Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολιτικό πραξικόπημα με πρόφαση την προστασία της χώρας


Επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Νέα Ελλάδα στους Έλληνες πολίτες, στους ώμους των οποίων προσπαθούν να φορτώσουν όλες τις καταπατήσεις του Συντάγματος που πραγματοποίησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ευρωπαίοι και οι Έλληνες πολιτικοί αγαστά συνεργαζόμενοι θέτουν εκβιαστικά διλήμματα, στο όνομα της… Δημοκρατίας...! Φτώχεια και μιζέρια ή φτώχεια και Ευρώπη;... Αυτό είναι το δίλημμα όλων εκείνων που θέλουν να μας πείσουν πως ενδιαφέρονται για την Δημοκρατία και για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Και όμως, ενώ το Δημοψήφισμα είναι παράνομο (τι άλλο θα μπορούσε άραγε να είναι από τη στιγμή που το προτείνει ο κατ’ εξοχήν παράνομος πρωθυπουργός;), αφού εκ του Ελληνικού Συντάγματος ορίζεται σαφέστατα πως δημοσιονομικοί λόγοι δεν μπορούν να προκαλέσουν δημοψήφισμα, τόσο ο Παπανδρέου όσο και οι Μέρκελ – Σαρκοζί δεν διστάζουν και ανακοινώνουν ως ημερομηνία διεξαγωγής την 4η Δεκεμβρίου.

Είναι γεγονός πως βιάζονται να νομιμοποιήσουν τον βιασμό της Ελλάδας και με ανυπέρβλητο θράσος τολμούν να εκβιάσουν τους Έλληνες πολίτες, στους οποίους επιθυμούν να φορτώσουν την ευθύνη της… προειλημμένης απόφασής τους.

Την ίδια στιγμή, τους πανικόβλητους παριστάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εντός της Ελλάδας και φωνασκούν ζητώντας να μην γίνει το δημοψήφισμα, αλλά εκλογές!

Ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές; Οι ίδιοι πολιτικοί που σήμερα βρίσκονται στο Κοινοβούλιο, οι ίδιοι που σιωπηλά συναινώντας ή με την παρουσία τους συμμετείχαν στον βιασμό του Συντάγματος, ενώ δεν δίστασαν και να ψηφίσουν υπέρ τραγικών νομοθετημάτων που καταργούσαν εργασιακά, κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα από τους Έλληνες πολίτες…! Οι ίδιοι που πριν από λίγες μόνο ημέρες πήραν μερικά εκατομμύρια ως επιχορήγηση των κομμάτων τους, ενώ οι Έλληνες πολίτες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα προς το ζειν!!!

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την σκοπούμενη αθλιότητα που σήμερα βιώνει η χώρα. Οι εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη εδώ και καιρό και έπρεπε να έχουν επιβληθεί με κάθε τρόπο από εκείνους τους πολιτικούς που σήμερα παριστάνουν τις «μωρές παρθένες». Οι εκλογές, όμως, πρέπει να γίνουν με τέτοιο τρόπο που να σηματοδοτούν την συνολική αλλαγή πλεύσης της χώρας μας από τα αδιέξοδα στην οποία την οδήγησαν οι ποδηγετούντες τον Ελληνικό λαό. Τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα θα πρέπει να μην συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και οφείλουν να το κάνουν αυτό ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας για την ουσιαστική ή έστω και τυπική συμμετοχή τους στην καταστρατήγηση του Συντάγματος.

Η χώρα χρειάζεται εκλογές, αλλά χρειάζεται νέους ανθρώπους για να την οδηγήσουν στην θέση που της αξίζει. Πιστεύοντας πως η σημερινή πολιτική σκηνή έχει προσυμφωνήσει στις εξελίξεις για συγκυβέρνηση, βρήκε και επέβαλε την διέξοδο μέσω του τυπικού αδιεξόδου ενός παράνομου δημοψηφίσματος.

ΣύνδεσμοςΗ Νέα Ελλάδα δεν φοβάται το δημοψήφισμα, αλλά αρνείται να συμμετέχει στην διαδικασία νομιμοποίησης όλων των παρανομιών που μέχρι σήμερα υπήρξαν και επιβλήθηκαν μέσω της κυβέρνησης Παπανδρέου. Τα δημοψηφίσματα δεν επιτρέπεται να γίνονται υπό την δαμόκλειο σπάθη και με επιλογές αργού ή βίαιου θανάτου. Τα δημοψηφίσματα γίνονται από τον λαό και για τον λαό, τον κυρίαρχο λαό που σήμερα απαιτεί να αποφασίσει για την πραγματική πορεία της χώρας και δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη νομιμοποίηση των πολιτικών αυθαιρεσιών του παρελθόντος.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες σε συσπείρωση προς το εθνικό συμφέρον, ενώ ταυτόχρονα ζητά να μην εισακουστούν οι καταστροφικές «σειρήνες» που το πολιτικό σύστημα έβαλε σε λειτουργία. Με δεδομένη την απόλυτη και μηδενική προετοιμασία της πατρίδας μας για τα χειρότερα, γνωρίζουμε πως ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι μία κόλαση για τους Έλληνες, τους οποίους το σημερινό πολιτικό σύστημα θέλει να καθαιρέσει από τις εξουσίες τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και το σφάλμα όλων αυτών, οι οποίοι ζητούνε μια λανθασμένη άμεση Δημοκρατία της φλυαρίας και της ανοησίας.

    Απαιτεί μεγάλο θράσος και μόνον να σκεφτείς ότι μπορείς —έτσι στο πρόχειρο— να "διορθώσεις" τους αρχαίους Έλληνες.
    Άμεση δημοκρατία είχαν οι βάρβαροι.

    Οι Έλληνες είχαν Δημοκρατία με Θεσμούς …

    Οργανωμένη Δημοκρατία με αρχή, μέση και τέλος. Με άμεση δημοκρατία λειτουργούν οι όχλοι.

    Με άμεση δημοκρατία έκαιγαν τις μάγισσες και τους αιρετικούς στον Μεσαίωνα.

    Ο θεσμός των δημοψηφισμάτων είναι κάτι διαφορετικό, το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο νόημα μέσα στη δημοκρατική λειτουργία.

    Με δημοψηφίσματα ο λαός παίρνει τις μεγάλες ευθύνες, όταν πρέπει να προστατεύσει "κόκκινες γραμμές" …

    Όταν πρόκειται να υπερασπιστεί το δίκιο του και το μέλλον του …Όταν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ φυλάσσονται ή εγκαταλείπονται εθνικές, πολιτικές ή κοινωνικές "Θερμοπύλες".

    Με δημοψηφίσματα δεν μπορείς να κυβερνάς ένα κράτος στην καθημερινότητά του.
    Για την εξουσία της καθημερινότητας αρκεί το Σύνταγμα και οι θεσμοθετημένες κυρίαρχες εξουσίες.

    Ο λαός με δημοψηφίσματα προστατεύει τα συμφέροντά του από εξωτερικές απειλές και απειλεί τις άχρηστες κυβερνήσεις, οι οποίες τον απειλούν εκ των έσω.

    ------------------------------------------------------
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    «Εργολαβική Κυβέρνηση» λαϊκής εντολής και ευθύνης.
    ... Η μόνη λύση για έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντωνης=giorgos=brabos?
    εγω προτιμω σπανακοπιττα.
    στο γερο διαολο ολοι σας, σαμαροσκονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "αγανακτισμενοι" που ειναι??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα.

    Έχουν βάλει τον λαό ν’ αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον “κατακρεουργήσουν”.
    Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου.
    Γιατί;

    Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το “τομάρι” του.

    Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να “διαφύγει” με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ..

    .Να μην αφήσει “κενά” πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

    Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά “φρέσκος” για ν’ αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν’ αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει “υποθήκες” εις βάρος του ελληνικού λαού.

    Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει.
    Αρκεί ν’ αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει “πουλήσει” ήδη. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

    Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι αυτός, ο οποίος με την πρωθυπουργική εξουσία μπορεί να δώσει “νομιμότητα” σε όλα τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχός του.
    Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος θα νομιμοποιήσει την προδοσία και θα προσφέρει στον προδότη ασφαλή “οδό” διαφυγής από τον τόπο τού “εγκλήματος”.

    Ο Σαμαράς θα “σώσει” τον κολλητό συμμαθητή του από τις συνέπειες των πράξεών του …Θα τον “σώσει”, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει πραξικόπημα, για να περάσουμε στην επόμενη “ημέρα” της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.

    ————————————————————-
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’
    Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    …Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    …Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]