Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απολύθηκε λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη στην Ελλάδα ο Κάπτεν Τζιαφού της COSCO

Ο Κάπτεν Γουέι της COSCO αποσύρεται με απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης

Λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή του επίσκεψη στην Ελλάδα για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, και των δηλώσεων για την ενίσχυση των σινοελληνικών επιχειρηματικών σχέσεων - ακόμη και για τη δημιουργία ενός μικρού Ντουμπάι στο Ελληνικό είχε μιλήσει- ο ισχυρός Κάπτεν Γουέι Τζιαφού αποσύρθηκε από την προεδρία της China Ocean Shipping Group.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μεταδίδει και το Loyd's List, αποσύρεται από την προεδρία με απόφαση της κυβέρνησης, τερματίζοντας τη δεκαπενταετή καριέρα του στην εταιρεία κολοσσό, ηγέτιδα παγκοσμίως στον τομέα της. Πρόεδρος αναλαμβάνει o Ma Zehua.

Σύμφωνα με το ShinoShip News εδώ και καιρό φήμες ανέφεραν πως ο ισχυρότερος άντρας στο χώρο της ναυτιλιας θα αντικατασταθεί επειδή κάποιοι επενδυτές φέρονταν να τον κατηγορούν για τις ζημίες που παρουσίαζε την τελευταία διετία ο γίγαντας Cosco. Πάντως ο Γουέι έχει ξεπεράσει την επίσημη ηλικία συνταξιοδότησης που επιβάλλεται στις κρατικές επιχειρήσεις.

Πληροφορίες του ShinoShip News αναφέρουν πως ο Γουέι θα διατηρήσει κάποιο τιμητικό ρόλο στην COSCO στην οποία εργάζεται από τη δεκαετία του '60 και έχει περάσει από πολλές θέσεις, οι περισσότερες με διοικητικές αρμοδιότητες πριν φτάσει στην κορυφή.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]