Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μη φασκελώνετε. Κινδυνεύει η Δημοκρατία!!!

Το ακούσαμε και αυτό από βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης της τρόικας. Καταλύεται η Δημοκρατία, αυτά που συμβαίνουν θυμίζουν χούντα, είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία να φωνάζουν οι πολίτες κλέφτες τους πολιτικούς, είναι ντροπή να φασκελώνουν πολιτικούς «άμεμπτου» ηθικής;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν καταλύεται η Δημοκρατία επειδή κάποιοι, λίγοι κιόλας, απλώς φασκέλωναν βουλευτές που περνούσαν προκλητικά με λιμουζίνες από μπροστά τους.

Η Δημοκρατία καταλύεται όταν η κυβέρνηση στοχεύει στην αύξηση του φόβου και αφήνει ανεξέλεγκτη την εγκληματικότητα και κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι για 100 ευρώ.

Δεν είναι χούντα όταν πολίτες δεν αφήνουν πολιτικούς να βγουν από τη Βουλή.
Χούντα είναι όταν οι πολιτικοί δεν αφήνουν τους πολίτες να ζήσουν.

Δεν είναι ντροπή, όταν πολίτες φασκελώνουν βουλευτές. Ντροπή είναι όταν 800 πρώην βουλευτές απαιτούν να πάρουν και αναδρομικά και όχι μόνο έχουν κάνει προσφυγές αλλά δεν τις αποσύρουν ...
κιόλας. Τρανό παράδειγμα ο Μίκης Θεοδωράκης που έχει κάνει προσφυγή αλλά δεν την αποσύρει, περιμένοντας να εκδικαστεί πρώτα. Τι διάολο μαζί τους θα τα πάρουν;

Κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι όταν φωνάζουν οι πολίτες κλέφτες τους πολιτικούς. Κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι όταν αποδεδειγμένα μπαίνουν ένα εκατομμύριο μάρκα (μαύρα) στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ από τη siemens και οι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων το κάνουν γαργάρα.

Η Δημοκρατία καταλύεται, όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και η Μπακογιάννη ψηφίζουν το μνημόνιο και ο Παπακωνσταντίνου υποθηκεύει τη χώρα με μια δανειακή σύμβαση. Κίνδυνος και κατάλυση της Δημοκρατίας είναι όταν παρανόμως εδώ και ένα χρόνο οι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων δεν έχουν ζητήσει να έρθει η αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση στην ολομέλεια της Βουλής.

Κίνδυνος είναι όταν ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής η δημόσια περιουσία, και χαρίζονται σε ιδιώτες τα δημόσια αγαθά.

Εκτροπή του Δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η εξαπάτηση του ελληνικού λαού προεκλογικά για να υφαρπάξει το κυβερνών κόμμα την ψήφο του λαού.

Εκτροπή και μάλιστα στα όρια της Εθνικής προδοσίας είναι η άρση της ασυλίας της Εθνικής κυριαρχίας που έχει υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου με εντολή Παπανδρέου στη δανειακή σύμβαση.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, εχθές η Κατσέλη ήταν σαφέστατη. Τα μέτρα που θα παρθούν τα χειρίζεται προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Για όποιον πιθανόν είχε απορία…

Να αναφέρω εδώ ότι πιθανόν βίαιες αντιδράσεις μεμονωμένων πολιτών εναντίον πολιτικών είναι καταδικαστέες και ταυτόχρονα βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο το πολιτικό σύστημα να διαλύσει μια λαοθάλασσα ειρηνική.

Οι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να απαξιώσουν και να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στις πλατείες, χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα απολιτικές. Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι κινητοποιήσεις πιστεύει κανείς ότι οι 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έστελναν επιστολή στον Πρωθυπουργό και θα ζητούσαν

απολογισμό ενός χρόνου μνημονίου, συνεδρίαση κομματικών οργάνων κτλ κτλ;;; ο φόβος φυλάει τα έρμα, εν τω μεταξύ ξέρουν ότι έτσι όπως πάει ούτε οι μισοί δε θα βγουν σε επόμενες εκλογές οπότε κάτσε να γλυκάνουμε λίγο το λαό μας…

Κλείνοντας να πω στους Έλληνες Βουλευτές ότι το πολιτικό προσωπικό και το πολιτικό σύστημα έχουν χάσει τη δεδηλωμένη του λαού. Η κοινωνία έχει άρει την εμπιστοσύνη της και την «ψήφο» της. Ως εκ τούτου εάν ψηφίσουν μνημόνιο Νο2, Ζάππειο Νο3, δανειακές συμβάσεις κτλ παρανομούν και θα πρέπει να το σκεφτούν καλά γιατί η κατηγορία προέρχεται από τα εγκλήματα κατά της πατρίδας, τα οποία είναι και διαρκή και δεν εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Ας έχουν το νου τους…

Εδώ που τα λέμε πολύ κλίμα ερωτισμού, δημιουργούν οι κινητοποιήσεις των πολιτών στους βουλευτές. Τη μια, βραδινή βολτούλα με φεγγαράδα στον Εθνικό Κήπο, την άλλη νυχτερινή βαρκάδα στην Κέρκυρα, μια χαρά ρομαντικοί μας βγήκαν.

Υ.Γ. Προς κυβερνώντες:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]