Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντεπίθεση με πράξεις


Το ελληνόφωνο κράτος απαγορεύει στους Έλληνες τη χρήση της λέξης Μακεδονία και την επίκληση της ελληνικότητάς της. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ανάκλησης της διάθεσης αίθουσας του Πολεμικού Μουσείου για τη διοργάνωση προγραμματισμένης εκδήλωσης για τη Μακεδονία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα μας στο σχετικό άρθρο της, η εκδήλωση είχε οργανωθεί από την International Hellenic Association και είχε τον τίτλο «Μακεδονία μία και ελληνική». Το Πολεμικό Μουσείο, ως οργανισμός, ελέγχεται από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και η International Hellenic Association σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «προφανώς, εν όψει του άρθρου 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών, η εκδήλωση “Μακεδονία μία και ελληνική” θεωρείται ανεπιθύμητη».

Την ίδια στιγμή που οι αυτουργοί της προδοσίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ακυρώνουν εκδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε οργανισμούς, όπως το Πολεμικό Μουσείο (που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους, τις Ένοπλες Δυνάμεις), ανέχονται τον κάθε Ζάεφ να αποκαλεί σε καθημερινή βάση το κρατίδιό του «Μακεδονία» και τους κατοίκους του «Μακεδόνες». Ουσιαστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αξιοθρήνητοι ουραγοί του παραδίδουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους, που επιδιώκουν να τη σφετεριστούν.


Η μόνη αντίδραση σε αυτή την αθλιότητα, για να πιάσει τόπο και να γίνει αντιληπτή, πρέπει να είναι έμπρακτη, ισχυρή και διαρκής. Για καθεμιά εκδήλωση για τη Μακεδονία που παρεμποδίζεται από το κράτος να διοργανώνονται δύο ή τρεις και οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους να γίνονται οι ίδιοι αγωγοί του πατριωτικού μηνύματος.

Για κάθε λέξη που εκστομίζει η «συμμαχία των προθύμων» υπέρ των Σκοπιανών να γράφονται βιβλία με αντίκρουση της εχθρικής προπαγάνδας και ακλόνητα στοιχεία για την ελληνικότητα του τόπου, του λαού και του πολιτισμού που έλαμψε σε Ανατολή και Δύση, και άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας.

Μια σταγόνα έργου είναι καλύτερη από ωκεανούς λόγων, διαμαρτυριών και υποσχέσεων. Οι Ελληνες θέλουν και μπορούν να νικήσουν σε αυτόν τον -υπέρ βωμών και εστιών- αγώνα.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]