Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ο Βρούτος της Ευρώπης»

Χαίρονται οι Τούρκοι για την στάση της Ελλάδας στην Ευρώπη
Η απόφαση του κ. Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση, αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα του τουρκικού Τύπου. Οι τίτλοι είναι ενδεικτικοί:

«Ο Γιώργος έριξε βόμβα στην Ευρώπη» (Ακσάμ)

«Τρόμαξε την Ευρώπη με το δημοψήφισμα» (Χουρριέτ)

«Η ρουλέτα του Γιώργου» (Μιλλιέτ)

«Χαρτοπαίχτης ο Γιώργος» (Ραντικάλ)

«Ο Γιώργος έκαψε τον κόσμο» (Βατάν)

«Ο Βρούτος της Ευρώπης» (Γενί Σαφάκ)

Δυστυχώς τα δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ασφαλώς η πιθανή καταστροφή της Ελλάδας και η απομάκρυνσή της από την Ε.Ε θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Άγκυρα, γιατί θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για την ένταξη της.

Επίσης, ένα δεύτερο θέμα που απασχολεί τον Τύπο είναι οι αλλαγές στη στρατιωτική ηγεσία. Επισημαίνουν ιδιαίτερα τη σπουδή του κ. Μπεγλίτη να αποστρατεύσει τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και την ώρα που ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου αντιναύαρχος Νουσρέτ Γκιουνέρ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα προσκεκλημένος του ‘Έλληνα ομολόγου του Παναγιώτη Ευσταθίου.

Η χώρα γελοιοποιήθηκε για μια ακόμη φορά την ώρα μάλιστα που η Τουρκία αναβαθμίζεται διεθνώς .

Η Άγκυρα φροντίζει με κάθε τρόπο να φτιάξει το προφίλ της και να το προβάλει. Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τσιτσέκ στην πρόσκληση που απηύθυνε στους εκπροσώπους του Τύπου να συζητήσουν μαζί τις νέες διατάξεις του Συντάγματος , κάλεσε και τους διευθυντές των τριών μειονοτικών εντύπων…

Θέλει να δείξει τον σεβασμό της χώρας του στις μειονότητες που δεν σεβάστηκε ποτέ στην ιστορία της.

Πόσο πονάει κανείς όταν βλέπει το κατάντημα της χώρας και κυρίως όταν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κανείς στο τιμόνι για να πατήσει φρένο σε αυτή την κατρακύλα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ασφαλώς η πιθανή καταστροφή της Ελλάδας και η απομάκρυνσή της από την Ε.Ε θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Άγκυρα, γιατί θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για την ένταξη της."

    Η Ελλαδα δεν εχει ταχθει κατα της ενταξης της Τουρκιας στην ΕΕ με αυτα τα ανδρεικελα που μας κυβερνουν εδω και 15 χρονια!Αντιθετως την υποστηριζουν!
    Το προβλημα με τους Τουρκους θα συνεχιζει να υπαρχει λογω Ευρωπαιων που δεν επιθυμουν την Τουρκια στην ΕΕ και λογω Κυπριακου!
    Αυτοι που θα μπορουσαν να επωφεληθουν θα ησαν οι Σκοπιανοι!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]