Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι εσύ Βρούτε... Παπουτσή;


Διαβάστε προσεκτικά την απάντηση του Υπουργού Χρήστου Παπουτσή:

«Θα ακούσω τον Πρωθυπουργό στο υπουργικό συμβούλιο και θα τοποθετηθώ. Εξάλλου, η δημοκρατία έχει τους κανόνες της και η ηθική τους δικούς της. Επιπλέον, οι ώρες και οι στιγμές για τη χώρα μας είναι κρίσιμες και απαιτείται ψυχραιμία πάνω από όλα και υπευθυνότητα».

Δημοσιογράφος: Κύριε Παπουτσή κάποιοι λένε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός…

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ας ακούσουμε πρώτα τι θα μας πει ο Πρωθυπουργός.

Πριν από δέκα ημέρες τι θα έλεγε;

Ότι ο Παπανδρέου είναι ο πρωθυπουργός της Χώρας, έχει τη λαϊκή εντολή και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Σήμερα; «Ας ακούσουμε πρώτα τι θα μας πει ο Πρωθυπουργός».

Και εσύ Βρούτε…

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Πού είναι σε όλα αυτά ο Καρχιμάκης ρε παιδιά; Το έχει χάσει τελείως το κόμμα ο ικανότατος στην συλλογή και λήψη απόρρητων πληροφοριών ή μου φαίνεται; "Αγγελικούλα ζάχαρη... Αγγελικούλα μέλι..." Πάει η Αγγελικούλα, πάνε και τα... μέλη. Τι εννοεί ο "αρχικατάσκοπος" ποιητής που βγαίνει στα διάφορα blogs και γράφει το συγκεκριμένο στιχάκι; Μήπως ξέρει να μας πει ο κύριος Καρχιμάκης;

Απορία: Οι πτήσεις εξωτερικού για Ζιμπάμπουε έχουν θέσεις;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Εχει άλλες ασχολίες τωρα ο μέγας Καρχιδάκης. Πρέπει να σώσει το τομάρι του. Για να δουμε ποσο ευκολο θα ειναι αυτο μετα τις απαίσχυντες πράξεις του.
    Οσο γι αυτό που αναφέρεις αγαπητό ιστολόγιο περί Αγγελικούλας κλπ, δεν νομίζετε ότι αρκετά περιμέναμε να μας αποκαλυψετε τι επιτελους εννοείτε? Γιατί το κρατάτε τοσό καιρό? Αν δεν βγει τώρα πότε θα βγει? Οταν πέσει ο γκαπ? Δεν θελετε να συνεισφέρετε στο πέσιμο? Γιατι φαντάζομαι ότι ειναι κατι πολύ πολύ σημαντικό που θα ταράξει το πασοκικό κράτος της διαφάνειας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης,της δημοκρατίας, της ηθικής κλπ κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατρέχοντας στο Διαδίκτυο και σε θέματα για την ΕΥΠ κάποιος "Σελινιώτης" γράφει το εξής: "Καρχιδάκη πες αλεύρι; Ο Αρχικατάσκοπος σε γυρεύει... Σου θυμίζω το σύνθημα: "Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, Αγγελικούλα κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι"... Και που είσαι, ξεκίνησε να διαβάζεις και να δεις και καμιά ταινία για το "Watergate"... Που ξέρεις, μπορεί και να σου χρειαστεί σύντομα..."
    Εσύ Κωνσταντίνε μήπως ξέρεις τι εννοεί ο ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή Κωνσταντίνε έχουμε να κάνουμε με "EYPGATE" ή "KARCHIDOGATE" ή οπως θες πες το; Μήπως πρέπει να παρέμβει ένας Εισαγγελέας για να μάθουμε κι εμείς τι συμβαίνει επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον το βαθύ πασοκικό (παρα)κράτος θα εννοεί ο αγαπητός σχολιογράφος του πρώτου σχολίου... Μήπως αυτό το (παρα)κράτος έχει στενές επαφές με την ΕΥΠ και με την αμερικάνικη πρεσβεία όπως αποκάλυψαν τα WikiLeaks;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση υπάρχει μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών και του Καρχιμάκη; Δεν ειναι αλήθεια ότι από πολύ παλιά η μούρη του Καρχιμάκη ήταν βαθειά χωμένη στην ΚΥΠ; Συνεπώς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια η εμπλοκή του σε κάποια σκάνδαλα σαν αυτο που αναφέρει συχνά πυκνά ο "αρχικατάσκοπος". Ας βγεί λοιπόν στη φόρα για να μάθουμε και εμείς τον τρόπο δράσης του κόμματος του αδιάφθορου γενικού γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ WATERGATE ΚΑΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ κ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ; ΕΦΑΓΕΣ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]