Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γέροντας Παΐσιος: Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει

Διαβάστε μια από τις διδαχές του Γέροντος Παϊσίου, ο οποίος μίλησε για πράγματα που θα γίνουν στην Ελλάδα και δεν θα εξηγούνται με την λογική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φημισμένος γέροντας είχε πει πως για να σωθεί η Ελλάδα, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία…

Διαβάστε το απόσπασμα

«Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε:

-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.»

«Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν γιατί παρόντες μολύνουν».

Πηγή

Διαβάστε επίσης:
Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...
Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."
Προφητείες του γέροντα Παϊσίου για το μέλλον της Ελλάδας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

  1. Εφημεριδα νομιζης , οτι διαβαζης !
    Και το παραστρατημενο πληθος , τρεχει πισω απο Α-Θεους σκοταδιστες και Α-Πατριδες να τους σωσουν !Και να τους λυπηθουν .

    Οι εποχες αλλαξαν και οι Εφιαλτες ειναι παρα πολλοι και εχουν και την εξουσια , απο εμας τους Ιδιους ! και μας εξοντωνουν .

    Μωραινει Κυριος ...

    Την Ευλογια σου Γεροντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πάτερ Παπίσιος λέγοντας «Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε…….» πολύ απλά περιέγραφε την κατάσταση που υπάρχει στην χωρά μας από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, Έτσι ο πάσα ένας γίνεται προφήτης…

    «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου,απλώς ήλλαξες τάφον, απ' τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής».
    Σε αυτά τα λόγια του ο μεγάλος Έλληνας Διαφωτιστής Αδαμάντιος Κοραής
    συμπύκνωσε τα αίτια της πολιτικής πολιτιστικής μας καταστροφής μας μέχρι σήμερα.
    Λες να ήτανε κι αυτός προφήτης

    Το ρούχο της Ελλάδας δεν σας χωρά τον τραγέλαφο των προσήλυτων της ρωμιοσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρατηρώ που τριγυρνάτε στο διαδίκτυο και όπου βρείτε θέμα που αφορά την Ορθοδοξία, ορμάτα σαν λυσσασμένα κοπρόσκυλα. Δείγμα της παιδείας σας ή ο φανατισμός σας που γίνεται εμπόδιο στο να βλέπετε καλύτερα; Ειλικρινά δεν ξέρω τι από τα δύο είναι. Αλλά, μου θυμίζετε τον Γκρούεφσκι, που βέρος Έλληνας έγινε ο εχθρός της πατρίδας του, επειδή η Ελλάδα δεν τον έκανε δημόσιο υπάλληλο!!! Τέλος, τα λόγια του καθενός προδίδουν και το ποιόν του, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για πύον

      Διαγραφή
    2. Αστους αδελφε συνελλην , μην τους δινεις σημασια .
      Κανουν ακριβως αυτο που λες .
      Επειδη ημουν και εγω πλανεμενος Ξερω , οτι πολλοι απο αυτους δεν ειναι Ελληνες . Και αυτοι που ειναι , ειναι ημιμαθεις και αυτο φαινεται κι απο τον τροπο τους , και τις αηδιες που λενε .
      Αν ειχαν Ελληνικη παιδεια , θα ηξεραν οι ερμοι , οτι το Ελληνικο Γενος , προετημασε με την Σοφια του και την γλωσσα του , την Ανθρωποτητα , για τον Σωτηρα της .
      Και προφητευσε την ελευσι του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .Ειναι πολλες οι μαρτυριες περι αυτου και παραδοξος , αυτοι οι "Ελληνες"
      εχουν αγνοια (;) .
      Κεφαλη της Λερναιας Υδρας ειναι και αυτοι οι Παγανιστες .
      Δεν ειδες τον αλλον , τον υπερ , ταχα , Εθνικιστη και δηδεν πατριωτη , Πλευρη , που ελεγε προχθες , καλυτερα να ψηφισουν κκε παρα Χ.Α !
      Ξεχασε το "ο λαος δεν ξεχνα , τι σημαινει αριστερα" τοσο γρηγορα ;
      Εγω , το εχω διαβαση παντως και αηδιασα , μολις τον ακουσα .
      Αλλα ετσι ειναι . Πριν την μαχη των μαχων , του σκοτους εναντιων του Φωτος , οι Αληθινοι κουκουλοφοροι , αναγκαζονται και ξεβρακωνονται κυριολεκτικα , για να υπηρετησουν τον ΚΟΙΝΟ αφεντη τους .Το ιδιο το τερας που ριχτηκε να μας κατασπαραξη .
      Γι 'αυτο βαζουν και αυτους τους σκοταδιστες στο διαδυκτιο και ξερνουν τα φαρμακι τους .
      Σπερνουν ζηζανια τουτη την ωρα της Σταυρωσης και ειναι συνενοχοι της Γενοκτονιας . Τοσο απλα .-
      Καθεις εφ'ω εταχθη .

      Διαγραφή
  3. Ο φανατισμός είναι το μοιραίο αποτέλεσμα της πίστης η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το να δέχεται κάποιος αναπόδεικτες παραδοχές (της όποιας πίστης….) συνεπώς μεταξύ των φανατικών συγκαταλέγονται και οι ορθοδοξο-χαζο-χαρούμενοι!!!
    Και σίγουρα φανατικοί δεν μπορούμε δεν μπορούμε να ήμαστε όσοι μάθαμε να δεχόμαστε μόνο ότι μπορεί να εξακριβωθεί, να αποδειχθεί….

    Όσο για τον χαρακτηρισμό κοπρόσκυλα, σου τον επιστρέφω λέγοντας ότι ταιριάζει απόλυτα σε ανθρώπους του είδους σου, του είδους ORTODTOX (πρόκειται για είδος που το χαρακτηρίζει η τάση του, να προσκυνά - προς- κυνά δηλαδή να φέρεται σαν σκύλος προς-κύνος) εεεεε!!! αν είναι και κόπρος σαν την αφεντιά σου ακόμη χειρότερα……

    «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου,απλώς ήλλαξες τάφον, απ' τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά επιβεβαίωσες όσα σου έγραψε. Μέχρι κεραίας!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη , ο Αδαμαντιος Κοραης ηταν ο Θεος ; Και μιας και τοπε , παει και τελειωσε ;
      Και Ελληνες που προσκυνουσαν τους 12 Θεους ηταν σκυλοι ;
      Την ετυμολογια , του 'προς-κυνος'!!! , ποιος στην αναλυσε ; Μονος σου ;
      Γιατι ομως με προσβαλης ;
      Τα λογια σου φανατιζουν και οχι η Ορθοδοξη Πιστη μου .
      Και τελευταια , εγω Πιστευω οτι εισαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να ...προς-κυνας , οτι σου γουσταρει και ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι εισαι σκυλος , απλα ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ .
      Μαθε ακομη οτι ενας Χριστιανος ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ποτε δεν φανατιζεται , διοτι αν φανατιζοταν δεν θα ηταν Χριστιανος . Αυτο θα το καταλαβεις , οταν γνωρισης τον Χριστο . Δεν υπαρχει αλλος τροπος .

      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .
      ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΩΘΗΣ .

      Διαγραφή
    3. Από που τα έμαθες αυτά που έγραψες πως τάχα: «Και Έλληνες που προσκυνούσαν τους 12 Θεούς…..» που καθ άλλο παρά ήτανε δώδεκα για πάνθεον μιλάμε….
      Αλλά πόσοι από σας καθίσατε ποτέ να τους μετρήσετε ώστε να αναρωτηθείτε τι μπούρδες σας μάθαινε (οι υπάλληλοι του Υπουργείου παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ) και εξακολουθείτε ως μηρυκαστικά να τις αναμασάτε? Αυτό δεν σας προσβάλει?
      Η αναφορά σε δώδεκα θεούς είναι μια ακόμη άπατη των εβραιο-χριστιανών προκειμένου να διευκολύνουνε την προσπάθεια τους να προσηλυτίσουνε τους Έλληνες και ταυτόχρονα να οικειοποιηθούνε τα πλούσια «ειδωλολατρικά» θρησκευτικά τους δρώμενα….. πχ ανάσταση Διονύσου….. Ορφέα… και πολλών άλλων ακόμα …. στήσιμο ναών με ιερό με βωμό προσφορών μπρος στο είδωλο της θεότητας…. κύριος ναό…. με δεξιό και αριστερό χορό (ψάλτες) κλπ κλπ
      Τέτοια άγνοια δεν σας μειώνει?

      Και το χειρότερο απ όλα, ποιος σου έμαθε ότι οι Έλληνες προσκυνούσανε θεούς?
      Σε πληροφορώ πως ούτε θεούς ούτε ανθρώπους προσκυνούσανε, γιατι για του έλληνες το προς-κύνημα ήτανε ταπεινωτική συνήθεια των βαρβάρων. Ο Αλέξανδρος όταν απαίτησε από τους Μακεδόνες Έλληνες να τον προσκυνήσουνε σαν θεό….αυτοί αντέδρασαν σφοδρά…. Εξ ού και προς + κύνος σκύλος
      Ο Έλληνες δεν προς-κυνούσαν απλώς έδειχναν τον σεβασμό τους προς τις φυσικές δυνάμεις αλλά και σε ιδέες ιδανικά δικαιοσύνη ελευθερία αγώνας… κλπ αυτό τον σεβασμό τον εκφράζανε δίνοντας σε όλα αυτά ανθρώπινη μορφή (άλλη μια Ελληνική πατέντα την οποία οι εβραίο χριστιανοί αντέγραψαν παρά το γεγονός ότι ο τάχα θεός τους είναι πνεύμα χωρίς υλική υπόσταση….)
      Προσβολή υπάρχει αλλά όχι από μένα, αλλά εξ αίτιας της αγνοίας σας και του ότι αυτή μαρτυρά πως καταχράστε το όνομα Έλληνας

      Και βεβαίως δεν σέβομαι το δικαίωμα κανενός, να προς-κυνά αναπόδεικτα ανυπόστατα πράγματα αυτό με προσβάλει σαν άνθρωπο!!!!

      Ως προς το: «Την ετυμολογία , του 'προς-κυνος'!!!, ποιος στην ανάλυσε ; Μονος σου;»
      Άνευ άλλου σχόλιου σου επιστρέφεται η ειρωνεία με τις παρακάτω αναλύσεις της ετυμολογίας της λέξης: ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

      "προσκυνώ Αόρ. προσκύνησα, μέλ. προσκυνήσω: Συντίθεται από την πρόθεση "προς" και το ρήμα κυνέω-ώ που σημαίνει "υποδέχομαι με χαρά". Η ρίζα του είναι η λέξη "κύων" που σημαίνει "σκύλος" . Ετσι, η λέξη σημαίνει στην κυριολεξία: "να πέφτω στα τέσσερα ή να κάνω χαρές, όπως ακριβώς ο σκύλος" Κάρολος Χουκ, "Κλείδα της ελληνικής διαθήκης: Επιλογή κειμένων με φιλολογική εξήγηση", σελ. 6 και σελ. 142)
      προσκυνέω-ώ: Φιλώ ή θαυμάζω από την ανατολίτικη συνήθεια να φιλούν τα χέρια ή τα γόνατα των ανωτέρων. Η απλούστερη σημασία του είναι "σκύβω". Προέρχεται από το ρήμα "κυνέω" που σημαίνει "χαίρομαι" ή "φιλώ" σαν σκύλος. Η λέξη "προσκυνώ" στην ουσία σημαίνει "μιμούμαι τον σκύλο" (F. Valpy, "Οι βασικές λέξεις της ελληνικής γλώσσας", Πανεπιστήμιο Καίμπριτζ, σελ. 154 και 244)
      "Το αρχαίο ρήμα "προσκυνώ" σήμαινε "υποκλίνομαι σε ένδειξη υποταγής, φιλώντας τα χέρια ή τα πόδια κάποιου" (Μπαμπινιώτης, "Ελληνικό Λεξικό", σελ. 868)
      "Η αρχική σημασία του "προσκυνώ" είναι "να συμπεριφέρομαι σαν τον σκύλο" (Webster, "Συντακτικό και Συνώνυμα της Καινής Διαθήκης, σελ. 253)
      κτλ. κτλ.
      «Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .
      ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΩΘΗΣ .» Αυτό αγαπητέ αφορά την συνομοταξία των ρωμιών που τους φορτώσανε το χτικιό του εβραίο χριστιανισμού και όχι τους Έλληνες, εμείς έτσι κι αλλιώς σωσμένοι είμαστε γιατί πλέων βασιζόμαστε στον ορθολογισμό δηλαδή στο πείραμα και στην απόδειξη…..
      «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου,απλώς ήλλαξες τάφον, απ' τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής».

      PolitroposDionisis

      Διαγραφή
    4. Περαστικά σου καημένε συμπαντικέ ελληναρά.......περαστικά.....

      Διαγραφή
  4. χαχαχα…..το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμαρτον συνέλληνες..Των οικιών ημών εμπιπραμένων..βαστάτε τά άλογα..το εμείς πρώτα και μετά το εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλησιάζει ο καιρός των μεγάλων δοκιμασιών. Δεν έβαζε καν ο νους μας, όταν διαβάζαμε παλιότερα τα λόγια του Γέροντα, πόσο ζοφεροί θα ήταν αυτοί οι καιροί. Μέσα από τη φωτιά θα ατσαλωθούμε, μέχρι που να πιστέψουν και αυτοί που δεν πίστευαν. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να βλέπουμε, να νιώθουμε και να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Να ξεφύγουμε από τον ατομισμό και να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Τίποτ' άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «… μέχρι που να πιστέψουν και αυτοί που δεν πίστευαν…..»
    Μέσα σε’ αυτήν την φράση κρύβεται το δράμα και η αγωνία κάθε πιστού, ο προσηλυτισμός των άλλων αντικαθιστά την έλλειψη αποδείξεων…..
    PolitroposDionisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξέλιξη καμμιά ο ανώνυμος 12:12 τα έχει μπερδέψει όλα και έχει κάνει μια πολύχρωμη σαλάτα μες το κεφάλι του, αχ Χριστέ μου φώτισέ μας να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι, είμαστε βραχυκυκλωμένοι άσχημα.
    ''Δεν ακούτε, εσείς εικόνες, του Θεού τέτοια φωνή, τώρα πέρασν αιώνες και δεν έπαψε στιγμή''
    Δ. Σολωμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμην δηλαδή...το πρόβλημα μας σήμερα είναι πόσο αυθεντικοί Χριστιανοί ή αρχαιοΕλληνιστές είμαστε; ή εάν θα έχουμε δική μας πατρίδα γιά να μπορούμε και να πιστεύουμε και να φιλοσοφούμε όπως νομίζει ο καθείς;
    Ήσαν βλάκες οι πολιτικοί πριν 50 και πίσω χρόνια που, με δεδομένες τις υπόγειες προκλήσεις που πάντα βυσσοδομούσαν κατά της εθνικής ενότητας, αυτά τα θέματα τα είχαν εν υπνώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι βρε και πατρίδα, ούτε Χριστό, ούτε οικογένεια, ούτε και άντρας-γυναίκα, ούτε να φιλοσοφούμε, για ποιό λόγο και να μιλάμε, ούτε φυσική τροφή να τρώμε, ούτε γονείς, πολύ κακά όλα αυτά και μάλλον για πολλούς μας κόβω, να αραιώνουμε λίγο... Το νου σας στην παγκοσμοιοποιημένη σούπα, βράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα επειδη αμπελο-φιλοσοφουσε ο καθενας οπως φουμερε , φθασαμε στον Σταυρο .
    Μονο ο Σωτηρας Ιησους θα σωση το Γενος και τον κοσμο ΟΛΟ .
    Εμεις , οι Ορθοδοξοι Ελληνες , ειμαστε τα οργανα του . Οσο πιο γρηγορα το εμπεδωσουμε , τοσο λιγοτερο κακο θα παθουμε .
    Καταλαβες γιατι ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο μικρό απόδειπνο λέει: "τους λογισμούς διόρθωσον, τας εννοίας κάθαρον, και ρύσαι ημάς από πάσης θλίψεως, κακών και οδύνης."

    Αυτό που έχουμε ανάγκη επιτακτική, είναι το "τας εννοίας κάθαρον" γιατί τα έχουμε κάνει μπάχαλο και το μυαλό μας είναι γεμάτο θόρυβο.

    Το οτι αναφέρονται στον Χριστιανισμό ως Εβραιο-Χριστιανισμό δείχνει πόσο μακριά είναι απο όλα αυτά που γράφουν και τα μάτια μου θαμπώνουν μπροστά στην ανοησία όλων αυτών των παγανιστομουσουλμάνων-ινδουιστών (έννοια εφάμιλλη με το Εβραιο-Χριστιανός).
    Ο Κοραής που τόσο αγαπούν να παραθέτουν δεν ήταν Αντι-Χριστιανός, ήταν αντι-κλιρικαλιστής, απο τη μια διότι η Εκκλησία ήταν προβληματικός θεσμός, κατά την τουρκοκρατία, και απο την άλλη διότι είχε εντυπωσιαστεί με την αναγέννηση της Δύσεως, η οποία ήταν ώς επι το πλείστον, προτεσταντική (η νέα μόδα τότε). Ταυτόχρονα έγραφε «Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους», της οποίας αυτονομίας ήταν ενάντιος, καθώς πίστευε πως δεν έπρεπε να αποσχειστούμε απο την Οθωμανική Αυτοκρατορία ακόμη (το 21). Μπερδεμένος άνθρωπος δηλαδή, ή Ενωτικός.
    Πάντα υπήρχαν οι Ενωτικοί στην Ρωμιοσύνη (μας κυβερνάνε τελευταία, αν δεν το καταλάβατε). Βέβαια όλα αυτά, εκτός απο το να πάς σχολείο, προϋποθέτουν και ανάγνωση βιβλίων, πέραν των φυλαδίων που μοιράζουν στις συνάξεις των Δωδεκαθεϊστών όπου "καταρίπτουν τους μύθους των Εβραιο-Χριστιανών" και να δείς και καμιά ταινία βρε αδερφέ, πέραν του Zeitgeist(protip: ο,τι λέει στη θρησκειολογική μελέτη στην αρχή, είναι ψέμματα)

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ορθόδοξο Χριστιανικό δόγμα είναι πατροπαράδοτος τρόπος ζωής, ανεξάρτητα από ιστορικές και φιλοσοφικές αναλύσεις και αυτό εμένα μου αρκεί, χωρίς να θέλω να το ψάχνω περισσότερο.
    Όταν αποδημήσω εις Κύριον δεν θα κριθώ για τις τυπολογικές μου επιδόσεις (τόσες οικουμενικές σύνοδοι!!) αλλά φαντάζομαι γιά ουσιαστικότερες πράξεις ή παραλείψεις μου..ειρήνη ημίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο παραδεισο , αδελφε , αλλα μην ξεχνας οτι ο Χριστος ειπε , οτι οποιος με αρνηθη μπροστα τους ανθρωπους , θα τον αρνηθω και Εγω στον Πατερα , στους Ουρανους .
      Δεν μπορει ο καθε παγανιστης-σατανιστης να προσβαλη τον Κυριο και Θεο μας , και εμεις να κανουμε οτι δεν ακουμε .
      Ειναι σκοταδιστες και ειναι υποχρεωση να τους απανταμε , οταν μπαινουν σαν τα φιδια και σκανδαλιζουν τους Χριστιανους που ακομη ειναι στο προαυλιο της Εκκλησιας .

      ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ω ΕΤΑΧΘΗ .

      Διαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ?!?!?
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ?!?!?!?

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!!!
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!

    Ο.Κ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ, ΒΡΙΣΙΕΣ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ......

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΑΠΤΕ .... ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ, ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ (ΑΠΟ ΠΑΝΩ) ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΊΤΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΎΣΕΤΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ .....

    Ή ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ή ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.... (ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ)

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ 5-6 ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ...... ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ ...

    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ?!?!?
    (ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ?!?!? ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ..... (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .... ΟΧΙ ?!?!?)

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΨΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΦΑΞΑΤΕ ... ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ" .. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΡΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ω ΕΤΑΧΘΕΙ ...

    ΜΑΛΙΣΤΑ ..... ΕΤΑΧΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΝΕΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]