Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταξίαρχος Μηνάγιας: Αυτό είναι το σχέδιο της Τουρκίας για τους 2 στρατιωτικούς


Την άποψη ότι η Τουρκία θα αφήσει ανοιχτές όλες τις νομικές δυνατότητες της δικαστικής της εξουσίας και με χειρισμούς αμιγώς πολιτικούς θα αξιοποιήσει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εξέφρασε στον 98.4 ο αναλυτής των ελληνοτουρκικών και ε.α ταξίαρχος Χρήστος Μηνάγιας , σημειώνοντας ότι ακόμη και η απελευθέρωση τους δεν συνιστά κλίμα αποκλιμάκωσης με την Τουρκία αλλά διαρκώς κλιμακούμενης κατάστασης.

Η Τουρκία από ο 1950 έχει σε πλήρη εξέλιξη ενός απαρέγκλιτου σχεδιασμού από την Θράκη και το Αιγαίο μέχρι τους ενεργειακούς πόρους και την Κύπρο και βάσει αυτού πορεύεται , λέει ο αναλυτής Χρήστος Μηνάγιας, παραθέτοντας στοιχεία Τούρκων εμπειρογνωμόνων που αποδεικνύουν ότι ο Ερντογάν προετοιμάζει διαρκώς την χώρα για την κλιμάκωση των προκλήσεων του, ιδίως με επίκεντρο την Κυπριακή ΑΟΖ.

Αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη του , ότι στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, έχει συνάψει δεκάδες συμβόλαια αγοράς συστημάτων από τη Δύση, που εξηγούν εν πολλοίς γιατί οι Δυτικοί δεν τα σπάνε μαζί του, παρά τις διαπιστώσεις απομάκρυνσης του ίδιου από τις συμμαχίες τους.

Επιπλέον όπως είπε η Τουρκία θα αφήσει ανοιχτές όλες τις νομικές δυνατότητες της δικαστικής της εξουσίας και με χειρισμούς αμιγώς πολιτικούς θα αξιοποιήσει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ακούστε την συνέντευξη με όλες τις λεπτομέρειες
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]