Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

9η ημέρα: Η πολιορκία των πολιτών κατά της τροϊκανής κυβέρνησης Παπανδρέου συνεχίζεται

Η “συνωμοσία του σύμπαντος” και οι “Αγανακτισμένοι”

Κάθε φορά που ξεσπά μια επανάσταση, πάντα υπάρχουν κάποιες φωνές, που θέλουν πίσω της να κρύβονται κάποια άνομα συμφέροντα, και κάποιες κρυφές καθοδηγήσεις. Να υπάρχει μια υπόγεια ατζέντα δηλαδή, την οποία συνήθως αγνοούν οι περισσότεροι εκ των επαναστατημένων.

Την αμερικανική επανάσταση του 1776, την έκαναν λέει οι μασόνοι, με ιθύνοντα νου τους τον Roger Bacon!

Την επανάσταση των Μπολσεβίκων, την οργάνωσαν Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες, με άβουλο όργανό τους τον «επαναστάτη» Λένιν.

Και πάει λέγοντας.

Σύμφωνα με αυτές τις απόψεις, οι λαϊκές μάζες δεν είναι τίποτα άλλο παρά εύπλαστη ύλη στα χέρια κάποιων επιτήδειων, και άγονται και φέρονται χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Στη πολύ πρόσφατη ιστορία, έχουμε το παράδειγμα της Ουκρανίας και της πορτοκαλί επανάστασης της. «Καθοδηγούμενη» κι αυτή.

Κάτι παρόμοιο ακούστηκε και για τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου και της Μέσης Ανατολής.

Κάποιοι αόρατοι «κυρίαρχοι», μέλη της “συνωμοσίας του σύμπαντος”, ήθελαν να ξεφορτωθούν το καθεστώς της Τυνησίας, τον Μουμπάρακ, τον Καντάφι, κλπ. Για αυτό και η CIA, ο Σόρος, οι Κινέζοι, ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι, μεθόδευσαν με μαεστρία τις «αυθόρμητες» μαζικές εξεγέρσεις.

Τελευταία, έχουμε και εδώ στην Ελλάδα, μια από τα ίδια. Μιμούμενοι τους συμπάσχοντες Ισπανούς, οι συμπατριώτες μας βγήκαν στις πλατείες, και διαδηλώνοντας αγανακτισμένοι έφεραν τα πάνω κάτω, αναγκάζοντας ακόμη και το συστημικό ΜΕΓΚΑ, ή και τον ίδιο τον Παπανδρέου, να αναφερθούν εγκωμιαστικά στον ήρεμο αυτό ξεσηκωμό τους.

Κάποιοι όμως αμφισβητούν τη γνησιότητα αυτών των κινητοποιήσεων. Καθοδηγούμενες κι αυτές, λένε.

Μερικοί μάλιστα θέτουν και κάποια ερωτήματα, που ίσως πρέπει να απαντηθούν:

Για παράδειγμα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες της CIA, αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν την 21η Μαΐου η μυστική αυτή υπηρεσία να δημοσίευσε έκθεση που προέβλεπε αναταραχές στη χώρα μας, και λίγες μέρες μετά, να έχουν «αυτοοργανωθεί» μέσω των κοινωνικών δικτύων χιλιάδες αγανακτισμένων;

Θυμίζουν μάλιστα τη σπουδή με την οποία κάποια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ της χώρας μας, μαζί με το Indymedia, έσπευσαν να προβάλλουν τις «ειρηνικές διαδηλώσεις», όταν για παράδειγμα αποσιώπησαν τις μαζικές συγκεντρώσεις για τη κάρτα του πολίτη, ή τις κατά καιρούς απεργίες κλπ.

Εν ολίγοις, κάποιοι πιστεύουν πως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας (μάλλον των οπαδών της παγκοσμιοποίησης) χρησιμοποιούν το λαό μας, που είναι όντως αγανακτισμένος, προκειμένου να περάσουν τις δικές τους κρυφές επιδιώξεις. Το ποιες είναι όμως αυτές οι επιδιώξεις, κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει, ή αν γνωρίζει δεν τις αναφέρει.

Συμφωνώ ότι κάποιες συμπτώσεις, όπως και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τελευταίων μαζικών συναθροίσεων είναι όντως περίεργα, αν όχι ύποπτα.

Ναι αλλά, so what;

Και τι έγινε δηλαδή;

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι πάνω απ όλα προέχει να φύγει πάραυτα αυτή η προδοτική κυβέρνηση, πριν πουλήσει και τον Παρθενώνα, ας κρύβεται πίσω από τις διαδηλώσεις και ο ίδιος ο… Πάπας. Ας είναι και οι Ναίτες Ροδόσταυροι. Μας νοιάζει; Όχι.

Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι επιτέλους ο κόσμος ξεσηκώθηκε, και βγήκε στους δρόμους να φωνάξει ειρηνικά (βέβαια, ακόμη και αυτό το ειρηνικό των διαδηλώσεων, είναι για κάποιους ύποπτο! Πως γίνεται να μην έχει πέσει ούτε μια μολότοφ, αναρωτιούνται).

Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι μετά από δυο χρόνια βυθιότητας, ο απλός κόσμος, και όχι οι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, ή οι συνήθεις ύποπτοι, άφησαν τον καναπέ και το χαζοκούτι, και βγήκανε επιτέλους στο δρόμο. Για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάποιους. Όταν πέφτουν μολότοφ, αυτό είναι προβοκάτσια του συστήματος. Όταν δεν πέφτουν, πάλι προβοκάτσια είναι… Μήπως όμως τελικά, αυτοί είναι το σύστημα;

Ή μήπως αυτό απλά τους χρησιμοποιεί ως άβουλα όντα;

Και αν ναι, αυτοί το ξέρουν;

Ναι αλλά αν το ξέρουν, μάλλον δεν είναι άβουλοι. Οπότε τι παίζει;

Τελικά ποιος είναι ο χρήσιμος ηλίθιος της υπόθεσης;

Ζαλίστηκα.

Πάω πλατεία να ξελαμπικάρω.

Θα μας τρελάνουν μερικοί… Τελικά τι θέλουν;

Strange Attractor

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]