Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκλήσεων συνέχεια από την Άγκυρα για τους 8 αξιωματικούς


Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι και τις απειλές κατά της Ελλάδας για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Τη σκυτάλη των απειλών πήρε σήμερα ο γαμπρός του Ερντογάν και υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ που προειδοποίησε για το τι θα συμβεί από το πάγωμα της συμφωνίας επανεισδοχής προσφύγων και μεταναστών, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν θα υπάρχει πια μια αδύναμη Τουρκία.

Είπε ειδικότερα: «...Θα παρακολουθήσετε τώρα την διαδικασία επανεισδοχής».
«Μπροστά σας δεν θα υπάρχει πια μια Τουρκία που είναι αδύναμη».

Αιχμές κατά της Ελλάδας με αφορμή το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών περιλαμβάνονται και πάλι σήμερα σε κάποια δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων. Όπως στη «Μιλλιέτ» που αναφέρεται στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης για 102 ημέρες, κάνοντας συγκρίσεις με τους Τούρκους που ζήτησαν πολιτικό άσυλο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]