Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεταλλαγμένοι άμυαλοι


Ώστε έτσι λοιπόν. Όσοι «δεν έχουν μυαλό» και δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι έρμαια των ακροδεξιών και παρασύρονται από αυτούς, κατά τον πρωθυπουργό.

Τυπικό δείγμα κατά την πρωθυπουργική συλλογιστική είναι ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο άνθρωπος δεν έχει μυαλό, παρασύρθηκε και καπελώθηκε από τους ακροδεξιούς. Και φυσικά, το ανάστημα του Μίκη Θεοδωράκη δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ογκόλιθο της πολιτικής κολοτούμπας Α. Τσίπρα. Το ίδιο ισχύει και για τους πανεπιστημιακούς που δήλωσαν γραπτώς την αντίθεση τους στη Συμφωνία, το ίδιο ισχύει και για τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα, που διαδήλωσαν την αντίθεση τους μαζί με τα παιδιά τους.

Όλοι αυτοί δεν «είναι κανονικοί άνθρωποι» σύμφωνα με την πρωθυπουργική λογική.

Ενώ είναι απολύτως «κανονικοί» άνθρωποι, αυτοί που έφτιαξαν κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ και περνούν τις αποφάσεις τους στη Βουλή με την ψήφο των Χρυσαυγιτών, η δίκη των οποίων έχει χάσει τον δρόμο της τέσσερα χρόνια επι κυβέρνησης Αριστεράς.

Το φοβερότερο από όλα είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μιλώντας με άλλους ευρωπαίους ηγέτες κατέφυγε σ αυτά τα φαιδρά χυδαία και κατάπτυστα επιχειρήματα εναντίον συμπολιτών του – και πιθανόν ψηφοφόρων του- για να υποτιμήσει και υποβαθμίσει μια λαϊκή αντίδραση απέναντι σε απόφαση του την οποία υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια και με όλα τα μέσα.


Και δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, αφού είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την αμερικανική πολιτική την οποία αποδέχθηκε και εφάρμοσε στο ακέραιο για την γρήγορη εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά σχέδια για την αναδιάταξη των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Έτσι, με τις «αμερικανικές πλάτες» ο πρωθυπουργός της μεταλλαγμένης αριστερός αισθάνεται απελευθερωμένος να προσβάλει όποιους και όσους δεν συμφωνούν με αυτόν.

Και νομίζει ότι δι αυτού του τρόπου αυξάνει το κύρος του στο εσωτερικό της χώρας, διαιρώντας τους πολίτες και ψηφοφόρους σε έχοντες και μη έχοντες μυαλό. ΟΙ μη έχοντες μυαλό όμως στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα δύσκολα «θα βρουν το μυαλό τους» με τις αντιαναπτυξιακές παροχές της δεκάρας ,που και αυτές θα γίνουν βορά σε φόρους και θα χαθούν.

Όπως νομίζει ότι με αυτές τις προσβλητικές αναφορές σε συμπολίτες του αυξάνει τον θαυμασμό των άλλων ευρωπαίων ηγετών στο πρόσωπο του. Οι εκπαιδευμένοι ευρωπαίοι πολιτικοί όμως ακούν κάτι τέτοια και φεύγουν μακριά. Γιατί αν, προς στιγμήν, σκεφθούμε ότι ο συνομιλητής του Πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν εκφραζόταν έστω και γι’ αστείο με τους ιδίους χαρακτηρισμούς εναντίον του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, δεν θα έμενε ούτε για μια ώρα στη θέση του, ούτε αυτός ούτε και η κυβέρνηση του.

Αλλά είπαμε. Οι άλλοι είναι φιλελέδες. Ενώ η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση. Και ας είναι μεταλλαγμένη μέχρι το μεδούλι της.

Κύρα Αδάμ
ProNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι αγρότες μας του την είπαν αντρίκια και στα ίσια. ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Στα σίγουρα είναι μεταλλαγμένος ο ίδιος και η κυβέρνηση του και η ελληνική αγροτιά απορρίπτει τα μεταλλαγμένα!
    Τι κάνουμε όμως που ο άνθρωπος είναι και "σαλεμένος" και κινδυνεύουμε να μας φουντάρει σε όλα τα εθνικά θέματα; Το αξίωμα που του έδωσε ο ελληνικός λαός ήταν πολύ μεγάλο για το "μηδέν σε όλα" που κουβαλάει μέσα του και "σαλτάρησε". Τώρα το παίζει Θεός, ούτε καν Μέγας Ναπολέων! Αν ήταν πιλότος αεροπλάνου θα πέρναγε κάθε τόσο από ψυχιατρική εξέταση. Κι όμως η Ελλάδα δεν έχει καμιά δικλίδα ασφαλείας έναντι αυτού του ανθρώπου. Με σπασμένα τα φρένα κάθε “κοινής” λογικής προς τον κατήφορο.... Κι όπου μας βγάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε τον Παπανδρέου να μας κατηγορεί για διεφθαρμένους, τώρα έχουμε τον άλλο να μας κατηγορεί για ακροδεξιούς. Αν όμως είχε η ακροδεξιά τόσους χιλιάδες πολίτες ψηφοφόρους θα ήταν πρώτο κόμμα και θα είχε περάσει την νδ. Αυτός νομίζει ότι οι ξένοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην πατρίδα μας, τους περνάει για ηλίθιους, ενώ βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]