Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγάλη εκδρομή των Ορκ


Από πού να την πιάσεις και πού να την αφήσεις τη «2η φορά Αριστερά». Καλύτερα να την αφήσεις...

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μεγάλη μπίζνα ο νέος Ποινικός Κώδικας. Καταργείται το άρθρο 150, που προβλέπει τα εξής:
«Οποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος τιμωρείται με κάθειρξη». 
Σιγά μην το άφηναν αυτό το άρθρο να κυκλοφορεί έτσι αδέσποτο και να γαβγίζει σε όλους όσοι έχουν αφήσει πίσω τους γραπτά ίχνη από προδοσίες. Λίγο το ‘χεις τώρα, χωρίς εξουσία, να κόβεις βόλτες γύρω από το λυσσασμένο το άρθρο και να σου κόψει δαγκωνιά, και να θες χρόνια φυλακής για να επουλωθεί η πληγή;

Καταργείται από τον φιλέλληνα Αλέξη και το άρθρο 151 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ότι «Οποιος, ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιον τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα τιμωρείται με κάθειρξη».


Τώρα, για λεπτομέρειες θα καβγαδίζουμε; Τι σου είναι μια τόση δα εθνική ζημιούλα από ένα Μνημόνιο, από μια Συμφωνία των Πρεσπών, από μια επίκυψη στους Τούρκους; Γιατί να πάει στη φυλάκα κάθε Εφιάλτης και να μην πάρει επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών (για την πατρίδα) ενεργειών; Καταργούνται στον νέο Ποινικό Κώδικα και τα άρθρα που αφορούν την τιμωρία αδικημάτων, όπως η περιύβριση νεκρών και η βλασφημία. Πάντοτε, όλα τα πτωματοβόρα ζόμπι και οι λεγεώνες των δαιμόνων ενοχλούνταν από την ύπαρξη αυτών των άρθρων.

Σημειωτέον ότι είναι ρατσιστικό να φυλακίζονται πτωματοβόρα ζόμπι και δαιμονικές λεγεώνες (μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων της νεοταξικής Αριστεράς) επειδή κάνουν το μόνο που μπορούν και ξέρουν να κάνουν: να ατιμάζουν πτώματα και να βρίζουν τη θρησκεία. Επίσης, με τον νέο Ποινικό Κώδικα θα πέφτουν «στα μαλακά» και οι τρομοκράτες και θα αποφυλακιστούν χιλιάδες ορκ, ώστε να κάνουν μια γερή, μια βαρβάτη, μια ανεπανάληπτη επίθεση στην κοινωνία που τόλμησε να «μαυρίσει» τον Σύριζα. Ιδού το αληθινό πρόσωπο της Αριστεράς: ο νέος Ποινικός Κώδικας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]