Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε... ρεμπέτικο γλέντι στην Φιλοσοφική καλεί ο Ρουβίκωνας


Παρά τις εκκλήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας να τής αποδοθεί και πάλι το γραφείο της Φιλοσοφικής Σχολής που έχει καταληφθεί από τον Ρουβίκωνα, τα μέλη της οργάνωσης δεν φαίνεται να ανησυχούν και καλούν σε ρεμπέτικο γλέντι εντός της Σχολής.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή τους στο Facebook τα μέλη του Ρουβίκωνα γράφουν χαρακτηριστικά:

«Την τετάρτη 7/11 στη 13:00 ρεμπέτικο γλέντι ανοίγματος στη φιλοσοφική σχολή στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου από την φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες η Φιλοσοφική Σχολή αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ πανεπιστημιακών και φοιτητών που πρόσκεινται στον Ρουβίκωνα, οι οποίοι ανακατέλαβαν το «στέκι» τους, αφού αποχώρησαν οι καθηγητές που περιφρουρούσαν τον χώρο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]