Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και ίχνη από ανθρωποθυσίες στη «γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ»!


Οι επιθεωρητές θεωρούν ότι...
οδηγεί σε αρχαίες κατακόμβες

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Οι ραγδαίες αποκαλύψεις γύρω από την κρύπτη στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου οι επιθεωρητές ανακάλυψαν αρχαία τιμολόγια που δικαιώνουν τις προφητείες του Παύλου Πολάκη, ξεπερνούν ακόμα και τους καλύτερους σεναριογράφους του Χόλιγουντ.

Έτσι, μετά την αποκάλυψη-θρίλερ της μυστικής πόρτας που οδηγούσε στο δωμάτιο με τα τιμολόγια, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός επιθεωρητή που είχε παρακολουθήσει όλες τις σειρές για τον Εσκομπάρ και γνώριζε πού κρύβονται τα ναρκωτικά, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Προχωρόντας πιο πέρα με τη βοήθεια πυρσών που έφτιαξαν κόβοντας κομάτια από τα ρούχα τους, οι επιθεωρητές ανακάλυψαν ότι η περίφημη κρύπτη δεν είναι παρά η κατάληξη ενός δαιδαλώδους δίκτυου από κατακόμβες οι οποίες απλώνονται άγνωστο μέχρι πού…

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία από τις ανασκαφικές έρευνες που δημοσίευσε στα social media η επικεφαλής των ανασκαφών δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου μαζί με τον ΚΕΕΛΠΝΟλόγο Παύλο Πολάκη για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της και στην οποία διακρίνεται καθαρά η έκταση της έρευνας.


Το σίγουρο είναι πάντως ότι πολύ κοντά στα αρχαία τιμολόγια ανακαλύφθηκαν δύο κρανία που εικάζεται ότι ανήκαν στους φύλακες των αποδεικτικών, οι οποίοι σφραγίστηκαν μαζί τους στη γιάφκα, όπως απαιτούσε μια παλιά προφητεία του «Marevomicon», του πανάρχαιου βιβλίου της διαφθοράς.

Σύμφωνα μάλιστα με τις φήμες, το ιερό βιβλίο αναφέρει ότι όποιος φέρει στο φως αυτά τα αρχαία ιερά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ, θα πέσει επάνω του η μεγάλη κατάρα που κυνηγάει τους τυμβωρύχους.

Ειδικοί πάντως που μίλησαν στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Ό,τι πει ο Νίκος ο Παππάς», ύστερα από προσεκτική εξέταση των στοιχείων φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η στοά που ξεκινάει από την γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει στο δίκτυο που συνδέει την Αγιά Σοφιά με την σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

AthensVoice


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]