Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι βουλευτές δεν πήραν χαμπάρι τι συμβαίνει στην κοινωνία

Τα… μέτρα τους ετοιμάζονται να λάβουν οι βουλευτές μετά τα προχθεσινά επεισόδια έξω από τη Βουλή αλλά και μπροστά στον κίνδυνο να γενικευτούν από τους «αγανακτισμένους» πολίτες.

Σήμερα ο Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος ζήτησε: «Να έρθει προς συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, το θέμα των επεισοδίων και των προπηλακισμών εναντίον του πολιτικού κόσμου».

«Συνάδερφοι ψηλά το κεφάλι, δεν φοβόμαστε κανέναν. Υπάρχουν πολιτικοί χώροι πίσω από ορισμένους, που προπηλακίζουν και πετούν πέτρες. Πρέπει να έρθει το θέμα στη Βουλή για συζήτηση. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, το θέμα της βίας πρέπει να συζητηθεί με τους αρχηγούς κομμάτων. Δεν γίνεται άλλο αυτό. Οι τραμπούκοι είναι γνωστοί στην ιστορία, στη σύγχρονη ιστορία και στρέφονται τελικά εναντίον του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, κατευθυνόμενοι. Οτιδήποτε συμβαίνει πρέπει να το καταδικάσουμε και δεν πρέπει να το φοβόμαστε», είπε ο Λοβέρδος.

«Δεν φοβόμαστε για τα κορμιά μας, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που από κάποιους δεν καθοδηγείται, αλλά υποθάλπεται» είπε και ο Αθ. Γιανόπουλος ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σχολίασε: «Δεν υπάρχουν μόνοι οι αγανακτισμένοι πολίτες αλλά και αγανακτισμένοι πολιτικοί»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθ. Λεβέντης: «Είναι ντροπή να αποκλείεται το Κοινοβούλιο…, απαράδεκτο φαινόμενο και πέρα για πέρα αντιδημοκρατικό», «περιμένουμε τις πρωτοβουλίες του προέδρου της Βουλής», ανέφερε η Ουρανία Παπανδρέου (ΛΑΟΣ), «οι άνθρωποι που κάνουν αυτές τις πράξεις είναι εν δυνάμει φασίστες», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Βουδούρης ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δ. Κρεμαστινός, συμπλήρωσε ότι «βάλλονται όχι τα άτομα αλλά το σύνολο».

«Εσείς με τον κ. Πεταλωτή και οι μηχανισμοί σας είστε που υποθάλπετε αυτά. Να τα αναζητήσετε αλλού και όχι στο ΚΚΕ. ΤΟ ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια αλλά και τα καταδικάζει απερίφραστα. Είναι απαράδεκτα τα υπονοούμενα» απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χ. Χαραλάμπους και απευθυνόμενος προς τον υπουργό τον κάλεσε«αν έχει στοιχεία να τα αναφέρει». « Όσο και αν φωνάζει ο κ. Χαραλάμπους, αυτός είναι που μου οργάνωσε αντισυγκέντρωση στην Κέρκυρα», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος. «Σας πετροβόλησα; Σας χτύπησα;» ρώτησε ο βουλευτής τον υπουργό Υγείας, ο οποίος έδωσε αρνητική απάντηση. «Έχουν δικαίωμα οι Κερκυραίοι να εκφράσουν απόψεις», συμπλήρωσε ο κ. Χαραλάμπους. «Ποιοι Κερκυραίοι; Εσείς ήσασταν. Επίσης το ΠΑΜΕ ήταν που μου πέταξε πορτοκαλάδες στο Ηράκλειο», είπε ο Α. Λοβέρδος.

Αntiκοινοβουλευτικός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όχι Κύριε Λοβέρδο

    Κανένας πολιτικός χώρος δεν υπάρχει πίσω από την αγανάκτηση που από τον πολιτικό κόσμο δημιουργήθηκε και καλλιεργήθηκε μέχρι που έβγαλε "αγκάθια" για ορισμένους.

    Οι τραμπούκοι είναι γνωστοί στην ιστορία αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιο εύστοχη ταύτιση κάποιων είναι αυτή με τους γερμανοτσολιάδες, με τους προδότες του έθνους, με τους κλέφτες, με τους σφετεριστές της εξουσίας κλπ κλπ κλπ....

    Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια ενδιαφέροντα...

    http://www.youtube.com/watch?v=vMfj5SoN2MI&feature=player_embedded#at=18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουν καλά ότι πίσω από κάθε ροχάλα, μούντζα, γιαούρτι ή αυγό βρίσκεται ένας προδομένος και αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης. Δεν το λένε όμως και τα ρίχνουν σε ακροαριστεροδέξιους.
    Δεν τους ενδιαφέρει όμως γιατί αυτοί δεν έχουν ενοχές και δεν έχουν ενοχές γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ασχοληθήτε με την καταγωγή τους και το αν ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις ! Θα δείτε τότε τι είναι ο καθένας από αυτούς τους ξεφτιλισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]