Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο επεισόδιο στον Έβρο


Νέο επεισόδιο στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, όταν διακινητής λαθρομεταναστών που βρισκόταν στην Τουρκική όχθη, άνοιξε πυρ κατά Ελλήνων αστυνομικών που επιχειρούσαν να συλλάβουν συνεργάτη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος της περιοχής Χειμωνίου Ορεστιάδας. Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, μετά από παρακολούθηση, εντόπισε βάρκα που αποβίβαζε μη νόμιμους μετανάστες στην ελληνική κοίτη του ποταμού.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες και τον Τούρκο διακινητή. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο διακινητής προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς επιχειρώντας να διαφύγει.

Τότε οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά, πιθανόν από συνεργάτη του, που βρισκόταν κρυμμένος πίσω από θάμνους στην τουρκική όχθη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι σφαίρες ήταν από πυροβόλο όπλο, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν τους λαθρομετανάστες να πέσουν στο έδαφος και ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η βάρκα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε, ενώ ο διακινητής και οι έντεκα λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]