Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν οι στρατιωτικοί μας “σαπίζουν” στη φυλακή εμείς ελευθερώνουμε τους τούρκους κατασκόπους!


Συνήγορος Τουρκάλας κατασκόπου πρώην βουλευτής της ΝΔ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα δυο ελληνόπουλα – άνδρες αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού “σαπίζουν” στις τουρκικές φυλακές, βιώνοντας στην νέα του έκδοση το “Εξπρές του μεσονυχτίου”, της αγριότητας και της βαρβαρότητας των γειτόνων μας, όταν εμείς ήμασταν πάντα “δημοκράτες” απέναντί τους!

Σταχυολογούμε παρακάτω μερικές περιπτώσεις που η ελληνική Πολιτεία, θεωρούμε πως ουδέποτε αξιολόγησε ή εκμεταλλεύτηκε προς το συμφέρον της Πατρίδος, γιατί πολύ απλά, εμείς ήμαστε “δημοκράτες”!

Τον Αύγουστο του 2008 στο χωριό Πλάτη του νομού Έβρου εντοπίστηκε άνδρας, του οποίου το αυτοκίνητο έφερε βουλγαρικές πινακίδες, να φωτογραφίζει τις εγκαταστάσεις του εκεί στρατοπέδου! Στη συνέχεια το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στο τελωνείο Ορμένιου ενώ επιχειρούσε να εξέλθει προς τη Βουλγαρία! Στο εν λόγω όχημα επέβαιναν τρεις Βούλγαροι εκ των οποίων οι δυο στρατιωτικοί! Επάνω τους βρέθηκε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με υλικό από στρατιωτικέ εγκαταστάσεις του Έβρου!

Τον Ιούλιο του 2009 όχημα με ελληνικές πινακίδες, διήλθε δυο φορές από ασφαλτόδρομο στρατοπέδου της Σαμοθράκης, φωτογραφίζοντας τις εκεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις! Κατά την ανάκριση προέκυψε ότι, το όχημα ήταν νοικιασμένο από Έλληνα υπήκοο μουσουλμάνο, τον Μεχμέτ Μποσταντζή, κάτοικο της Αλεξανδρούπολης (Μάκρη), φωτογράφο στο επάγγελμα!

Όταν αλωνίζουν την Ελλάδα οι ξένοι κατάσκοποι…

Τον Σεπτέμβριο του 2009 ύποπτο άτομο βιντεοσκοπούσε το εσωτερικό των εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται το Διοικητήριο επίλεκτης μονάδος μας στη Χίο! Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε πως ο συλληφθείς ήταν υπήκοος της Τουρκίας με καταγωγή τη Μπόρνοβα της Σμύρνης! Είχε λάβει τουριστική βίζα και είχε επισκεφτεί τη Μύκονο και τη Σαντορίνη! Βέβαια, είχε προλάβει να σβήσει το ενοχοποιητικό υλικό και γι΄ αυτό αφέθηκε ελεύθερος (;;;)!

Τον Μάιο του 2012 στο Μαστιχάρι της Κω συνελήφθη Γερμανός υπήκοος και κατηγορήθηκε για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας! Από τα στοιχεία προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν στέλεχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Γερμανίας (Bundesamt fur Verfassungsschutz)!

Τον Αύγουστο του 2013 συνελήφθη για κατασκοπία άλλος ένας Γερμανός υπήκοος και του κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κάρτες μνήμης, τουριστικοί χάρτες Χίου και ζευγάρι γυαλιών με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή! Μια εβδομάδα πριν την σύλληψή του, είχε αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο περιείχε πληροφορίες για πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού! Από τα στοιχεία της έρευνας αποδείχτηκε ότι είχε στρατολογηθεί το καλοκαίρι του 2010 από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών!

Τον Οκτώβριο του 2014 είχαν συλληφθεί στη Ρόδο, δυο άτομα υπήκοοι Ολλανδίας που φωτογράφιζαν άρματα μάχης σε στρατόπεδο της περιοχής Αφάντου! Το περιστατικό συνέβη καθώς διαρκούσε η διακλαδική άσκηση “Παρμενήων - 2014”!

Της κατασκοπίας το κιγκλίδωμα…

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα δεκάδες περιστατικά και στα οποία η ελληνική Πολιτεία έδειξε υπέρμετρη “καλοσύνη”!
Όμως, μετά το περιστατικό της συνεχιζόμενης ομηρίας των δυο στρατιωτικών μας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η δική μας μεγαλοθυμία!

Έτσι, σήμερα θα δημοσιεύσουμε την καταγγελία που μας απέστειλε ο Μανώλης Χατζησάββας πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, κατ΄ ομολογία του:

«Σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια έχουν συλληφθεί αρκετοί αλλοδαποί οι οποίοι φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις μας (των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων) και τις στρατιωτικές υποδομές μας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη. Συνήθως πρόκειται για ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι έχουν στρατολογηθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως και οι ίδιοι ομολογούν, προσφέροντας τις υπηρεσίες του έναντι χρηματικού ανταλλάγματος και άλλοι επειδή εκβιάζονται…. Φυσικά υπάρχουν και οι επαγγελματίες, αλλά τόσο τους μεν όσο και τους δε, παρότι τους πιάνουμε με την γίδα στον ώμο, αφού πρώτα τους ζητήσουμε συγνώμη, τους επιστρέφουμε στα σπίτια τους!

Το 6ο ΕΤΕΘ είναι το στρατόπεδο των αμφίβιων καταδρομέων στη θέση “Βουνό” Καλάθου στη Ρόδο, που οι κυβερνήσεις μας παραχώρησαν – μεταβίβασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ (ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ) με την υπ΄ αριθμ΄ 234/2013 απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΦΕΚ – 1020 Β/25-4-2013)!

Καταγγέλλει ο Μανώλης Χατζησάββας…

Τον Αύγουστο του 2015 συνελήφθη μια Τουρκάλα με γαλλικά ταξιδιωτικά έγγραφα, που φωτογράφιζε τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Ειδικών Δυνάμεων του 6ου ΕΤΕΘ στην Κάλαθο της Ρόδου, όπου είχε εισχωρήσει παραβιάζοντας σχετική σήμανση περί απαγόρευσης εισόδου!
Η κατηγορούμενη Τουρκάλα αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, που όμως δεν κατέλαβε την εγγύηση και κινήθηκε η διαδικασία συλλήψεώς της!

Στο κινητό τηλέφωνο της Τουρκάλας, τύπου i-phone 5s, υπήρχαν συνολικά 33 φωτογραφίες από την ειδική αποβάθρα στο λιμάνι του στρατοπέδου των ειδικών δυνάμεων, τα δύο σκάφη κλπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, την Τουρκάλα κατάσκοπο “δασκάλεψε” πολύ καλά η ΜΙΤ, ώστε απολογούμενη ενώπιον της Ανακρίτριας να ισχυριστεί ότι οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου βρίσκονται σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και απεικονίζονται στο δορυφορικό σύστημα της Google Earth, με αποτέλεσμα να μην συντρέχει κανένας λόγος για οποιονδήποτε, που ήθελε να συλλέξει πληροφορίες για την τοποθεσία να τραβήξει φωτογραφίες!

Αλλά λέω εγώ, πως και η τουρκική βάση του Ακσάζ απεικονίζεται στο Google Earth! Μπορούν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου της Ρόδου, εάν συλλαμβάνονταν για τον ίδιο λόγο, να είχαν αφεθεί ελεύθερα με τις ίδιες δικαιολογίες που ισχυρίστηκε η Τουρκάλα κατάσκοπος;

Γι΄ αυτό, δεν δικαιολογείται η απόφαση του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών της Ρόδου, να μην γίνει κατηγορία εις βάρος της 49χρονης, υπηκόου Τουρκίας, μόνιμης κατοίκου Γαλλίας, η οποία ενήργησε κατασκοπεία κατά της Ελλάδος!

Μήπως, αυτή η απόφαση υποκινήθηκε με κυβερνητική εντολή για να μην ενοχληθεί ο Σουλτάνος της Τουρκίας;»!

Συνήγορος της Τουρκάλας, πρώην βουλευτής της ΝΔ…

Όμως η δεύτερη βόμβα από τον Μανώλη Χατζησάββα μας ήλθε στο τέλος της καταγγελίας του:
«Ο συνήγορος υπεράσπισης της Τουρκάλας κατασκόπου ήταν ο γεννηθείς στη Ρόδο δικηγόρος Βασίλης Υψηλάντης! Πρώην Βουλευτής (του ΝΑΙ σε όλα) και σημερινός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά και του σημερινού αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη»!Και εμείς βρίσκουμε στη “βικιπαίδεια” ότι ο κ. Υψηλάντης είναι σήμερα γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Σχέσεων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!
Ερωτούμε λοιπόν τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη! Κύριε Πρόεδρε, πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο; Εάν ναι, είναι ηθικό πρώην βουλευτής σας και έχοντας αυτές τις υψηλές θεσμικές θέσεις να υπερασπίζεται κάποιον, που ενδεχομένως να εξυπηρετούσε συμφέροντα εις βάρος της Πατρίδος μας;
Δεν νομίζετε πως αυτό είναι μέγα πολιτικό ζήτημα;
Αναμένουμε απαντήσεις!!

* Ο Παναγιώτης Αποστόλου είναι επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της “Ελλήνων Πολιτείας”
Επικοινωνία με τον συντάκτη egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]