Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλει η πομπή να καλυφθεί και η χαρά δεν την αφήνει


Του Γιώργου Καραμπελιά

Επειδή πολλές φορές εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τον Τσίπρα, τόσο για τις πολιτικές του, αλλά ακόμα περισσότερο για το ήθος του, πολλοί φίλοι θεωρούν πως έχω κάποιο «κόλλημα» ή και απωθημένο μαζί του, ή πως στην καλύτερη περίπτωση υπερβάλλω.

Όμως όπως η «πομπή» δεν μπορεί να κρύψει τον πραγματικό της χαρακτήρα, έτσι και ο Τσίπρας είναι αδύνατο να κρύψει τον εαυτό του και το αληθινό του ήθος, ιδιαίτερα με τόσες συνεντεύξεις που δίνει τώρα τελευταία και πιάνεται από μόνος του. Μιλώντας για το Μάτι, προσπαθεί να φανεί ως τεθλιμμένη συγγενής κατόπιν εορτής και προβάλει γελοίες δικαιολογίες, κλειστά κινητά, άγνοια της παρουσίας της τηλεόρασης κατά την περιβόητη σύσκεψη των ενόχων, κ.λπ. Όμως η πραγματική του φύση, η απόλυτη έλλειψη ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζει πωρωμένους επαγγελματίες μαυρογιαλούρους, αυτή που εξάλλου του επέτρεψε με τέτοια άνεση να εξαπατήσει έναν ολόκληρο λαό, αναδεικνύεται ανάγλυφη στη συνέντευξή του με τον Σρόιτερ την Τετάρτη το βράδυ στον Άλφα.


Εκεί αυτοπαρασύρθηκε, από το χαζοχαρούμενο κλίμα της συνέντευξης που το ήθελε και ολίγον ως απάντηση στη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Αρναούτογλου, και αποκάλυψε τον βαθύτερο εαυτό του. Έβαλε τα γέλια αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο δύο Ελλήνων πιλότων, αφήνοντας άφωνο και τον Σρόιτερ. Όπως ακριβώς βάζει τα γέλια στην υγεία των κορόιδων που τον έφεραν στην εξουσία. Θαυμάστε τον και αν θέλετε ξαναψηφίστε τον. Ιδιαίτερα κάποιοι παλιοί φίλοι μου μου κρυφογελάνε με τον «μένος» μου, και ορισμένοι ψάχνουν δικαιολογίες για να τον ξαναψηφίσουν, αυτόν ή το υπερφίαλο alter ego του.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κανείς δεν θυμάται την ταινία. Ο Μαυρογυαλούρος είχε το ήθος να παραιτηθεί.... Γιατί κατηγορούμε διαρκώς τον μόνο πολιτικό που παραιτήθηκε όταν κατάλαβε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του; Θυμάστε τις μούντζες που έριχνέ στον εαυτό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]