Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαλβίνι προς Επίτροπο Έτινγκερ: Δεν αλλάζουμε τον προϋπολογισμό


Στις δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για τον προϋπολογισμό, Γκίντερ Έτινγκερ, απάντησε τόσο ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, όσο και ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Είμαστε βέβαιοι για τον κρατικό προϋπολογισμό μας, δεν θα τον αλλάξουμε. Σταματήστε και αφήστε την ιταλική κυβέρνηση να δουλέψει υπέρ των Ιταλών», τόνισε ο Σαλβίνι.

Ο δε Λουίτζι Ντι Μάιο πρόσθεσε μέσω διαδικτύου: «Ο Έτινγκερ και όλοι οι ευρωπαίοι επίτροποι θα έπρεπε να αρχίσουν να φέρονται ως σοβαροί άνθρωποι και να δαγκώνουν την γλώσσα τους τρεις φορές πριν να κάνουν δηλώσεις, όπως ο ήρωας Πάλομαρ, του συγγραφέα Ίταλο Καλβίνο. Ο ήρωας αυτός, αν την τρίτη φορά που δάγκωνε την γλώσσα του ήταν ακόμη πεπεισμένος γι' αυτό που ήθελε να πει, το έλεγε. Αλλιώς σώπαινε. Κι έτσι περνούσε εβδομάδες και ολόκληρους μήνες σωπαίνοντας».


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Γκ. Έτινγκερ είχε δηλώσει στο Der Spiegel πως «επιβεβαιώθηκε ότι ο προϋπολογισμός της Ιταλίας για το 2019 δεν συμβαδίζει με τις δεσμεύεις που υφίστανται στην Ευρωπαϊκή Ένωση», σε μια δήλωση που το γερμανικό περιοδικό αρχικά μετέδωσε ως ειλημμένη απόφαση της Κομισιόν και τον Επίτροπο να διευκρινίζει στη συνέχεια ότι επρόκειτο για προσωπική του άποψη που εξέφρασε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]