Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν οι πληρωμές στους "αντικαθεστωτικούς" της Συρίας


Ξεκίνησαν στο Χαλέπι οι μισθοδοτήσεις των αντικαθεστωτικών της Συρίας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αποκαλύπτει ο Σέιχ Μαχμούτ Μουσανταμί, ένας από τους ηγέτες των αντικαθεστωτικών, ένα μεγάλο τμήμα των χρημάτων προέρχεται από διάφορες χώρες, όπως, για παράδειγμα, από την Τουρκία, τις χώρες του Κόλπου και του Ισλάμ.


Τα χρήματα είναι φρεσκοτυπωμένα δολάρια και υπάρχει λίστα πληρωμών, όπου οι «υπάλληλοι» επιβεβαιώνουν την εκτέλεση της πληρωμής με το δακτυλικό τους αποτύπωμα. 

Τέλος, η πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων - η οποία ως είδηση αναπαράγεται στο σημερινό φύλλο της «Milliyet» - σημειώνει ότι οι παντρεμένοι και όσοι πολεμούν στην πρώτη γραμμή έχουν καλύτερες αμοιβές από τους υπόλοιπους. 


Σχόλιο ιστολογίου: Αν και είχαμε επανειλλημένως τονίσει και ξεκαθαρίσει πως αυτό το συνονθύλευμα των "αντικαθεστωτικών" δυνάμεων που επιτίθενται στην κυβέρνηση Άσαντ (αποτελείται από ένα πλήθος εκπαιδευμένων μισθοφόρων, ισλαμιστών φονταμενταλιστών, ανδρών της Αλ Κάιντα και "επαναστατών" που μετακινήθηκαν από την Λιβύη και την Αίγυπτο για μία νέα "αραβική άνοιξη" (στο όνομα του Ισλάμ), αλλά και από έναν σημαντικό αριθμό μισθοφόρων και στρατιωτικών προερχόμενων από την Τουρκία), στο παρόν σημείο θα θέλαμε να σημειώσουμε πως οι πληρωμές που τώρα κατεγράφησαν από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποτελούν την προκαταβολή που οι "αντικαθεστωτικοί" απαίτησαν πριν περάσουν στο τελικό στάδιο της επίθεσής τους κατά της Συρίας, αλλά και πριν την έναρξη της ενεργού συμμετοχής τους μέσα στον Λίβανο. 
Βρισκόμαστε πριν μία σοβαρότατη κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων εκ μέρους των μισθοφόρων, η οποία πιθανότατα θα παίξει και τον ρόλο του πυροκροτητή για την έναρξη ενός πολύ μεγαλύτερου πολέμου στη Μέση Ανατολή. 
Δυστυχώς, οι εξελίξεις προοιωνίζονται πολύ περισσότερο από δυσάρεστες, αφού οι επόμενες μάχες αναμένονται να πραγματοποιηθούν με το δόγμα "καμικάζι", εμπεριέχοντας σοβαρούς κινδύνους για τον άμαχο πληθυσμό, ο οποίος θα στοχοποιηθεί ευθέως για να πιεσθεί ο Άσαντ και για να θεωρηθεί απαραίτητη η εμπλοκή δυνάμων της Δύσης που θα προφασιστούν ότι θα επιχειρήσουν να σταματήσουν μία ανθρωπιστική καταστροφή.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]