Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Ο τουρκικός στρατός θα στραγγίξει το «τρομοκρατικό έλος» του Καντίλ


Η Τουρκία θα στραγγίξει το «τρομοκρατικό έλος» στην περιοχή Καντίλ του βόρειου Ιράκ, μόλις τελειώσει με τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων μαχητών στο Αφρίν της Συρίας και άλλες περιοχές, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Τουρκία θα συνεχίσει να διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον κουρδικών στρατοπέδων στα όρη του Καντίλ, δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού πως στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έπληξε 14 στόχους στην περιοχή, οι οποίοι ανήκαν στο εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

Η Άγκυρα έχει εστιάσει τις επιχειρήσεις της στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς πιστευέται ότι εκεί βρίσκονται ανώτατα στελέχη της οργάνωσης, την οποία η Τουρκία και πολλά άλλα κράτη και διεθνέις οργανισμοί, όπως το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες, χαρακτηρίζουν τρομοκρατική.

«Έχουμε αρχίσει τις επιχειρήσεις μας στο Καντίλ», δήλωσε ο Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι η περιοχή θα «πάψει να αποτελεί απειλή και πηγή τρόμου για τον λαό μας». «Θα στραγγίξουμε τον τρομοκρατικό βάλτο του Καντίλ, όπως κάναμε και στο Αφρίν, τη Τζαραμπλούς, την Αζάζ και την Αλ Μπαμπ», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις περιοχές της βόρειας Συρίας που ο τουρκικός στρατός πολέμησε εναντίον των YPG.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]