Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων νεκροί σε επιχείρηση της αστυνομίας

Άγνωστο αν οι υπόλοιποι τρεις που είχαν διαφύγει ενεπλάκησαν στη ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς- Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ταυτότητα των νεκρών 
 
Ενημέρωση: 22:01

Νεκροί έπεσαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκ των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα των νεκρών.

Στην περιοχή αυτή είχαν επικεντρώσει οι αστυνομικοί από νωρίτερα σήμερα τις έρευνες τους για τον εντοπισμό των πέντε συνολικά δραπετών.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν στην ανταλλαγή πυρών έλαβαν μέρος και οι υπόλοιποι τρεις δραπέτες, η τύχη των οποίων, επίσης, παραμένει άγνωστη.

Ο συναγερμός στην ΕΛΑΣ είχε σημάνει από τα ξημερώματα όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων «αντικειμένων» στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

Το ενδεχόμενο να έχουν εντοπιστεί κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ήταν ορατό, γι' αυτό και ξεκίνησε μια ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.

Θρίλερ με τους δραπέτες των Τρικάλων


Τους έχασαν μέσα από τα χέρια τους
Ενημέρωση: 19:29

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τους επικίνδυνους κακοποιούς, που παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - που έχουν κάνει... "φρούριο" ολόκληρη την περιοχή- καταφέρνουν συνεχώς να ξεφεύγουν, την τελευταία στιγμή!

Η πληροφορία ότι εντοπίστηκαν τέσσερις από τους δραπέτες, με θερμική κάμερα, σήμανε συναγερμό το πρωί, στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας.

Οι έρευνες των αστυνομικών, επικεντρώθηκαν στην περιοχή, με την ελπίδα να πιάσουν επιτέλους, τους επικίνδυνους κακοποιούς, που για μεγάλο διάστημα κυκλοφορούν ελεύθεροι, μπαίνοντας μάλιστα σε σπίτια της περιοχής, για να εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης.

Λίγες ώρα μετά, κυκλοφόρησε η πλησροφορία ότι... οι δραπέτες κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν από τον αστυνομικο κλοιό!

Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετέχουν και κομάντος του στρατού. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]