Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις - ντροπή από τον εθνομηδενιστή Λιάκο


«Δεν υπήρξε κατέβασμα σημαίας» είπε, σαν να ήταν παρών

Σε νέα, ξεδιάντροπη δήλωση για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενούς στους Βουλιαράτες προχώρησε ο γνωστός εθνομηδενιστής και υπέρμαχος της κατάπτυστης συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ Αντώνης Λιάκος λίγες ώρες μετά όσα ανερυθρίαστα υποστήριξε η σύζυγός του Μυρσίνη Ζορμπά. Ο συριζαίος καθηγητής ισχυρίστηκε, λες και ήταν παρών, ότι ουδέποτε κατέβηκε η ελληνική σημαία.

«Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με έγερση ή κατέβασμα ελληνικής σημαίας» δήλωσε επί λέξει. Είχε προηγηθεί η κατασυκοφάντηση του αδικοχαμένου ομογενούς και από τη συμβία του, υπουργό Πολιτισμού -με την οποία από κοινού παρευρέθησαν στην τελετή προς τιμή των πεσόντων στο νεκροταφείο στους Βουλιαράτες-, η οποία «διαβεβαίωσε» ότι «καμιά ελληνική σημαία δεν κατέβηκε» και πως ο ίδιος έφταιξε, καθώς «δεν παραδόθηκε», παρόλο που του ζητήθηκε από την αλβανική αστυνομία.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προχώρησε σε μια μεσοβέζικη δήλωση, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα είναι η διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε το «τραγικό» γεγονός. Ζήτησε, μάλιστα, να αποφευχθούν οι «ρητορικές εξάρσεις», καθώς αυτές μπορεί να επιδεινώσουν τις διμερείς σχέσεις. Τόνισε, άλλωστε, ότι κρίσιμη για την κυβέρνηση είναι η προστασία όχι μόνο των δικαιωμάτων της ελληνικής ομογένειας, αλλά και των σχέσεων των δύο χωρών.


Να μη διαταραχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο λαούς ζήτησε και ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, που σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε προβληματισμένος, όπως και βουλευτές του κόμματος, για το γεγονός ότι «αν και η αλβανική κυβέρνηση σε υψηλούς τόνους δηλώνει ότι ο συμπολίτης μας που σκοτώθηκε ήταν εξτρεμιστής, από την άλλη δεν δέχεται την παρουσία των εκπροσώπων της οικογένειάς του στην πραγματογνωμοσύνη. Αυτό προκαλεί σοβαρά ερωτήματα».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. η ντροπη ειναι για μας τους ελληνες και οχι για τους μπολσεβικους
    ο μπολσεβικος λιακος τη δουλεια του κανει την θρησκεια του-τον μπολσεβικισμο του- προωθει και θα πρεπει να ειναι υπερηφανος για το μισος του εναντιον της ελλαδας και του ελληνικου λαου και την εθνοαποδομηση που κανει συμφωνα με τα πιστευω του
    εμεις οι ελληνες πρεπει να ντρεπομαστε που βρεθηκαμε για αλλη μια φορα απο κατω και δεν εξοντωνουμε τον εχθρο αλλα περιμενουμε παθητικα να μας εξοντωσει αυτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο Ελληνικός λαός θα λύσει το πρόβλημα! Από τους πωλητικούς δεν περιμένω τίποτα! Πίεση από τους Βορειοηπειρώτες να εφαρμοστεί το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, η οικογένεια πρέπει να πάει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να την βοηθήσουμε όλοι μας σε ό,τι χρειαστεί, υλικά και οικονομικά όσο μπορεί ο καθένας.
    Αλέκσης και ζορμπά έχουν τεράστια ευθύνη για την εκτέλεση αυτού του ανθρώπου. Δεν περιμένω τίποτα από αυτά τα ανθρωπάκια! Επικίνδυνοι και εγκληματικά ανεύθυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε με αγωνία την ευλογημένη μέρα που θα ξεκουμπιστείτε από την προσοδοφόρα εξουσία.Εύχομαι και ελπίζω η πτώση σας να είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη που να μην το πιστεύετε ούτε εσείς οι αλαζόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπως βρέθηκαν στην εξουσία και κάνουν οτι κάνουν και λένε αυτα που λένε όλοι αυτοί οι προδότες. Όσο υπάρχουν σανοφαγοι ανοητοι που τους ψιφηζουν τέτοιους πολιτικούς θα έχουμε.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]