Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ σε Αθήνα: Με τον Ντιμιτρόφ είμαστε στην ίδια γραμμή


Τις πληροφορίες που ήθελαν να υπάρχει διάσταση απόψεων στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, μεταξύ του «διαλλακτικού» Ζ. Ζάεφ και του «σκληρού» Ν. Ντιμιτρόφ, διέψευσε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, αναρτώντας στο Twitter φωτογραφίες μαζί με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ και τη λεζάντα «στην ίδια γραμμή».

Συγκεκριμένα, ο Ζ. Ζάεφ ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο, τον Ν. Ντιμιτρόφ και τις συζύγους τους να βρίσκονται όλοι μαζί σε οικογενειακή βόλτα προσθέτοντας το σχόλιο: «Στην ίδια γραμμή».



Η εν λόγω ανάρτηση έρχεται μετά τη διάψευση της κυβέρνηση των Σκοπίων δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία υπάρχει διαφορετική γραμμή και διαφορές μεταξύ του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, για το όνομα.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση της πΓΔΜ επισημαίνεται ότι οι δύο άνδρες αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση ακολουθούν την ίδια γραμμή αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών.

Πιο αναλυτικά όπως μεταδίδει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων "MIA" στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δεν υπάρχουν διαφορές. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της πΓΔΜ ακολουθούν την ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη των προτεραιοτήτων της πΓΔΜ, του ΝΑΤΟ και της προσχώρησης στην ΕΕ, και μέσω αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζουμε καλύτερη ζωή για τους πολίτες της χώρας μας».

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη στάση που τηρεί ο Ντιμιτρόφ τον οποίο και η Αθήνα έχει δείξει ότι παίζει δικά του παιχνίδια.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Έτσι να πέφτουν τα προσχήματα. "Κύριε" Κοτζιά με το VMRO διαπραγματεύεστε, πάρτε το είδηση επιτέλους. Το VMRO είναι και η αριστερά η ακροδεξιά στα Σκόπια και ο Ζαεφ είναι ο Ιβάνοφ και ο Ιβάνοφ ο Ζαεφ, και οι δύο μαζί ο Γκρουέφσκι. Τις αλλαγές στο σύνταγμα που λέτε ίσως να μη χρειαστεί να ανέλθει στην εξουσία το vmro για να το επαναφέρει στην επεκτατική του μορφή. Θα βγουν να πικνικ όλοι μαζί και θα το κάνει ο ίδιος ο Ζαέφ μερικές ώρες αφού το εγκρίνετε την παραχώρηση της ονομασίας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι να πέφτουν τα προσχήματα. "Κύριε" Κοτζιά με το VMRO διαπραγματεύεστε, πάρτε το είδηση επιτέλους. Το VMRO είναι και η αριστερά η ακροδεξιά στα Σκόπια και ο Ζαεφ είναι ο Ιβάνοφ και ο Ιβάνοφ ο Ζαεφ, και οι δύο μαζί ο Γκρουέφσκι. Τις αλλαγές στο σύνταγμα που λέτε ίσως να μη χρειαστεί να ανέλθει στην εξουσία το vmro για να το επαναφέρει στην επεκτατική του μορφή. Θα βγουν να πικνικ όλοι μαζί και θα το κάνει ο ίδιος ο Ζαέφ μερικές ώρες αφού εγκρίνετε την παραχώρηση της ονομασίας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρύγδουπες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν παντου πως από τα σκόπια κινδυνεύει η συμφωνία και σε αυτούς πρεπει να στηριζόμαστε επειδή τάχα σκοτώνονται μεταξύ τους, παρά στους δικούς μας.
    Μόνο για γέλια και για κλάματα. η μεγάλη πολιτική διαφοροποίηση "ακροδεξιών"vmro και προσέγγιση Κοτζιά Ζαεφ....και καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους κοροϊδεύουν συνεχώς και οι Κοτζιάς-Τσίπρας εκλιπαρούν τους Σκοπιανούς για να δεχθούν την συμφωνία τους (συμφωνία ΤΟΥΣ, εμείς ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ).
    Έχουν καταντήσει δούλοι των Σκοπιανών και δεν ντρέπονται, το γιατί το ξέρουν αυτοί. Εμείς όμως αισθανόμαστε ντροπή για την δουλικότητα όλων όσων υποστηρίζουν την σύνθετη ονομασία και μερικούς μάλιστα, δεν τους ψηφίσαμε, ενώ τώρα προσπαθούν να τους επαναφέρουν τεντώνοντας τα ήδη τεντωμένα νεύρα μας. Η χούντα σε όλο της το μεγαλείο! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ όσο και αν ενώνεστε εσείς οι γερμανόφιλοι, είμαστε ο λαός και πληρώνεστε από εμάς. Εμείς οι πολίτες σας δώσαμε την εξουσία για να αποφασίζετε για τα συμφέροντα της πατρίδας μας, ενώ εσείς αποτύχατε.
    Να περάσει ο επόμενος που πιστεύω να έχει μάθει από το μάθημα που σας δίνουμε.
    Γιατί βιάζετε κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]