Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικό δίκτυο αποκαλύπτει νέο ρωσικό όπλο λέιζερ υψηλής ισχύος


Το ρωσικό δίκτυο Russia 24 δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει τις δοκιμές ενός νέου όπλου λέιζερ. Το όπλο διαθέτει συστήματα προστασίας των ευαίσθητων απαρτίων του.
Αξιωματούχοι είχαν παραδεχτεί ότι η Ρωσία κατασκευάζει ένα νέο όπλο λέιζερ υψηλής ισχύος που μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδικά οχήματα αλλά και κοινά στρατιωτικά φορτηγά.Το όπλο προορίζεται για την κατάρριψη εχθρικών drones, αλλά και αεροσκαφών, ακόμα και δορυφόρων, σύμφωνα με τους Ρώσους.
Το νέο ρωσικό λέιζερ αποτέλεσε έκπληξη για τη Δύση.

Defence-blog


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]