Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε «καλό κλίμα» η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα στις 3 μ.μ., ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Το τηλεφώνημα, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, διήρκησε περίπου μια ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Οι ίδιες πηγές ανάφεραν ότι αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δυο πρωθυπουργών.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ είχε εμφανιστεί αισιόδοξος ότι σύντομα θα βρεθεί λύση στο ονοματολογικό, τονίζοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 28 και 29 Ιουνίου.

Επιθυμία των Σκοπίων, είπε σε δηλώσεις του, είναι να υπάρξει λύση ακόμα και πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 25 και 26 Ιουνίου, τονίζοντας ότι οι ημέρες είναι μετρημένες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ, ο ίδιος τόνισε ότι είναι σημαντικό η λύση να είναι ποιοτική, αξιοπρεπής και να διατηρεί την ταυτότητα γιατί μόνο έτσι θα τη δεχθούν θετικά οι πολίτες της χώρας που θα κληθούν να την επικυρώσουν δια δημοψηφίσματος.

«Είμαστε στα τελευταία λεπτά των προσπαθειών να έρθουμε κοντά ο ένας στις θέσεις του άλλου και όταν συμβεί αυτό θα ανακοινώσουμε από κοινού τα ευχάριστα νέα για τους κατοίκους των δυο χωρών», είπε ο κ. Ζάεφ, ενώ επεσήμανε αυτή θα είναι μια συμφωνία μεταξύ των προέδρων των δυο κυβερνήσεων, των υπουργών Εξωτερικών και όταν αυτό συμβεί οι πρόεδροι των δυο χωρών, αλλά και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης και οι πολίτες θα ενημερωθούν καταλλήλως.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου για την Τρίτη ανακοίνωσαν οι ΑΝΕΛ

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία των ΑΝΕΛ θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη, στις 11:00 ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ: «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Λεωφ. Συγγρού 196 και Χαροκόπου 2.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]