Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χριστοδουλοπούλου υπέρ Ξηρού: Δεν θα βλάψει την κοινωνία η αποφυλάκισή του


Ένθερμη υποστηρίκτρια της αποφυλάκισης του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρού, είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Παρεμβαίνοντας στη Βουλή, η πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εξήγησε ότι ο Σ. Ξηρός «είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία»!

Επιτέθηκε, μάλιστα, στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η ΝΔ «διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων που δεν είναι άξιες να ζουν». Συνεχίζοντας την κριτική στην αντιπολίτευση και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Σ. Ξηρό, η Γ' αντιπρόεδρος της Βουλής, είπε, εν είδη ερώτησης: «πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν. Αυτές οι κατηγορίες βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν ελπίδα να επανενταχθούν και πρέπει να εξοντωθούν;».

Με άλλα λόγια, η Τ. Χριστοδουλοπούλου εμμέσως πλην σαφώς υπαινίχθηκε ότι ο ν. Παρασκευόπουλος θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα (πιο σκληρά) αδικήματα που ενδεχομένως έχουν να κάνουν με τρομοκρατία(;).

Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια γενικότερη αξιολόγηση σχετικά με το παρελθόν του κρατούμενου αλλά και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Αλέξανδρος Διαμάντης
Liberal





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]