Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ερχομός του Αντίχριστου (video)


Το «πρόσωπο» για το οποίο έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί περισσότερα από όλους. Το «κακό» που θα έρθει στη γη και θα βασιλεύσει για 1.000 χρόνια, γι αυτό και το πρόσωπό του έχει συνδεθεί άμεσα με μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, η οποία κατά πολλούς προωθείται σήμερα μέσα από μυστικιστικές οργανώσεις και διεθνείς οικονομικούς κύκλους που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τις οργανώσεις αυτές (π.χ. Bilderberg, Μασονία κ.α.). Μέσα από ένα βίντεο του History Channel γίνεται μία προσπάθεια (για πολλούς ημιτελείς, για άλλους αποτυχημένη) για να πέσει «φως» στο πιο σκοτεινό πρόσωπο της ανθρώπινης (και όχι μόνο) ιστορίας.

Ο Αντίχριστος, το πρόσωπο που παρουσιάζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, εκείνος που θα γίνει αιτία της επανέλευσης του Χριστού στη γη, για να δοθεί η μεγάλη μάχη, είναι μία προσωπικότητα δοσμένη στο κακό και ως πρόσωπο έχει απασχολήσει μέχρι και το Holywood, το οποίο γνώρισε πολύ μεγάλες εισπράξεις από ταινίες που είχαν σαν θέμα τον Αντίχριστο, τα έργα του και τους υπηρέτες του…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ.α) ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕΛΕΥΚΙΔΕΣ β)ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ.ΜΗΜΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΔΑΙΜΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ 30.000 Π.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάθε εξουσία, αν και θεμελιώνεται πάντοτε από το Κράτος και την Βία (Αισχύλου, Προμηθεύς Δεσμώτης στίχος 12), μπορεί άνετα να εκμηδενιστεί εφόσον καταφέρουμε να απαλλαγούμε από δύο βασικούς φόβους: του Θεού και του Θανάτου.

    Ανοχή σε αυτούς τους υπέρτατους φόβους σημαίνει υποταγή στον οποιονδήποτε δυνάστη: θρησκευτικό, πολιτικό, οικονομικό.
    Ξεπερνώντας αυτούς τους φόβους, φτάνεις στο ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας. Ζεις και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Στέκεσαι μπροστά στην Ζωή και την αντιμετωπίζεις με θάρρος. Ζεις, σκέφτεσαι, δημιουργείς, πράττεις, δρας, αντιδράς. Υπάρχεις.

    Υπάρχεις για τα παιδιά σου και το μέλλον τους, υπάρχεις για σένα και την ζωή σου, υπάρχεις για τους φίλους και τους γύρω σου. Και όλοι μαζί υπάρχουμε και συνυπάρχουμε σαν άνθρωποι καθώς σύμφωνα με τον Αλκιδάμαντα «ουδένα δούλον φύσις πεποίηκεν», δηλαδή, η Φύση δεν δημιουργεί δούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιγαντοτεράστιες υποδείξεις στον αντίχριστο ΓΑΜΑΠ

    Άμα έχεις μουστάκι, μόνον τότε έχει πρόβλημα το μυαλό σου. Και άμα κατουράτε, ποτέ να μην κοιτάει το πουλί σας βορειοδυτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι έσχατοι χρόνοι (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο):

    http://www.youtube.com/watch?v=3F-ywOMge7w&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο το κείμενο της προφητείας του Αγίου Εφραίμ του Σύρου:

    http://www.youtube.com/watch?v=KZPljeCUZhk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]