Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τόσκας: Δεν ήταν εισβολή στο υπουργείο γιατί δεν υπήρξε βία


«Στη στρατιωτική ορολογία η εισβολή είναι άλλο πράγμα, πολύ βίαιο», σημείωσε ο Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην πρωινή «επιχείρηση» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ όπως ανέφερε υποβαθμίζοντας την... «παρέμβαση», απλώς «έριξαν μερικές προκηρύξεις» για τον Κουφοντίνα και μια δίκη και μετά τους συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 08:00 το πρωί εισέβαλαν 20 άτομα της αναρχικής ομάδας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη λεωφόρο Κατεχάκη, πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μπήκαν στο προαύλιο και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.

Μιλώντας στο news 24/7, χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα που αναφέρει η αντιπολίτευση, καθώς όπως είπε μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών της αναρχικής ομάδας.

Επίσης, πρότεινε στους δημοσιογράφους να ψάξουν στο ίντερνετ να βρουν πόσο ασφαλής χώρα είναι η Ελλάδα, σχολιάζοντας πως οι πράξεις του Ρουβίκωνα «δεν είναι βίαιες» αλλά μικρών διαστάσεων και γι' αυτό έρχονται εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα.

Ο Ν. Τόσκας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, με δηλώσεις που κινούνται ανάμεσα στις «εντυπώσεις και το ψέμα».

«Ο Ρουβίκωνας κάνει ζημιά στην κυβέρνηση» ανέφερε ο υπουργός και συμπλήρωσε πως συχνά υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν οι πράξεις του». «Εμείς τις αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο του νόμου», δήλωσε.

Σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, σχολίασε πως πρόκειται για ζήτημα της Δικαιοσύνης.

Τέλος, ο Ν. Τόσκας κάλεσε όποιον έχει πρόταση για νέο νομοθετικό πλαίσιο, να την καταθέσει και πρόσθεσε πως «αν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιώνυμα, περνάμε σε άλλες καταστάσεις».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Στη στρατιωτική ορολογία η εισβολή είναι άλλο πράγμα, πολύ βίαιο», σημείωσε ο Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην πρωινή «επιχείρηση» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ όπως ανέφερε υποβαθμίζοντας την... «παρέμβαση», απλώς «έριξαν μερικές προκηρύξεις» για τον Κουφοντίνα και μια δίκη και μετά τους συνέλαβαν."



    Και δεν μας λες ρε υπουργαρα μας, αν ριξουν καποιοι προκηρυξεις οτι η Μακεδονια

    ειναι Ελληνικη, ή τα Ιμια ειναι ελληνικα ή οτι φτανει πια με τους λαθρομεταναστες

    που "λιαζονται", αυτους πως θα τους χαρακτηρισεις;



    "Μιλώντας στο news 24/7, χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα που αναφέρει η αντιπολίτευση, καθώς όπως είπε μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών της αναρχικής ομάδας."


    Και ποσοι κατεληξαν στην φυλακη;


    "Επίσης, πρότεινε στους δημοσιογράφους να ψάξουν στο ίντερνετ να βρουν πόσο ασφαλής χώρα είναι η Ελλάδα, σχολιάζοντας πως οι πράξεις του Ρουβίκωνα «δεν είναι βίαιες» αλλά μικρών διαστάσεων και γι' αυτό έρχονται εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα."



    Εσυ, μπετοβλακα υπουργε,αισθανεσαι ασφαλης οταν μπουκαρουν κλεφτες στο σπιτι σου

    παριστανοντας οτι .....κοιμασαι;

    Αυτα να τα πεις στους συγγενεις των θυματων που εχουν δεχθει επιθεσεις απο

    λαθροεισβολεις!!

    Εδω πλεον τους αφηνετε ανεξελεγκτους σε ολη την Ελληνικη επικρατεια και κατα τ'αλλα

    σας φταινε οι Ελληνες που αμυνονται για να σωσουν την ζωη τους!

    Εκει δεν βλεπεις "εισβολη" ,ρε υπουργαρα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]