Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παρέμβαση Ι. Κοραντή για τα εθνικά μας θέματα - ελληνοτουρκικά και για την υπόθεση "Πυθία - ΕΥΠ!


Ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος είναι η Τουρκία!

Άκρως ενδιαφέρουσα και λίαν σημαντική η συνέντευξη - παρέμβαση που παραχώρησε ο Πρέσβης ε.τ. και πρώην Διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Ιωάννης Κοραντής στον έμπειρο δημοσιογράφο - ερευνητή κ. Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, όπου αναφέρθηκε στα καυτά θέματα για τα Εθνικά μας ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή την εποχή και ιδιαίτερα στα ελληνοτουρκικά που έχει τεράστια εμπειρία λόγω και της προϋπηρεσίας του στην Άγκυρα ως Πρέσβης της Ελλάδος αλλά και ως Διοικητής της Ε.Υ.Π. επί πενταετία περίπου.

Ο κύριος Πρέσβης δεν δίστασε να απαντήσει επίσης στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου ακόμα και για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο την "Πυθία", θέμα που άνοιξε στις αρχές Μαΐου ο νυν διοικητής της Ε.Υ.Π. παλαίμαχος δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Ρουμπάτης.

Ο κύριος Κοραντής απάντησε με λεπτομέρειες στα όσα ανέφερε στην περιβόητη "συνέντευξη" Τύπου που παραχώρησε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων ΜΜΕ της Αθήνας, το ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ -πιο ανώτατο δεν γίνεται-, όπως έγραψε γνωστός αρθρογράφος, φωτογραφίζοντας έτσι τον κ. Ρουμπάτη.

Οι απαντήσεις του κ. Κοραντή αποτελούν κόλαφο για τον σημερινό διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη, αλλά και για όλους εκείνους που διακινούν το ψεύδος ότι δεν υπήρξε σχέδιο «Πυθία» προφανώς για να βγάλουν λάδι όσους (εντός και εκτός της Ελλάδας) εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή. Υπόθεση με πολλές πτυχές που οι αρμόδιες Δικαστικές αρχές διερεύνησαν επί πενταετία περίπου προτού καταλήξουν στα πορίσματά τους.

Με όσα τονίζει επωνύμως και όχι ανωνύμως, ο κ. Κοραντής ξεσκεπάζει όσους παίζουν παιχνίδια σε βάρος του Κώστα Καραμανλή αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο.
Το ερώτημα πράγματι είναι αν μετά τις αποκαλύψεις-φωτιά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, ο νυν διοικητής της ευαίσθητης υπηρεσίας Γιάννης Ρουμπάτης μπορεί να παραμείνει στη θέση του, καθώς φαίνεται ότι είναι βαθύτατα εκτεθειμένος από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την "συνέντευξή" του.

Στη συνέντευξή του ο κ. Κοραντής, ξεκαθαρίζει επίσης ότι ουδέποτε χαρακτήρισε την πηγή της ΕΥΠ για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναξιόπιστη, ούτε και στην υπηρεσία υπήρξε ανάλογη καταγγελία, και ότι, αντιθέτως, όσες πληροφορίες είχε δώσει επιβεβαιώθηκαν.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κοραντή προς τον κ. Στεφανόπουλο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. σχέσεις Ρουμπάτη Σόρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεγχόμενες πληροφορίες. ΄Εμεση αλλά ισχυρότατη αλληλοεξάρτηση και σχέση με ανθρώπους του Σόρος του βαθέος πασόκ σίγουρα. http://www.protagon.gr/epikairotita/o-theios-giannis-o-papandreou-kai-o-syriza-44341102135

      Διαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ακόμη παρέμβαση από τον εγνωσμένου κύρους και γνώσεων πρέσβη ε.τ. και πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Κοραντή. Μια παρέμβαση που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να συζητηθεί και να απασχολήσει τους ειδικούς του ΥΠΕΞ αλλά και το Μαξίμου. Στη συνέντευξή του αυτή ο κ. Κοραντής θέτει ως πολίτης σεμνά μια σειρά προβληματισμών και ως ειδικός γνώστης μια σειρά τοποθετήσεων που, δυστυχώς, μέχρι στιγμής η παρούσα κυβέρνηση για ένα πλήθος λόγων δεν είναι σε θέση ή αρνείται να αντιληφθεί. Και πάλι συγχαρητήρια στον κ. Κοραντή που τολμά να παρεμβαίνει επώνυμα, να προσδιορίζει τα ζητήματα και να καταδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς τις λογικές οδούς που πρέπει να κινηθεί η ελληνική πολιτική. Όπως όμως έγραψε το παρόν ιστολόγιο σε κάποιο άρθρο του, ποιός είπε ότι ζούμε σε φυσιολιογική περίοδο και ποιός είπε ότι η παρούσα κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το φυσιολογικό, το αυτονόητο και το εθνικό συμφέρον; Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]