Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το νόημα και το μήνυμα της πρότασης Καμμένου


Διαβάστε προσεκτικά τι δήλωσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Κώστας Χρυσόγoνος στον Νίκο Χατζηνικολάου:

Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραιτηθούν, σύμφωνα με την πρόταση του Πάνου Καμμένου, τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές, για τις συγκεκριμένες έδρες, στην οποίες μπορεί να πάρει μέρος, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό, όποιο κόμμα θέλει....

Το δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου , στον Real FM, o καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Κώστας Χρυσόγονος.

Υ.Γ.:

Τι δεν καταλάβατε;

O Kαμμένος ξέρει πολύ καλά τι προτείνει.

Μόνος του αναφέρει εξάλλου στο άρθρο που ανέβασε στο Facebook ότι, οι εκλογές θα είναι για τις κενές έδρες.

Το θέμα είναι όπως είπε και ο κ. Χρυσόγονος ότι, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα κόμματα...

Για να δούμε εκεί τι ποσοστά θα πάρουν, αν έχουν τα κότσια να κατέβουν σε εκλογές, και αν θα μπορούν στην συνέχεια να σταθούν πουθενά και αν νομιμοποιούνται να κυβερνούν με τα ποσοστά που θα πάρουν πανελλαδικά.

Αυτό είναι το ζητούμενο και το μήνυμα του όλου εγχειρήματος.

Τόσο απλό και τόσο καθαρό.

Ένα είναι σίγουρο επίσης, ότι με αυτήν την πρόταση δεν θα ψηφιστούν τα μέτρα που οδηγούν στον όλεθρο και την καταστροφή.

Και κάτι τελευταίο: δείχνει ότι δεν φοβάται τις εκλογές ο Καμμένος.

Πηγή
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]