Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα κακά που θα μας βρουν αν κυβερνήσει ο Μητσοτάκης


Γιατί οι άνθρωποι μπορεί να λένε ψέματα αλλά οι αριθμοί ποτέ!
20 καταστροφές που περιμένουν τους Έλληνες στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης

Μπορεί να μην το πήρατε χαμπάρι αλλά ο σύντροφος Αλέκσης, σε χτεσινό μήνυμά του στον ελληνικό λαό, χτύπησε την κουδούνα του κινδύνου και προειδοποίησε για τις καταστροφές που περιμένουν τους Έλληνες στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, ο εκτροφέας δηλαδή του Μινώταυρου του Νεοφιλελευθερισμού, όπως θα έλεγε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΠιΠής.

Ο σύντροφος πρωθυπουργός, στο γεμάτο αγωνία για το μέλλον των Ελλήνων μήνυμά του, προειδοποίησε για τα ξένα και ντόπια κέντρα που έχουν σκοπό την παρεμπόδιση της ολοκλήρωσης το σχεδίου της κυβέρνησης, την επιβολή σκληρής λιτότητας και πολλά άλλα που δεν τα χωράει Έλληνα νους όπως το συμμάζεμα του δημοσίου ή την απόλυση συμβασιούχων. Χάρη στις δηλώσεις αυτές μάθαμε ότι α) η κυβέρνηση έχει σχέδιο, β) ο Αλέκσης ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι οι συμβασιούχοι δεν απολύονται αλλά λήγει η συμφωνία που έχουν κάνει με τον εργοδότη-δημόσιο και το σημαντικότερο γ) δεν λέει όλη την αλήθεια για την καταστροφή που συνεπάγεται η πρωθυπουργοποίηση του Αντίχριστου που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης*.

Γιατί αυτά που αποκάλυψε ο σύντροφος Αλέκσης ότι θα υποστούν οι Έλληνες την επομένη των εκλογών, αν έχουν την απρονοησία να κάνουν πρωθυπουργό τον αιμοβόρο ελιτιστή, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που στην πραγματικότητα θα γίνουν.

Εγώ, επειδή δεν έχω τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και επειδή η δουλειά μου να τα λέω όπως τα βλέπω κι όπως τα ξέρω, θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς και θα σας πω ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης:


1. Θα απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και τα παιδιά τους αν αυτά δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα.

2. Θα κλείσουν όλα τα δημόσια νοσοκομεία και οι ασθενείς θα νοσηλεύονται στα παρατημένα νταμάρια ή σε παράνομες χωματερές αφού πρώτα πληρώνουν 10 ευρώ το κεφάλι. Αυτοί που δεν θα έχουν τα 10 ευρώ θα νοσηλεύονται σε δημόσια ουρητήρια.

3. Στα δημόσια σχολεία οι μαθητές θα βάφουν υποχρεωτικά τα μαλλιά τους ξανθά και θα φορούν γαλάζιους φακούς επαφής προκειμένου έτσι να δηλωθεί η υποταγή στους Ευρωπαίους τοκογλύφους. Για να περάσουν τάξη θα πρέπει να πουν ανάποδα το πάτερ ημών ενώ θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί πάνω από αναμμένα κάρβουνα.

4. Τα ασανσέρ σε όλα τα κτίρια δεν θα ανεβαίνουν με επιβάτες και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την κάθοδο (στην νεοφιλελεύθερη κόλαση).

5. Οι οθόνες τηλεοράσεων, υπολογιστών, τάμπλετ και κινητών θα χάσουν το χρώμα τους και θα γίνουν ασπρόμαυρες. Στα κινητά ο μοναδικός ήχος κλήσης θα είναι τα ουρλιαχτά που βγάζουν οι εργαζόμενοι όταν οι εργοδότες τους πίνουν το αίμα.

6. Θα χάσουν τη φωνή τους οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες του έντεχνου και της προόδου (ναι, γράφω και τα θετικά, είμαι αντικειμενικός)

7. Οι συνταξιούχοι θα είναι υποχρεωμένοι να κυκλοφορούν γυμνοί στους δρόμους και θα τρέφονται αποκλειστικά με ωμά χαρούπια.

8. Όλα τα κατοικίδια θα γίνουν θυσία στο βωμό του κέρδους.

9. Οι νέοι και οι νέες μόλις φτάνουν το 18ο έτος τους θα οδηγούνται στον λαβύρινθο που ζει ο Μινώταυρος του Νεοφιλελευθερισμού. Όποιοι επιβιώνουν θα επιτρέπεται να σπουδάσουν.

10. Τα πανεπιστήμια δεν θα μοιάζουν πια με στέκια που ακόμα και οι ναρκομανείς θαμώνες τους παράτησαν γιατί δεν άντεχαν τη βρώμα. Θα γίνονται κανονικά τα μαθήματα και θα μπορεί ο καθένας να εκφράζεται χωρίς κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα (αυτό κι εμένα μου φαίνεται υπερβολή και κρατώ μια επιφύλαξη).

11. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργούν χωρίς καύσιμα και για να κινηθούν θα πρέπει να τα σπρώχνουν οι επιβάτες τους. Τα δρομολόγια δεν θα εκτελούνται μέχρι να συγκεντρωθεί ο αριθμός των επιβατών που είναι απαραίτητος για το σπρώξιμο.

12. Όλα θα αγοράζουμε υποχρεωτικά φάρμακα της Νοβάρτις αξίας 1000 ευρώ κάθε χρόνο. Όποιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σ΄αυτήν την αγορά θα μπορεί να εξαγοράσει το χρέος του συμμετέχοντας στα πειράματα της εταιρείας ως πειραματόζωο.

13. Οι άνθρωποι θα γίνουν όλοι αριθμοί. Τα γράμματα του ονοματεπώνυμου μας θα αντικατασταθούν από ψηφία. Εγώ, ας πούμε, θα είμαι ο 12113151821520111179131518 και θα με φωνάζουν Δώδεκα.

15. Όσοι έχουν δουλειά θα εργάζονται 9 ημέρες την εβδομάδα ενώ θα κοπούν ο 3ος ο 8ος και ο 11ος μισθός.

16. Θα γκρεμιστούν τα μπαλκόνια των σπιτιών από τα οποία θα απαγορεύεται να βγούμε τις μέρες που έχει λιακάδα. Όταν βρέχει θα βγαίνουμε υποχρεωτικά χωρίς ομπρέλα ή αδιάβροχο.

17. Θα βουλώσουν όλα τα καλαμάκια με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κατανάλωση φραπέ και φρέντο.

18. To φαγητό θα είναι ανάλατο και το νερό θα έχει γεύση σκουριάς. Το κρασί θα γίνει ξύδι και όλα τα αναψυκτικά θα είναι με στέβια.

19. Θα επιτρέπεται το μαστίγωμα στην εργασία, εκτός από τα σαββατοκύριακα στα οποία οι εργαζόμενοι θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν τραγουδώντας πατριωτικά εμβατήρια.

20. O Μητσοτάκης θα βρει που ζουν τα στρουμφάκια και θα τα φάει. Και μπράβο του.

* Όποιοι αμφισβητούν την σατανική φύση του προέδρου της ΝΔ και ξέρουν αριθμητική δεν έχουν παρά να πάρουν το Κ από το μικρό του όνομα και το Μ από το μεγάλο, να προσθέσουν τις αριθμητικές τους αξίες Κ+Μ=10+12=22 να πολλαπλασιάσουν με τα χρόνια που είναι αρχηγός στη ΝΔ 22*3=66 και να βάλουν δίπλα τον αριθμό της ημέρας που η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ίδρυσε την εταιρεία ZEUS & ΔΙΟΝΕ. Η μέρα ήταν η 6η Ιουνίου και όλα αυτά μαζί μας κάνουν το 666. Γιατί οι άνθρωποι μπορεί να λένε ψέματα αλλά οι αριθμοί ποτέ!

Μάνος Βουλαρίνος
AthensVoice



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]