Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με καλυμμένα πρόσωπα θα εμφανίζονται στις φωτό οι υπάλληλοι της Βουλής!


Στόχος να προστατευθούν οι ευαίσθητοι ψυχικά συγγενείς από τις αποκαλύψεις που τους ταράζουν…

Σε μια απόφαση σταθμό για την προστασία των προσωπικών βυσματικών δεδομένων, προχώρησε αργά χθες τη νύχτα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με στόχο να προστατεύσει τους συγγενείς αλλά και τους γόνους που έκαναν χρήση της συγγενικής τους σχέσης με κάποιον Βουλευτή για να διοριστούν ως υπάλληλοι του ελληνικού κοινοβουλίου.

Την αφορμή έδωσε η παραίτηση των δύο θυγατέρων στελεχών του κοινοβουλίου, που θίχτηκε η προσωπική τους ευαισθησία από τις αντιδράσεις για τον προνομιακό διορισμό τους. Προκειμένου λοιπόν να μην επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα και οι «μαρτυρικοί» συγγενείς να απολαμβάνουν πλήρη ασυλία, στο εξής το ΦΕΚ του διορισμού τους δεν θα αναφέρει τα πραγματικά τους ονόματα αλλά ονόματα σαν εκείνα που παίρνουν όσοι μπαίνουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.


Επίσης οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι της Βουλής, θα είναι υποχρεωμένοι στις φωτογραφίες από τις συνεδριάσεις να καλύπτουν τα πρόσωπα των υπαλλήλων που φαίνονται, ώστε να μην μπορεί κανείς να ανακαλύψει ποιου βουλευτή συγγενείς είναι και να διατηρηθεί η βυσματική τους ιδιωτικότητα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Βούτση, αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που τόσο σκαιά έχει καταπατήσει η «διαύγεια», βγάζοντας βούκινο τον κάθε προνομιακά διορισμένο στο έλεος όσων τον ζηλεύουν. Με αποτέλεσμα η αντιδράσεις τους να ταράζουν τον ευαίσθητο ψυχικό του κόσμο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
AthensVoiceΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]