Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν ήταν ήττα, συ-συ ήτανε


Άμα σας πέσει καμιά φορά πάνω στο ματς, δεν είναι ήττα, δεν είναι ντροπή, πείτε πως πάθατε συμμετρική συρρίκνωση.

Πείτε το και συνθηματικά, ρίξτε τη μπάλα στην εξέδρα: έπαθα συ-συ από το άγχος. Άλλωστε μόνο δέκα μήνες βγαίνουμε μωρό μου, τέσσερα χρόνια σκεφτόσουν τον πρώην.

Απαντάται η συ-συ σε όλες τις κοινωνικές τάξεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Είναι ένα σύνθετο βιολογικό και ψυχολογικό φαινόμενο που εδράζεται στο άγχος που προκαλεί το διακύβευμα στις μεταμνημονιακές συνθήκες μετατραυματικού στρες.

Κακώς το χρεώσαμε στην κυρία Θεανώ το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόνο έξι μήνες. Είναι σύστημα που έχει διδάξει ο προπονητής στους παίκτες των πάνελ.

Και σίγουρα είναι λεπτομέρεια πως με την αυτή λογική, ο Σαμαράς δεν κυβέρνησε καθόλου, ο Παπαδήμος ομοίως, ενώ ο ΓΑΠ μόλις επτά μήνες πριν την είσοδο στα Μνημόνια.


Εν τοιαύτη περιπτώσει (που λέει και ο Πρωθυπουργός της χώρας) το κυβερνητικό έργο συνεχίζει να εκτελείται απρόσκοπτα, ιδίως μέσα από τις εργασίες της Βουλής, η οποία όλες αυτές τις μέρες αποκαθιστά αδικίες.

Και για να μην το ξεχάσουμε: αν το πούμε “επίδομα της 13ης σύνταξης” δεν είναι καλύτερο;

Ακούγεται σαν να έρχεται ολόκληρη η σύνταξη κατά την επόμενη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ.

emo.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]