Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δημοκρατία δεν απειλείται από τους πολίτες, αλλά...

  • Το πολιτικό κατεστημένο τρέμει μπροστά στην αυθόρμητη αγανάκτηση και τον θυμό του απλού πολίτη που γίνεται άγριο ποτάμι
Γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης Ομότιμος Καθηγητής Τ.Ε.Ι.

Αλλόφρονες Υπουργοί της Κυβέρνησης και Βουλευτές της αντιπολίτευσης περιφέρονται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και διαμαρτύρονται γιατί λέει προχθές μια ομάδα πολιτών τους προπηλάκιζε και τους εμπόδιζε να βγούνε άνετα με τις λιμουζίνες και τους φύλακες οδηγούς που τους παρέχει η «φτωχιά Ελλάδα» για να μας κυβερνάνε.

Οι κκ Λοβέρδος, Καστανίδης, που σήμερα διαμαρτύρονται, ξεχνούν και πρέπει να μας πούνε, (καλό είναι να δημοσιεύσουν), τις απόψεις και τις δηλώσεις τους, όταν ΔΕΝ καταδίκαζαν όσους έκαιγαν την Ελληνική σημαία και βεβήλωναν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τον Δεκέμβριο του 2009.

Λοιπόν ΟΧΙ κύριοι Βουλευτές. Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία από τους αγανακτισμένους πολίτες που διαμαρτύρονται. Δεν θίγουν το πολίτευμα ούτε την Βουλή όσοι προπηλακίζουν τους κακούς Βουλευτές που διακινούνται προκλητικά με τα ακριβά αυτοκίνητα ,με δικά μας χρήματα, και αρμέγουν χωρίς αιδώ και όρια το υστέρημα του απλού πολίτη, του υπάλληλου, του συνταξιούχου, του εμπόρου ,του βιοτέχνη με στερήσεις που οι ίδιοι επέβαλαν. Οι Βουλευτές που δεν στερήθηκαν κανένα από τα προνόμια που μόνοι τους ψήφισαν χάριν του εαυτού τους και για τα συμφέροντά τους (οικονομικά και θεσμικά ), με ακραία αυθάδεια και αδιαφορία για την κατάντια του απλού πολίτη που απομυζούν με τις αποφάσεις τους.

Οι απλοί θυμωμένοι, αγανακτισμένοι πολίτες που διαμαρτύρονται με ευπρέπεια ΔΕΝ είναι ελεγχόμενοι από αριστερά ή άλλα κόμματα όπως πολλοί θέλουν να τους παρουσιάσουν. Είναι απλοί αγανακτισμένοι πολίτες που εκφράζονται. Δεν περνάει η συκοφαντία των θέσεων και των αρχών που προβάλλεται έντεχνα με σκοπό να απαξιώσουν την ανεξαρτησία της γνώμης και τον ρεαλισμό του θυμού τους και εν τέλει την ουσία της θέσης τους. Ο κίνδυνος μπροστά στην πιθανότητα να χάσουν κάποιοι τα προνόμιά τους είναι ορατός αλλά δεν δικαιολογεί πράξεις χωρίς σκέψη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]