Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να τους απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα


Με τις εξελίξεις να τρέχουν σε ρυθμούς ασύλληπτους, με μία κυβέρνηση που έχει χάσει τα πάντα και υπάρχει ως κυβέρνηση καθαρά τυπικά, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις εκτός αλλά και εντός της Βουλής για στημένες υποθέσεις χρεοκοπίας και CDS, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν οργισμένοι ενώ μετά την πτώση Παπανδρέου αναμένεται να γίνουν λαλίστατοι και να γνωστοποιηθούν τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησης, η Νέα Ελλάδα ζητάει την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, τόσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και για όλα τα μέλη της κυβέρνησής του.

Ήρθε ο καιρός των ευθυνών και κανένας δεν πρέπει να φύγει πριν αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αρκετά έπαιξαν με την χώρα, αρκετά συκοφάντησαν τους πολίτες, αρκετά ποδοπάτησαν ιερά και όσια, αρκετά παρανόμησαν και καταπάτησαν το Σύνταγμα.

Να κλείσουν επιτέλους οι πόρτες εξόδου από την χώρα και να ανοίξουν οι πόρτες εισόδου των φυλακών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]