Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι χρήσιμοι ατάλαντοι και το σύστημα

 
Άλλος ένας τρόπος για να οδηγηθούν οι κοινωνίες σε αποσταθεροποιητική τροχιά...!

Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό», για το περιεχόμενο του «έργου», που ανέβασε ο σκηνοθέτης Αλβανικής καταγωγής, δεν υπάρχει κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος ο οποίος να μην θεωρεί «στημένη» μια τέτοια παράσταση αυτή τη χρονική στιγμή.

Το έργο είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον Ιησού με τρόπο ξεδιάντροπο και βλάσφημο, με εκφράσεις και «λόγια» τα οποία του αποδίδονται στο «καλλιτέχνημα», τα οποία μόνο άρρωστος νους θα μπορούσε να αποτυπώσει σε χαρτί και να τα κάνει και «θεατρική παράσταση». Έναν τέτοιον άρρωστο νου ξέρει πολύ καλά να τον χρησιμοποιεί και να τον προωθεί το «Σύστημα» το οποίο δυστυχώς χώνει τη μύτη του παντού για να εξυπηρετήσει τους σκοτεινούς σκοπούς του.

Σκεφθείτε…βασικός συντελεστής της κατάπτυστης και κατά τα άλλα ανούσιας παράστασης, μια «γνωστή παλιά ηθοποιός». Προσκεκλημένοι, συγκεκριμένοι γνωστοί για το τι εκπροσωπούν, άνθρωποι του πολιτικού συστήματος, κάτι που μας δίνει και τροφή για σκέψη για τα περί χρηματοδότησης του «έργου»…αλλά και για τη διαφήμιση αυτού! 

Πριν λίγο καιρό ωστόσο, ένα άλλο «έργο» αποτυπωμένο σε βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Μωάμεθ αυτή τη φορά…χρησιμοποιήθηκε για να εγείρει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων, κάτι που ομολογουμένως έγινε πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο! Τώρα στην Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης σε εξέλιξη, εμφανίζεται ένα αντίστοιχο θεατρικό έργο που στόχο έχει να προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών. Είναι τυχαίο; 

Μήπως το «Σύστημα» ακόμα και στον χώρο του «θεάματος» και του «πολιτισμού» χρησιμοποιεί εσκεμμένα ατάλαντους ανθρώπους που υπό το πρίσμα της προοδευτικότητας συνθέτουν βλάσφημα «έργα»; Μήπως είναι άλλος ένας τρόπος για δημιουργία βίαιων σκηνικών, μέσω της έγερσης των θρησκευτικών συναισθημάτων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κοινωνικές συγκρούσεις και κοινωνική αποσταθεροποίηση; Μήπως το «Σύστημα» παλεύει με νύχια και με δόντια χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσον του παρουσιάζεται για να οδηγήσει τις κοινωνίες σε αποσταθεροποιητική τροχιά;   

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]