Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν προχώρησε στην σύλληψη δεκάδων πιλότων του τουρκικού στρατού


Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σήμερα δεκάδες πιλότους των ενόπλων δυνάμεων που θεωρούνται "ύποπτοι για σχέσεις με τους Φετουλάχ Γκιουλέν".

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Άγκυρας, 48 πιλότοι ελικοπτέρων που ανήκουν στην διοίκηση του στρατού ξηράς, τρεις από τους οποίους έχουν τον βαθμό του συνταγματάρχη και τέσσερις τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη συνελήφθησαν και κρατούνται στην έδρα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην τουρκική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο γενικός εισαγγελέας της Άγκυρας έχει επίσης εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά 15 πολιτών που θεωρούνται "σύνδεσμοι" των πιλότων με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Οι συλλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του πογκρόμ που ακολούθησε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 που συνεχίζεται έκτοτε με δεκάδες έως εκατοντάδες συλλήψεις την εβδομάδα.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συνελήφθησαν από την απόπειρα πραξικοπήματος μέχρι σήμερα και 140.000 έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]