo-tis-tourkias-225907

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]