Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο λαός δεν τσιμπάει από τελειωμένους...


Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προδοσίας και αίφνης βγήκαμε κουτσά στραβά στις αγορές. Την ίδια στιγμή με περίσσιο θράσος η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα ψίχουλα που μοιράζει στους εργαζόμενους.

Πρόκειται για την απόλυτη ντροπή. Παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και πήραν για αντάλλαγμα αέρα κοπανιστό. Αυτό ήταν το... οικονομικό ατού των ολετήρων. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Και προσπαθούν οι άθλιοι να μας πείσουν ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση πατώντας γέρα στα πόδια της.

Εδώ δεν μπορούν να βρουν την απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσουν απλά νομοσχέδια και νομίζουν ότι με τις γνωστές επικοινωνιακές πομφόλυγες θα αποτρέψουν το ξήλωμα της... προδοτικής κουρελούς.

Πάρτε το χαμπάρι σύντροφοι, ό, τι κι αν κάνετε είστε τελειωμένοι! Το μόνο που σας έμεινε είναι να κοπιάζετε να παραμείνετε στην εξουσία μπας και μετριάσετε την ήττα που έρχεται.

Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.

Αποτύχατε στα πάντα. Παραδώσατε τα πάντα. Και παρακαλάτε τώρα στα... τέσσερα, υποσχόμενοι τη γη της επαγγελίας σε υποψήφιους σανοφάγους για να μην οδηγηθείτε στα... πολιτικά Τάρταρα.

Τάξτε ό, τι θέλετε, ξεπουλήστε κι άλλα εδάφη για επίπλαστα οικονομικά ανταλλάγματα, συνεχίστε να διχάζετε τον λαό με ξεπερασμένα διλήμματα. Ο κατήφορος πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει.

Και δεν θα σταματήσει γιατί είστε ό, τι χειρότερο πέρασε από την νεότερη Ελλάδα.


Όμοια ζημιά στην χώρα δεν έχει γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση. Οι κακοί προηγούμενοι που μας οδήγησαν στα μνημόνια όπως λέτε, δεν κατάφεραν να κάνουν μέσα σε 40 χρόνια, την ζημιά που κάνατε εσείς σε τέσσερα. Τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν.

Και τολμάτε να μιλάτε για ανάσταση και ανάταση της χωράς; Ποιας, αυτής που χρεώσατε με 200 δισ. τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο; Αυτής που παραδώσατε τα εδάφη της για λίγη ακόμη εξουσία; Αυτής που θέλετε να ακρωτηριάσετε, για τα κάλπικα ανταλλάγματα που σας δίνουν τα κοράκια; Αμέσως μετά από την παράδοση της Μακεδονίας σπεύδετε να ξεπουλήσετε και την Κύπρο. Προφανώς αναμένονται και τα ξεπουλήματα της Θράκης, της Βόρειας Ηπείρου και του Αιγαίου.

Και προσποιείστε τους εθνοσωτήρες τρομάρα σας. Ανάλογους εθνοσωτήρες είχαμε και στη Χούντα και... προκόψαμε.

Πλέον μόνο με αυτούς μπορείτε να συγκριθείτε, καθώς εκτελείτε τον ίδιο προδοτικό ρόλο. Γιουσουφάκια της Δύσης εκείνοι, γιουσουφάκια της Δύσης κι εσείς.

Κι όπως οδηγήθηκαν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, έτσι θα οδηγηθείτε κι εσείς.

Στο μεταξύ μοιράστε όσο σανό θέλετε, ο λαός δεν τσιμπάει.

Σύντομα θα το διαπιστώσετε στις κάλπες!

Όφις Ιοβόλος
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]