Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Δασκάλα έγινε στόχος προς εξολόθρευση από τον Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ 
παίρνουν κεφάλια ανεπιθύμητων στην Θράκη 
Σε "μακρύ χέρι του Ερντογάν" εξελίσσεται ο Jihadi Zeibek που μεταβάλλει την Θράκη σε Τουρκία

Ο γνωστός διώκτης ελλήνων (με έμφαση στις δασκάλες των δημοτικών μειονοτικών σχολείων), βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πιστός υπηρέτης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, μηδενικής παραγωγής έργου για τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, αλλά γνωστών ανθελληνικών δράσεων, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ξαναχτύπησε...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Πριν μερικά χρόνια o συγκεκριμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε σχεδιάσει, οργανώσει και εκτελέσει την αποπομπή δασκάλας από το 1ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο της Ξάνθης, η οποία αν και δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό δεν επέστρεψε στην εργασία της με ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία δεν προστάτευσε στο ελάχιστο την ελληνίδα δασκάλα.
Σήμερα, το έργο επαναλαμβάνεται, με διαφορετικό σενάριο, αλλά με τον ίδιο στόχο. Την στοχοποίηση, τον πόλεμο νεύρων και την τελική «εξόντωση» μίας ακόμη δασκάλας που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την milletgazetesi, ταραχή προκάλεσε μια δήλωση που έκανε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια Ελληνίδα δασκάλα που υπηρετεί στο τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου-Ξάνθης.
Γράφει λοιπόν η milletgazetesi:
"Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στον μειονοτικό τύπο, δασκάλα ονόματι Daphne Stav έκανε δήλωση στο FB που στοχοποιούσε την Τουρκία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Εχίνου και κινητοποίησε τον Σύλλογο Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.
Ο Σύλλογος Κηδεμόνων μαζί με τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ παραπονέθηκαν θέτοντας το θέμα στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.
Η εν λόγω δασκάλα στην δήλωση της στο FB χρησιμοποίησε την φράση ¨Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί¨.
Στην μειονοτική κοινωνία συζητείται το αν θα μεταφερθεί ή όχι το θέμα στην ελληνική βουλή όπως και η απάντηση του υπουργού Παιδείας".

Κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στα ίχνη της Τουρκίας του Ερντογάν

Είναι προφανές πως η ειρωνεία της ελληνίδας δασκάλας προς τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, «μεταφράστηκε» κατά το δοκούν από συγκεκριμένους κύκλους που έδωσαν και την εντολή στοχοποίησης και «εξόντωσής» της. Γνωρίζουμε, φυσικά, πως οι διώκτες της συγκεκριμένης δασκάλας δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα (αλλά ούτε και την τουρκική), όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη κατέληξαν σε επίθεση στην Τουρκία, χώρα στην οποία ακυρώνονται προγραμματισμένες διεθνείς συγκεντρώσεις, όπου εκρήγνυνται βόμβες, όπου οι νεκροί από την τρομοκρατία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο «ρεκόρ», όπου ο έλεγχος του διαδικτύου είναι μία τυπική διαδικασία, χώρα όπου οι Κούρδοι πολίτες (κυρίως άμαχοι και γυναικόπαιδα) δολοφονούνται από τον τουρκικό στρατό, χώρα όπου οι τζιχαντιστές βρίσκουν άσυλο, χώρα όπου οι δολοφονίες γυναικών και οι γάμοι με ανήλικα κορίτσια έχουν γίνει καθημερινότητα…

Οι θερμοί υποστηρικτές του κ. Φίλη, μέσω της συγκεκριμένης τους ενέργειας, αποδεικνύουν πως παρακολουθούν τα social media (κοινωνικά δίκτυα) στην Ελλάδα και καταγράφουν «συμπεριφορές» προσώπων που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των τουρκικών αρχών και μυστικών υπηρεσιών, για να εκμεταλλευθούν καταλλήλως και ποικιλοτρόπως (φυσικά με την δέουσα τροποποίηση) το παραμικρό στοιχείο που θα επαρκεί για την στοχοποίηση προσώπων…

Η απάντηση της λογικής

Αρκούντως ικανοποιητική απάντηση στη νέα αθλιότητα των ανθυποπρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη, αυτών δηλαδή που έδωσαν σταλινικά ποσοστά στην εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, δίνει ο «Αντιφωνητής», και με τίτλο "Τα φασισταριά θέλουν να επιβάλουν λογοκρισία στους Έλληνες δασκάλους!" στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πρωτοδεύτερη φορά αριστερούς κυβερνώντες της χώρας.

«Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε ασχολίαστα τις αθλιότητες του σκηνοθέτη, πόσο μάλλον όταν αυτός παρεκτρέπεται σε βάρος των ζωών των συμπολιτών μας. Αναφερόμαστε στο …μέγα θέμα που ανέδειξαν οι λούστροι του τουρκικού Προξενείου στον Εχίνο της Ξάνθης, με μιαν ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μιας δασκάλας του χωριού. Η Δάφνη Σταυράκη, που εργάζεται στο μειονοτικό σχολείο του Εχίνου έγραψε στο Facebook ένα σχόλιο αναφορικά με το πρόσφατο θέμα της (μη) χρήσης της ελληνικής γλώσσας σε μειονοτικά σχολεία, υπερασπιζόμενη την αρχική οδηγία των προϊσταμένων της και προσθέτοντας ότι “Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί”.

Η τουρκοφυλλάδα “Γκιουντέμ” έγραψε πως η ανάρτησή της χαρακτηρίζεται – από ποιούς άραγε; – ως “ακραία εθνικιστική” και πήραν μπρος τα …όργανα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων Ιλτέρ Μέτσο και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ πήγαν στο σχολείο και συναντήθηκαν με τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του προκειμένου να εκφράσουν την “ανησυχία” τους για την ανάρτηση της δασκάλας και να ζητήσουν “σεβασμό στις ευαισθησίες της μειονοτικής κοινωνίας”! Προσέξτε δηλώσεις του βουλευτή: “Μόλις ενημερώθηκα για το θέμα, ενημέρωσα και την διεύθυνση του σχολείου και το υπουργείο Παιδείας (…) Περιγράψαμε το περιστατικό σε όλους τους αρμοδίους που έπρεπε να μάθουν. Η δασκάλα ασκεί κριτική στο υπουργείο Παιδείας, επειδή έκανε βήμα πίσω στο θέμα της οδηγίας που περιόριζε την χρήση των τουρκικών. Η ανάρτηση έγινε σε ένα χαρακτηριζόμενο ως ακροδεξιό μπλογκ (…) Μετά την δέουσα προειδοποίηση, η δασκάλα έσβησε το σχόλιο της από τα σόσιαλ μίντια. Εμείς κάναμε τις δέουσες κινήσεις και προειδοποιήσεις. Από τώρα και μετά, θα αποφασίσει το υπουργείο. Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις. Αλλά μια δασκάλα που υπηρετεί σε ένα μειονοτικό σχολείο, είναι ανάγκη να είναι ακόμη πιο προσεκτική στα σχόλια και στις δηλώσεις της, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα θέματα. Ένα άλλο θέμα επίσης είναι το κατά πόσο μπορεί να είναι αποδοτική μια δασκάλα στο σχολείο, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων Ιλτέρ Μέτσο, δήλωσε πως η ανάρτηση της δασκάλας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. “…Ζητήσαμε να υπάρχει σεβασμός στις ευαισθησίες του κόσμου μας σχετικά με το σχολείο, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα μας, την θρησκεία μας και την τουρκική μας ταυτότητα. Αναφέραμε πως δεν επιτρέπουμε να λέγονται κουβέντες κατά των αξιών μας. Ζητήσαμε σχετικά με αυτά τα θέματα να γίνονται υπενθυμίσεις προς τους δασκάλους, όχι μια φορά στους τρεις μήνες, αλλά κάθε μήνα…”
Μάλιστα, κύριοι! Ο μεν βουλευτής ζητάει εμμέσως την τιμωρία της δασκάλας που έγραψε ένα ανώδυνο σχόλιο στο FB, ο δε Ιλτέρ, που κάνει τον ιμάμη (είχε σταλεί γι αυτό και στη Ρόδο), ανέλαβε επίσημα λογοκριτής.

Και να πω ότι είχε γράψει η κοπέλα κάτι του τύπου άντε γ@μηθείτε κωλότουρκοι!…»


Εντολή Ερντογάν να καταγράφονται όσοι επιτίθενται στην Τουρκία

Την ίδια στιγμή, σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία εγκύκλιο διαδικτυακό μήνυμα, του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στο Ρότερνταμ, προς όλες τις τουρκικές οργανώσεις και τους Τούρκους κατοίκους της χώρας, με τη σύσταση να αναφέρουν το όνομα και την ηλεκτρονική διεύθυνση όποιου εκφράζεται υβριστικά σε βάρος του τουρκικού έθνους, του προέδρου του και της Τουρκίας γενικώτερα.
Η «οδηγία» στοχοποιεί έτσι τους ενδεχόμενους «δράστες» δια του προφορικού λόγου, αλλά και δημοσιογράφους, ιστοσελίδες και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσους ενημερώνονται και εκφράζονται μέσω αυτών.
Οι επικεφαλείς τουρκικών ΜΚΟ καλούνται να καταδίδουν άτομα του προσωπικού τους, ένοχα αυτού του εγκλήματος.
Σχεδόν ταυτόχρονα (πόσο τυχαίο μπορεί να είναι άραγε;) στην Ελλάδα ο Ζεϊμπέκ επιτίθεται σε γυναίκα κρατικό υπάλληλο, για σχόλιό της στο... διαδίκτυο! Να υποθέσουμε πως παρόμοιο μήνυμα απέστειλε και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής στους τουρκόφρονες της Ελληνικής Θράκης;

Η ανάγκη επιστροφής της κυβέρνησης στην σοβαρότητα

Κύριοι της κυβέρνησης και λοιποί εραστές (των ψήφων) της Θράκης, μήπως θα έπρεπε να περάσετε, επιτέλους, σε μία διαφορετική τακτική αντιμετώπισης των γελοίων που εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας και φοβικότητας μετατρέπουν αργά αλλά σταθερά την Ελληνική Θράκη σε τουρκική επαρχία;
Μήπως, θα πρέπει, επιτέλους, να αρχίσετε κάποια διαδικασία απελάσεων εκείνων που λοιδωρούν την Ελληνική Πολιτεία, που καθυβρίζουν την λογική και που εργάζονται μεθοδικά κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, κατά του κλίματος της ειρηνικής και ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων της.
Μήπως θα πρέπει να τους πείτε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως στην Ελλάδα οι Έλληνες μπορούν να καγχάζουν, να ειρωνεύονται και να καθυβρίζουν τακτικές και πρακτικές τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης όσο και κυβερνήσεων άλλων χωρών;
Μήπως θα πρέπει να σταματήσετε "δια ροπάλου" τις επιθέσεις που δέχονται κρατικοί υπάλληλοι από φερέφωνα του τουρκικοπύ προξενείου της Κομοτηνής;
Μήπως θα πρέπει να κατανοήσετε πως η ελληνική Παιδεία (με όλα της τα προβλήματα) βάλλεται συστηματικά από πρόσωπα των οποίων οι κινήσεις μαρτυρούν εχθρότητα και μίσος προς κάθε τι ελληνικό;
Μήπως δεν μπορείτε να κατανοήσετε την επιχείρηση επιβολής κλίματος τρομοκρατίας που επιχειρείται κατά των ελλήνων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα μειονοτικά σχολεία της Ελληνικής Θράκης; 

Επιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης, απελάστε τους ταραξίες και πρακτορίσκους της Άγκυρας που δρουν στην Θράκη. Στείλτε μερικούς από αυτούς να κατοικήσουν μόνιμα στην «μητέρα πατρίδα» τους, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε με σχετική επάρκεια τις υποψίες που ήδη υπάρχουν για τον δικό σας ρόλο στην κυβέρνηση της Ελλάδας…
Σε εσάς το κόστος της απομάκρυνσής τους θα είναι κάποιες ψήφοι...
Στην Ελλάδα το κόστος παραμονής τους δεν θα μετριέται σε ψήφους...
Όσο για τον εγνωσμένης τουρκοφροσύνης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αναρωτιόμαστε, πως μπορεί να γίνεται ανεκτή από τους υπόλοιπους βουλευτές η παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

43 σχόλια :

  1. στις 7 Μαιου εχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγκεντρωση - συζητηση
    με τους πομακους αδελφους μας στο πομακιχωρι Γλαυκη..........
    θαχει πολυ ενδιαφερον......
    και το τι αποφασεις θα παρουν οι ελληνες πατριωτες πομακοι
    και τι αντιδρασεις θα προκαλεσουν ανθελληνες αριστεροι
    με το τουρκικο προξενειο Κομοτινης...

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων τι θα συμβεί από αυτή την κίνηση, τότε λυπάμαι πολύ, αλλά η άγνοιά σας μετατρέπεται σε κίνδυνο για την περιοχή.
      Πρώτον, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση επειδή δεν θα παραβρεθεί ούτε ένας πομάκος (εκτός αν θεωρείται συζήτηση οι μεταξύ σας ανταλλαγές απόψεων), κάτι που ήδη "οσμίζεστε", αλλά αγνοείτε επιδεικτικά.
      Δεύτερον, δεν θα γίνει συνάντηση, επειδή θα ασκηθούν πιέσεις για τη νόμιμη ακύρωσή της (και το γνωρίζετε), εξαιτίας της ύπαρξης σοβαρής πιθανότητας επεισοδίων.
      Τρίτον, το να καταθέτε την έκδηλη απορία σας για το τι θα συμβεί, σημαίνει ότι επιχειρείτε να διεξάγετε ένα πείραμα (αν και πολλοί θα έλεγαν ότι προσπαθείτε να ανεβάσετε το "θερμόμετρο", ενώ άλλοι θα έλεγαν ότι κινείστε ήδη στα πλαίσια μιάς βολικής για την Άγκυρα ενέργειας, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά στηρίματος προβοκάτσιας από "κύκλους" που εδώ και αρκετό καιρό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτήν) στον χώρο της Θράκης και -στην καλύτερη για εσάς εκδοχή- δεν γνωρίζετε καν τα πιθανά αρνητικά έως επικίνδυνα αποτελέσματά του.
      Λυπάμαι πολύ, αλλά τέτοιοι πειραματισμοί και πολιτικά πυροτεχνήματα δεν σας κατατάσσουν στους αδαείς, αλλά στους επικίνδυνους, αφού αγνοείτε τον προσεκτικό χειρισμό που απαιτείται στην Ελληνική Θράκη.
      Μετά λόγου γνώσεως σας προτρέπω, λοιπόν, να ακυρώσετε την εκδήλωσή σας, επειδή τα παραγόμενα αποτελέσματα δεν θα εξυπηρετούν επ' ουδενί τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, αλλά, αντιθέτως, θα παράξουν μεγάλη ποσότητα "ύλης" στην τουρκική προπαγάνδα.
      Αν δεν το κατανοείτε, είστε απλά ακατάλληλοι.
      Αν το κατανοείτε και επιμένετε, είστε απλά επικίνδυνοι, επειδή προτάσσετε την επικοινωνιακή σας κομματική πολιτική έναντι του εθνικού συμφέροντος.
      Και, προσέξτε, δεν ανέφερα ούτε κατ' ελάχιστον την περίπτωση να υπάρξουν βίαιες αντιδράσεις (προφανέστατα στημένες από την ΜΙΤ) οι οποίες θα έχουν την δυναμική εξάπλωσης σε Ξάνθη και Κομοτηνή και θα λειτουργήσουν ως καταλύτης (ή πυροκροτητής, διαλέξτε ελεύθερα) για μετατροπή της Ελληνικής Θράκης σε Κόσοβο.
      Ειλικρινά, επιθυμείτε κάτι τέτοιο;
      Αν όχι, αναλογιστείτε ποιοί και γιατί στήνουν μία τέτοια εκδήλωση. Σε τι πραγματικά αποσκοπούν και κατά πόσο λειτουργούν υπέρ της Ελλάδας, αφού επί της ουσίας επιχειρούν "να παίξουν με την φωτιά" και την δημιουργία μίας έκρηξης αγνώστου ισχύος.
      Από τώρα μπορώ να σας γνωστοποιήσω τι θα συμβεί.
      Στην διασταύρωση προς την Γλαύκη:
      θα σας σταματήσει η Αστυνομία (με συνοδεία ΜΑΤ) και με παρουσία εισαγγελέα θα σας απαγορεύσει την μετάβασή σας στην Γλαύκη
      θα σας περιμένει αντιπροσωπεία των κατοίκων και θα σας ζητήσει να μην πάτε στο χωριό επειδή είστε ανεπιθύμητοι
      θα συναντήσετε ομάδες εξαγριωμένων κατοίκων (προφανώς μεταφερόμενων από άλλες περιοχές γκρίζων λύκων) που με την συνοδεία των τουρκοφρόνων μουσουλμάνων βουλευτών θα κλείσουν τον δρόμο προς την Γλαύκη
      Πιθανότατα όλα αυτά να συμβούν στο 8ο χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης Εχίνου (διασταύρωση με Σταυρούπολη).
      Αναρωτηθείτε από τώρα τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και ποια θα είναι τα αποτελέσματα της ό,ποιας αντίδρασής σας. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά δεν θα βρείτε ούτε ένα θετικό στην προγραμματισμένη σας ενέργεια. Θα βρείτε όμως πλήθος αρνητικών και λίαν επικίνδυνων αποτελεσμάτων, για τα οποία θα φέρετε την αποκλειστική ευθύνη.
      Ειλικρινά, πιστεύετε πως με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε την πατρίδα;

      Διαγραφή
    2. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω πως υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα να σας αφήσουν να πάτε στο χωριό της Γλαύκης όπου (για ένα πλήθος λόγων) θα συναντήσετε την απόλυτη ερημιά, με κλειστά καταστήματα, πόρτες και παράθυρα... Ήδη μαζεύουν υπογραφές (με ποικίλες μεθόδους) για να δηλωθεί ότι είστε ανεπιθύμητοι... Σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι επιχειρείτε να κάνετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατρανώσετε την ελληνικότητα της Γλαύκης και όλων των Πομάκικων χωριών. Μην γίνεστε μέρος του μηχανισμού πίεσής τους

      Διαγραφή
  2. Οι Αλλοδαποι οφειλουν να σεβονται τους Ελληνικούς Νομους !! Οι δε Ημεδαποι οφειλουν να επιβαλλουν τους Ελληνικούς Νομους στους Αλλοδαπούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Μιλτιάδη, οι πολίτες οφείλουν να υπακούουν στους νόμους και η Πολιτεία δια των οργάνων της είναι υποχρεωμένη να επιβάλλει τους νόμους, ανεξαιρέτως χρώματος, φύλου και θρησκείας.
      Όσο για τους αλλοδαπούς, στην Ελληνική Θράκη υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι και καμία άλλη εθνικότητα. Οιαδήποτε αναφορά έμμεση ή άμεση περί ύπαρξης άλλης εθνικότητας ρίχνει νερό στον μύλο της τουρκικής προπαγάνδας.
      Ας απαιτήσουμε, λοιπόν, την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, η οποία είναι πλουσιότατη και αρκούντος ικανοποιητική και ας αφήσουμε τις επικίνδυνες αναφορές (που εύκολα μπορούν να διαστρεβλωθούν) περί επιβολής της ελληνικής νομοθεσίας από ημεδαπούς.
      Το κυριότερο, ας είμαστε προσεκτικοί στη χρήση λέξεων όταν αναφερόμαστε σε ζητήματα που άπτονται ειδικών χειρισμών

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ;
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;
      ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
      ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΕΙ;

      Διαγραφή
    3. @ 23 Απριλίου 2016 - 8:24 μ.μ

      Εξηγησε μας λοιπον πως ειναι δυνατον καποιος να ισχυριζεται οτι

      ειναι Τουρκος και να μιλαει πομακικα!

      Εξηγησε μας πως ειναι δυνατον ,ΞΑΦΝΙΚΑ, τα τελευταια 30 χρονια

      καποιοι να θυμουνται οτι ειναι "Τουρκοι", οταν ξεκαθαρα με την

      Συνθηκη της Λωζαννης η μουσουλμανικη μειονοτητα χαρακτηριζεται

      ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ και οχι ΦΥΛΕΤΙΚΗ ,καθως οσοι ηθελαν την αποκτηση

      τουρκικης υπηκοοτητας , επρεπε να αποχωρησουν απο την Ελλαδα το

      αργοτερο 2 χρονια μετα την υπογραφη της Συνθηκης!

      Και να σου ζητησω κατι πιο ευκολο:

      Εξηγησε μας πως υποστηριζεται ο Κουλης σε ολη αυτη την ιστορια!


      ΓΜ

      Διαγραφή
  3. Για τους μη γνωρίζοντες αλλά έχοντες άποψη. Η Συνθήκη της Λωζάνης έγινε με βάση εθνοτικά κριτήρια. Δηλαδή, όποιος δήλωνε τούρκος πήγαινε στην Τουρκία (ειχε προηγηθεί η επιχείρηση εξόντωσης ο ξεριζωμός των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας από το Κεμάλ Ατατούρκ). Κι επειδή η Συνθήκη της Λωζάνης είναι σε ισχύ έως και σήμερα (ναι, αυτή που θέλει να καταργήσει η Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας), όποιος δηλώνει τούρκος θα πρέπει να οδηγείται στα ελληνοτουρκικά σύνορα με μία βαλίτσα και να απελαύνεται. Κι επειδή η πονηριά μερικών φτάνει μόνο μέχρι την ανούσια κομματική αντιπαράθεση καλό θα είναι τουλάχιστον να ξέρετε πάνω σε τι σχολιάζετε. Αν δεν ξέρετε απλά σωπάστε, για να γίνετε χρήσιμοι στην χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι διαφορα εχει αυτο που γραφεις με αυτο που γραφω εγω;

      Και που ειδες "κομματικη αντιπαραθεση";

      Αλλος προσπαθησε να δημιουργησει κομματικη αντιπαραθεση απο το

      πουθενα!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΓΜ το σχόλιό μου δεν αφορούσε εσένα, φυσικά. Αλλά τον σχολιαστή της 23ης Απριλίου 2016, 8:24 μ.μ.

      Διαγραφή
    3. Ενταξει,με συγχωρεις.

      Λαθος μου.

      ΓΜ

      Διαγραφή
  4. Και αν ρε παλικάρια η βίζιτα αυτή εξελιχθεί όπως γράφει το άρθρο τι θα κάνετε τότε; Χαρακίρι ή θα το καταπιείτε αμάσητο και θα λέτε ότι φταίνε όλοι οι άλλοι που δεν ήρθαν μαζί σας για να φωνάξουν για την ελληνικότητα της Θράκης; Μάλλον το δεύτερο έτσι; Αν τα σκατώσετε θα τα ρίξετε σε όλους τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχεις!

      Εσενα δεν προκειται να σε κατηγορησει κανεις.

      ΓΜ

      Διαγραφή
  5. Αναγκαστικώς επέρχεται η σύγκριση.Στο μεν παρόν άρθρο,ο αρθρογράφος υπερασπίζετε την Ελληνίδα δασκάλα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Σε έτερο άρθρο του ιδίου αρθρογράφου,που είχε να κάνει με την επικείμενη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη,ο αρθρογράφος ήταν επικριτικός,σε σημείο όπου έβλεπε την "προβοκάτσια" να πηγαίνει στα βουνά της Θράκης."Απορίας άξιον" το γεγονός ότι,ο αρθρογράφος,στη περίπτωση της Ελληνίδος δασκάλας,δεν "βλέπει" μια "προβοκατόρικη ενέργεια που δρα ως εργαλείο υπέρ της τουρκικής προπαγάνδας".
    Για να σοβαρευτούμε κύριοι και περισσότερο εσείς.Οι πράκτορες της άγκυρας,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν γίνει,το οποίο θα είναι υπέρ της Ελλάδος και κατά των σχεδίων τους στην Θράκη,θα το επικρίνουν και θα το κυνηγήσουν.Από το πιο "ανώδυνο",όπως η συγκεκριμένη δήλωση στο fb,μέχρι το πιο "επώδυνο",όπως η επικείμενη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
    Θα πρέπει λοιπόν,στο θέμα της Θράκης,ο οδηγός μας να είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ και το ΕΡΓΟ της Χαράς Νικοπούλου,η οποία αδιαφόρησε για την "διαδικτυακή φορμόλη" και το "κάτι πρέπει να γίνει" και έκανε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!Στάθηκε με θάρρος και πίστη απέναντι στην ανθελληνική πολιτική του ελλαδικού κράτους και του τουρκικού παρακράτους.Στάθηκε δίπλα στους Έλληνες Πομάκους,δείχνοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ!
    Υ.Γ.1) Ένα ακόμη περιστατικό,το οποίο φανερώνει ότι οι τουρκοπράκτορες ενοχλούνται και αντιδρούν ακόμη και με το πιο "ανώδυνο",το οποίο αναιρεί τα σχέδια τους,είναι το περιστατικό με μια Τσιγγάνα υποψήφια του συριζα στην Θράκη,στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.Η εν λόγω Τσιγγάνα,το μόνο που δήλωσε είναι το ότι δεν είναι τουρκάλα αλλά Τσιγγάνα.Ακόμη όμως και αυτό ήταν αρκετό για τους τουρκοπράκτορες να απαιτήσουν την διαγραφή της,πράγμα που πέτυχαν!Άρα λοιπόν οι όποιες διαδικτυακές "νουθεσίες",των διαφόρων "διαδικτυακών σκεπτομένων",για "ηρεμία" και "ψυχραιμία",ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ!
    Υ.Γ.2) Πολύ καλά έκανε η συγκεκριμένη δασκάλα και έγραψε αυτά τα ΟΛΟΣΩΣΤΑ που έγραψε και πολύ καλά θα κάνει ο οποιοσδήποτε ΠΡΑΞΕΙ το οτιδήποτε,κατά της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη.Η δε αντίδραση του ελλαδικού κράτους και του τουρκικού παρακράτους,όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί,είναι αναμενόμενη ασχέτως του πόσο "απερίσκεπτη" θα είναι η πράξη.
    Υ.Γ.3) Ακόμη και μια ενδεχόμενη αποτυχία,μιας οποιασδήποτε πράξεως κατά της τουρκικής προπαγάνδας,ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ!Αυτό διότι κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ,είναι πιο βέβαιον ότι δεν θα συμβεί και ποτέ.Ενώ κάτι που έγινε έστω μια φορά,είναι πιο βέβαιον ότι θα ξανασυμβεί.Αν μη τι άλλο,εάν όντως θέλουμε να εξαφανιστεί η τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη,πρέπει να δείξουμε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ότι είμαστε εκεί που υπάρχει το πρόβλημα.Ο επιμένω νικά μας έχει μάθει η ιστορία και μας το έχει αποδείξει η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου!
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλνω εδώ το σχόλιο το οποίο αφορά άλλο άρθρο και απευθύνεται καθαρά και μόνο στον διαχειριστή του ιστολογίου κωνσταντίνο τερζή.Ως εκ τούτου δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν το σχόλιο αναρτηθεί η όχι.
      Δυστυχώς η αθλιότητα σας δεν μου επιτρέπει σε καμία περίπτωση να σας αποκαλέσω,έστω και τυπικά,κύριο.
      Στο άρθρο του κ.Γεωργίου Μιχαήλ με τίτλο "Επικίνδυνα παιχνίδια με άρωμα προβοκάτσιας στην Θράκη",διαπίστωσα την ύπαρξη ενός άκρως υβριστικού σχολίου,το οποίο απευθυνόταν σε εμένα,από έναν εξίσου με εσάς,άθλιο τύπο.Ο άθλιος αυτός τύπος,εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία και ανυπαρξία του,μετετράπη σε διαδικτυακό πολεμιστή και δίχως ίχνος επιχειρήματος(δεν λέω ίχνος ντροπής,αφού ουδείς απώλεσε την ντροπή για να την βρει αυτός,αλλά ούτε κι εσείς),προσπάθησε να γίνει άνδρας εν τω μέσω της καρέκλας,του πληκτρολογίου και της οθόνης.Η αθλιότητα σας λοιπόν φανερώνεται περίτρανα σε δύο σημεία.
      Το πρώτο.Πως και αφήσατε να δημοσιευθεί ένα άκρως υβριστικό σχόλιο,την στιγμή που στο τέλος του κάθε άρθρου υπάρχει η υποσημείωση "Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
      Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
      Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
      Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...".Τα δύο σταθμά που χρησιμοποιείτε στην συγκεκριμένη περίπτωση,μόνο ως αθλιότητα μπορούν να χαρακτηριστούν,γιατί ο χαρακτηρισμός "αδικία",είναι πολύ λίγος.
      Τα δεύτερο.Αφού επιλέξατε να δημοσιευθεί αυτό το υβριστικό σχόλιο,αν δεν το επιδιώξατε κιόλας,για ποίον λόγο κλείνετε τα σχόλια,στερώντας μου την δυνατότητα απαντήσεως;
      Η δε ανακοίνωση σας,με την οποία γνωστοποιήσατε το κλείσιμο των σχολίων,είναι ανάλογη της αθλιότητας σας.Δεν μπορείτε να με πείσετε ότι επιθυμείτε τον διάλογο.Επιθυμείτε την εξάπλωση της ανθελληνικής προπαγάνδας,προσποιούμενος τον έχοντα καλές προθέσεις,αλλά και την εκτέλεση των εντολών διαφόρων κομματικών γραφείων.
      Ο δε διχασμός δεν υπάρχει ούτε καθ' ελάχιστον,αφού η όποια αντίδραση των Ελλήνων,εναντίον των διακινητών της ανθελληνικής προπαγάνδας,δεν ονομάζεται διχασμός αλλά αντίσταση!
      Υ.Γ.1) Για να προλάβω την αθλιότητα σας,σας ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε μέλος,ούτε και στέλεχος της Χρυσής Αυγής.Σε καμία όμως περίπτωση δεν είμαι άθλιος όπως εσείς!
      Υ.Γ.2) Ο λόγος που επιλέγω να μην σας στείλω μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο,είναι διότι η αθλιότητα σας δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να σας έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη,ώστε να σας γνωστοποιήσω έστω και τα ελάχιστα προσωπικά μου στοιχεία,πέραν του ονόματος μου.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    2. Κλείνοντας τα σχόλια άφησα ένα σαφές μήνυμα όπου έγραφα "Στο σημείο αυτό, επειδή το ιστολόγιο επιθυμεί τον διάλογο και δεν επιθυμεί να γίνει πεδίο μάχης και διχασμού, τα σχόλια κλείνουν με μία υπενθύμιση: Ο αντίπαλος είναι απέναντί μας". Αν αυτό δεν γίνεται αντιληπτό, τότε λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχει καμία μεταξύ μας επικοινωνία. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σας, λυπάμαι πολύ αλλά δεν με αγγίζουν αφού προέρχονται από εσάς. Καλό δρόμο να έχετε και να είστε σίγουρος για δύο πράγματα: Οι δρόμοι μας ποτέ δεν θα συναντηθούν, ενώ ο τρόπος της πολιτικής μας σκέψης θα απομακρύνεται καθημερινά. Και αν ποτέ περάσετε από τα μέρη μου, μην διστάσετε να μου αφήσετε ένα μήνυμα για να σας περιποιηθώ όπως ακριβώς σας αξίζει

      Διαγραφή
  6. Αθλιότητος συνέχεια λοιπόν.Το να επαναλαμβάνετε την άκρως άθλια και υποκριτική ανάρτηση,με την οποία κλείσατε τα σχόλια,την στιγμή μάλιστα που εξήγησα για ποίον λόγο είναι άθλια και υποκριτική,είναι τελείως ανούσιο,εκτός από άθλιο και υποκριτικό.Σαφώς και δεν μπορεί να υπάρξει καμία επικοινωνία,αφενός διότι εσείς λειτουργείτε με δυο μέτρα και δυο σταθμά και αφετέρου διότι με την,βγαλμένη από κομματικά γραφεία,κατάμαυρη προπαγάνδα,δεν μπορεί να υπάρξει ουδεμία επικοινωνία!
    Μα πως θα μπορούσαν να σας αγγίξουν οι "χαρακτηρισμοί" μου;Για να σας αγγίξουν θα έπρεπε,αν μη τι άλλο,να έχετε λίγη ντροπή και όπως ήδη έγραψα,ουδείς απώλεσε την ντροπή του για να την βρείτε εσείς.Το αυτό συμβαίνει και με την αξιοπρέπεια.Την παντελή έλλειψη ντροπής έρχεται να επιβεβαιώσει και ένα άλλο γεγονός.Ενώ όλες οι εκτιμήσεις και "αγωνίες" σας,για το τι θα γίνει στην Γλαύκη,απεδείχθησαν τελείως λανθασμένες,δεν είχατε το θάρρος να γράψετε ένα "συγγνώμη λάθος".
    Η αναπαραγωγή της ανθελληνικής προπαγάνδας του ελλαδικού κράτους και του τουρκικού παρακράτους,δεν δύναται καθ' οιονδήποτε τρόπο να ονομαστεί "πολιτική σκέψη".Εάν θέλετε να την ονομάσετε κάπως,η μόνη ονομασία που αρμόζει στις "αγωνίες" σας είναι "χατζηαβατισμός"!
    Βλέπω ότι και εσείς προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε τον ανδρισμό σας εν τω μέσω μια καρέκλας,ενός πληκτρολογίου και μιας οθόνης!Σημεία των καιρών ίσως.Από εκεί και πέρα,μην είστε τόσο βιαστικός με την γλώσσα σας και αυτό διότι η ιστορία και κυρίως η καθημερινότητα,μας διδάσκουν ότι οι γρήγοροι στην γλώσσα είναι και γρήγοροι στα πόδια.
    Υ.Γ. Αν και δεν λυπάμαι,θα σας απογοητεύσω.Προτιμώ να με περιποιούνται μόνο γυναίκες.
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα μου κανει εντυπωση πως οταν θιγεται η Χρυση Αυγη σε αρθρα ή και

    σχολια ,υπαρχει η προσπαθεια μειωσης του παροντος ιστολογιου!

    ΠΑΝΤΑ!

    Οποιος παρακολουθει το ιστολογιο ,θα παρατηρουσε μια ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ, μη

    κομματικη και ταυτοχρονως πατριωτικη αντιληψη για ολα τα εθνικα μας

    θεματα και ταυτοχρονως ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ του συνΕλληνα διαχειριστη!

    Θεωρω πολυ σημαντικο να εκφερονται διαφορετικες αποψεις!

    Δεν ειναι λιγα τα αρθρα αλλωστε που κι εγω προσωπικα εχω εκφρασει τις

    διαφωνιες μου!

    Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα αναιρεθουν οι πολυχρονες προσπαθειες του

    παροντος ιστολογιου ,επειδη καποια αρθρα δεν ειναι αρεστα!

    Αυτο που επισης διαπιστωνω ειναι οτι οι διαφορετικες αποψεις δεν

    εκφερονται για να βγουν ουσιαστικα συμπερασματα, αλλα για να

    υποστηριχθουν οι "θιγμενοι" πολιτικαντηδες ή τα "θιγμενα" κομματα!

    Και δυστυχως, φθανουμε στο σημειο να μην επιτρεπονται σχολια επειδη

    αντι να βγαινουν ουσιαστικα συμπερασματα, το μονο μη ουσιαστικο

    συμπερασμα ειναι οτι δεν μπορουμε καν να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή,κατά το μάλλον,μια από τις αιτίες για να γράψεις το σχόλιο που έγραψες,ήταν τα δικά μου σχόλια,θα σου γράψω τι ακριβώς έχω δει τόσο στο συγκεκριμένο ιστολόγιο,όσο και σε πολλά "αντικειμενικά" ιστολόγια με "ευαισθησίες" και "αγωνίες".
      Κατ'αρχάς το μείζον πρόβλημα δεν είναι ότι θίγεται η Χρυσή Αυγή.Είναι ένα πρόβλημα και θα σου εξηγήσω παρακάτω υπό ποία έννοια είναι πρόβλημα,όχι όμως το μείζον.
      Το μείζον πρόβλημα είναι ότι όταν γίνεται οποιαδήποτε ενέργεια,από τον οποιοδήποτε,εναντίον της εχθρικής προπαγάνδας,πάντα θα πεταχτούν οι "αντικειμενικοί" να επικρίνουν αυτήν την ενέργεια.Θα ονομάσουν την ενέργεια αυτήν "κραυγές","λεονταρισμούς","ψευτοτσαμπουκάδες" και άλλα χαριτωμένα και θα προτείνουν "ηρεμία","ψυχραιμία" κ.α. χωρίς όμως να πουν ποίες θα πρέπει να είναι οι "ήρεμες" και "ψύχραιμες" ενέργειες που πρέπει να γίνουν.Θα λέγαμε λοιπόν ότι οι "αντικειμενικοί" απλά διαφωνούν για να διαφωνήσουν,στην καλλίτερη περίπτωση,γιατί σαφώς υπάρχει και χειρότερη περίπτωση.
      Όσο αφορά το ότι δεν βγαίνουν ουσιαστικά συμπεράσματα.Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα σχόλια μου,τα οποία σαφώς είναι επικριτικά ή και εξαιρετικά επικριτικά,στα οποία σχόλια όμως αναφέρω,όσο λεπτομερώς μου επιτρέπουν οι συνθήκες,το γιατί διαφωνώ.Μετά θα σου πρότεινα να διαβάσεις ποίες είναι οι απαντήσεις στα επικριτικά μου σχόλια...Εάν διαβάσεις το παραμικρό αντεπιχείρημα πες το μου και εμένα.Βεβαίως,"επιχειρήματα" του τύπου "θα ενοχληθεί η τουρκία",μόνο σαν ανέκδοτα ακούγονται.
      Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι "θιγμενοι" πολιτικαντηδες ή τα "θιγμένα" κομματα",μάλλον κρύβονται στις απαντήσεις των επικριτικών σχολίων,παρά στα επικριτικά σχόλια και αυτός,πιστεύω,είναι και ο πραγματικός λόγος του κλεισίματος των σχολίων.
      Πάμε τώρα στο θέμα του ποίος μειώνει το ιστολόγιο.Ο μοναδικός που μειώνει το ιστολόγιο είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου και αυτό το καταφέρνει κυρίως,με το να αυτοαναιρείται λειτουργώντας με δυο μέτρα και δυο σταθμά.Επίσης,ένα ακόμη αξιοσημείωτο,είναι η απάντηση που έχει δώσει ο διαχειριστής του ιστολογίου,στο πρώτο σχόλιο του παρόντος άρθρου.Εκεί ο διαχειριστής απαντά με μια καθαρή αντιγραφή τμήματος του επικριτικού άρθρου κατά της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη.Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι η απάντηση αναρτήθηκε πριν αναρτηθεί το προαναφερθέν άρθρο.Θα μου πεις,ότι αυτό μπορεί να λέει πολλά,μπορεί όμως να μην λέει και απολύτως τίποτε και εν μέρη θα συμφωνήσω.Όταν όμως σέβεσαι τον εαυτό σου και το ιστολόγιο που διαχειρίζεσαι,θα πρέπει,κατά την γνώμη μου,να αποφεύγεις οτιδήποτε μπορεί να λέει πολλά,ασχέτως αν μπορεί να μην λέει και τίποτε.Ένα ακόμη στοιχείο,είναι το εξής:Όταν διαφωνείς με κάτι ή κάποιον και εκφράζεις την διαφωνία σου έστω και με ανύπαρκτα επιχειρήματα,είναι τουλάχιστον ανήθικο να μην αναγνωρίζεις το λάθος σου,όταν αυτό αποδειχθεί και στην περίπτωση της συγκεντρώσεως της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη,οι επικρίσεις και οι "νουθεσίες" έπεσαν στο κενό.Γι αυτό το τελευταίο που γράφω,δηλαδή να έχεις το θάρρος και την τιμιότητα να αναγνωρίσεις το λάθος σου,δεν χρειάζεται να πάμε μακριά.Αρκεί να δούμε τα σχόλια του παρόντος άρθρου,όπου δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση,μεταξύ εσού(εφόσον είσαι ο ίδιος Γ.Μ.) και ενός άλλου σχολιαστή και πως αυτή η παρεξήγηση λύθηκε και να συγκρίνουμε καταστάσεις.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά το θέμα για το ότι θίγεται η Χρυσή Αυγή.Η Χρυσή Αυγή είναι μια από τις ελάχιστες ενώσεις προσώπων,που αναπτύσσουν εθνική δράση,εναντίον της όποιας εχθρικής προπαγάνδας.Η δε θέση που κατέχει της επιτρέπει να αναπτύσσει την εθνική της δράση τόσο στο εθνικό,όσο και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.Υπό αυτήν έννοια θα υποστηρίξω την Χρυσή Αυγή όπου δω ότι επικρίνεται αδίκως ή αν θέλεις "θίγεται".Να είσαι όμως 100% βέβαιος ότι με το ίδιο ενδιαφέρον θα υποστηρίξω και την οποιαδήποτε ένωση προσώπων που έχει πραγματικά εθνική δράση και όχι μόνο λόγια,εναντίον της οποιασδήποτε εχθρικής προπαγάνδας.Επίσης,100% βέβαιος να είσαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός που ενεργεί με το ίδιο σκεπτικό.
      Υ.Γ. Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας και θα δουν κι άλλα,θα κλείσω με το ότι το ενδιαφέρον και η αγωνίες που έχει ο καθένας,θα πρέπει να αποδεικνύονται συνεχώς και χωρίς το παραμικρό "σκοτεινό" σημείο.Γιατί από "κωλοτούμπες" και επιλεκτικά ευαίσθητους έχουμε χορτάσει όλοι μας.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    3. @ Ιασωνα,

      διαβασα πολυ προσεκτικα τις θεσεις σου.

      Στο αρθρο που δεν επιτρεπεται πλεον να αναγραφουν νεα σχολια

      εχω επισημανει-μεσω σχολιου- τον προβληματισμο μου περι

      αναπτυξης εθνικης δρασης της Χρυσης Αυγης.

      Ενα σχολιο ηταν ολο κι ολο αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ

      περιεκτικο.

      Εδω ομως θα πρεπει να ξεκαθαρισουν ορισμενα πραγματα!

      Το να ισχυριζεται καποιος οτι εχει την σβαστικα ως τατουαζ

      στον ωμο του ως ενδειξη σεβασμου στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο

      και συγκεκριμενα στους Πυθαγορειους φιλοσοφους ειναι

      τουλαχιστον αφελες!

      Ειναι ευρεως γνωστο απο φωτογραφιες της δεκαετιας του '90 οτι η

      Χρυση Αυγη ειναι μια καθαρα ναζιστικη οργανωση που υπο το πεπλο

      του Ελληνικου Εθνικισμου, προσπαθει να τραβηξει ψηφους απο τον

      πατριωτικο χωρο αποσιωπωντας σημαντικες αληθειες για τον σκοπο

      της υπαρξης της!

      Το συμβολο του Ελληνικου Μαιανδρου εχει αντικαταστησει την

      σβαστικα ,ετσι ωστε να μην υπαρξει εστω και η παραμικρη

      υποννοια οτι υποστηριζεται ο ναζισμος.

      Σε συγκεντρωσεις της Χρυσης Αυγης βλεπουμε σημαντικη μεριδα

      του πληθους να χαιρετα ναζιστικα!

      Καμια σχεση -ιστορικα- με δωρικους χαιρετισμους και τα τοιαυτα!

      Ολως περιεργως , οι Ουγγροι εθνικιστες (Jobbik) ειναι κι αυτοι

      λατρεις με τατουαζ της σβαστικας και χαιρετουν κι αυτοι

      ναζιστικα!

      Εκει πως αντιλαμβανεται κανεις αν εξυμνειται ο Χιτλερ ή ο

      αρχαιοελληνικος πολιτισμος;

      Το χειροτερο απ'ολα ομως ειναι οτι η Χρυση Αυγη εκμεταλλευεται

      ακομα και μικρα παιδια ωστε να νουθετηθουν με περιεργες ως

      υποπτες "αντιληψεις"!

      Ενω θα επρεπε να υπαρχει σφαιρικοτητα ιστορικων γνωσεων και οχι

      επιβολη ιδεολογιας, βλεπουμε προσπαθεια φανατισμου ,που ως

      γνωστο, μπορει να επικρατησει πιο ανετα οταν επιβαλλεται σε

      σχετικα μικρες ηλικιες!

      Αυτη η "δηλητηριαση" παιδικων ψυχων ,που αναγκαζονται να

      χαιρετουν κι αυτες ναζιστικα, συμβαινει αραγε για το καλο της

      Πατριδας μας, ή καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν συνθηκες

      εμφυλιου πολεμου και προετοιμαζουν τους μελλοντικους

      "στρατιωτες";

      Το ολο θεμα ειναι τουλαχιστον περιεργο , αν κρινει κανεις οτι

      επισκεφθηκαν την Ελλαδα ,στα τελη Γεναρη , Γερμανοι εθνικιστες

      για να τιμησουν τους νεκρους μας πιλοτους των Ιμιων!!

      Και να αναφερω και κατι αλλο σχετικα με το ιστολογιο!

      Οι Πομακοι φαινεται πως εμπιστευονται αυτο το ιστολογιο ,διοτι

      πολλα αρθρα πομακικης εφημεριδας αναδημοσιευονται και

      οτιδηποτε υποπτο λαμβανει χωρα στη θρακη,γνωστοποιειται αμεσα

      απο το ιστολογιο.

      Το ιστολογιο εχει κανει επισης εκτενη αναφορα στην προσπαθεια

      συκοφαντησης των τουρκοπρακτορισκων,οχι μονο κατα της Χαρας

      Νικολοπολου ,αλλα και κατα οποιουδηποτε Ελληνα αγωνιζεται

      πραγματικα για τα συμφεροντα της Θρακης!

      Υπαρχουν μαλιστα και γεωπολιτικες αναλυσεις οπου αποδεικνυεται

      ο διαχρονικος ρολος των τουρκοπρακτορισκων!

      Κι εδω τιθεται το πιο βασικο ερωτημα:

      Γιατι θα πρεπει να δεχθουμε οτι ο διαχειριστης του ιστολογιου

      ειναι ο κακος ,που κατακεραυνωνει τις υποπτες δραστηριοτητες

      του τουρκικου προξενειου με μη κομματικα κριτηρια, και να μην

      δεχθουμε οτι η ναζιστικη Χρυση Αυγη εκμεταλλευεται πολιτικα το

      ολο θεμα, ακριβως για να διαφημισει "πατριωτισμο";

      Τελος ,να σου υπενθυμισω οτι το "κολπο" των συσσσιτιων το ειχε

      ηδη σκαρφιστει ο Ερντογαν ,οταν ηταν δημαρχος Κων/πολης!

      Κι οχι βεβαια επειδη "συμπονουσε" τους φτωχους συμπατριωτες του!

      Αλλα για λογους "διαφημισης"!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    4. Είδα 3 δικά σου σχόλια στο άρθρο που έκλεισαν τα σχόλια.Μάλλον αναφέρεσαι στο τελευταίο σου σχόλιο,το οποίο είναι μια περίληψη των χρυσαυγιάδων.
      Απ' όσο γνωρίζω,δεν έχω υπόψιν μου οι παραστρατιωτικές οργανώσεις να συμμετέχουν σε εκλογές,να κάνουν πολιτικές εκδηλώσεις και ομιλίες και όποιοι παραστρατιωτικοί εμφανίζονται έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.Όπως επίσης,από την θητεία μου στον στρατό,έμαθα ότι ο "μιλιταριστικός τρόπος δράσης" είναι κάτι άλλο.Τώρα,εάν στο μυαλό σου η ιεραρχία και η πειθαρχία ονομάζονται "μιλιταριστικός τρόπος δράσης" και "συμπεριφορά παραστρατιωτικής οργάνωσης",δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Απλά να σε ενημερώσω ότι η ιεραρχία και η πειθαρχία υπάρχουν παντού.Αυτό που έχει την μεγαλύτερη πλάκα,ήταν ότι σοκάρονται,οι "αντικειμενικοί",που οι Χρυσαυγίτες αποκαλούν τον Μιχαλολιάκο αρχηγό και μετά οι ίδιοι σοκαρισμένοι μιλάνε για τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων.Είναι ολίγον υποκριτικό,δεν νομίζεις;
      Από την άλλη και με βάση το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής,μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουν γυρίσει μπούμερανγκ οι "μάχες" που δίνει το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" εναντίον της Χρυσής Αυγής και όχι το αντίθετο.
      Για δε τον "πατριωτικό" χώρο,αφενός θα πρέπει να μου εξηγήσεις από ποίους αποτελείτε και αφετέρου να καταλάβεις ότι αυτοί που έχουν διαπράξει αυθαιρεσίες είναι ο καρατζαφέρης και οι προσχωρήσαντες στην νδ πρώην βουλευτές και στελέχη του,οι φρεσκομνημονιακοί ανέλληνες και φυσικά οι δεξιούληδες της νδ.Εάν τώρα εσύ νιώθεις την ανάγκη να "λογοδοτήσεις" για τις αυθαιρεσίες των προαναφερθέντων κάτσε και λογοδότησε,πρόβλημά σου.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    5. Για το τατουάζ του Κασιδιάρη δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε.Μπορείς να δεις και να διαβάσεις εδώ: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikothta-twn-sumbolwn
      Θα συμπληρώσω μόνο ότι το επιχείρημα σου θα είχε βάση μόνο εάν ο Κασιδιάρης είχε τατουάζ με μαύρο γαμμάδιον σε λευκό κύκλο και όλο αυτό σε κόκκινο φόντο.Εφόσον όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει,το επιχείρημά σου πηγαίνει περίπατο.Θα σου φέρω όμως ένα παράδειγμα με ένα άλλο σύμβολο.Η ημισέληνος είναι και αυτό ένα αρχαίο ελληνικό σύμβολο,το οποίο το έχουν "κλέψει" και το χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι.Βεβαίως στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αλλάξει όλη η ουσία του συμβόλου.Από εκεί και πέρα,εάν μιλάμε για την ημισέληνο στην σημαία της τουρκίας,σαφώς και με ενοχλεί,όχι όμως λόγω της ημισελήνου αλλά της τουρκίας,ενώ η ημισέληνος της Μαλαισίας,για παράδειγμα,δεν με ενοχλεί καθόλου.Όσον αφορά τον χαιρετισμό.Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι χαιρετούσαν με δυο τρόπους και οι δυο αυτοί τρόποι υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα.Ο ένας τρόπος,ο εκ του σύνεγγυς,είναι η χειραψία.Είτε στην παλάμη,είτε στον πήχη.Ο δεύτερος τρόπος,ο εκ του μακρόθεν,είναι με τεταμένη την δεξιά και την παλάμη τεντωμένη.Το όλο νόημα του χαιρετισμού και στις δυο περιπτώσεις,ήταν να δείξει ο ένας στον άλλον ότι ήταν άοπλος,υποδηλώνοντας έτσι μια φιλική διάθεση.Το ότι χρησιμοποιείται το δεξί χέρι,έχει να κάνει με το ότι η πλειοψηφία είναι δεξιόχειρες.Απλά θα σου πω ότι το αν θα σηκώσεις το χέρι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά δεν αλλάζει την ουσία και το νόημα του χαιρετισμού.Εάν τώρα εσένα σε ενοχλεί ο χαιρετισμός επειδή τον έκανε ο Χίτλερ,θα σε ενημερώσω ότι ο Χίτλερ έκανε και πολλά άλλα πράγματα.Οδηγούσε αυτοκίνητο,δεν νομίζω όμως να πεις ότι κάποιος είναι νεοναζί επειδή οδηγεί αυτοκίνητο.Ο Χίτλερ είχε σκύλο,ε δεν νομίζω να είναι νεοναζί όποιος έχει σκύλο.Με λίγα λόγια,το πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας δεν είναι οι ναζι,είναι οι χαζοί.Για δε τους Ούγγρους εθνικιστές αδυνατώ τα γνωρίζω και ως εκ τούτου δεν μπορώ να απαντήσω.Αυτό όμως που μπορώ να σου προτείνω είναι να βρεις την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο του jobbik και να στείλεις εκεί το ερώτημά σου.
      Εδώ θα παραθέσω δυο βίντεο που δίνουν πολλές απαντήσεις και μου κάνει εντύπωση πως ενώ παρουσιάζεσαι ως γνώστης,αυτά σου έχουν διαφύγει
      1) https://www.youtube.com/watch?v=JFIsxhpfAfk Αν θέλεις δες όλο το βίντεο.Απλά θα σημειώσω την περίοδο 17:47-27:13 καθώς και το 22:34

      2) https://www.youtube.com/watch?v=2SEbONAk-0A Στο 20:47 και μετά

      Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα να μου πεις ποίος τελικά είναι ο πραγματικός λόγος ύπαρξης της Χρυσής Αυγής,τον οποίον τον γνωρίζεις μόνο εσύ.

      Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν έχεις παρεβρεθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να γνωρίζεις τι κάνει η σημαντική μερίδα του κόσμου.Επίσης,σαφώς και δεν έχεις προσωπική άποψη για το τι λέγεται στα μαθήματα ιστορίας που κάνει η Χρυσή Αυγή,ώστε να μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει "σφαιρικότητα γνώσεων" αλλά "επιβολή ιδεολογίας".Εάν όμως ως "σφαιρικότητα γνώσεων" ονομάζεις και τον "συνωστισμό" στην προκυμαία της Σμύρνης,τότε ναι,τέτοια "σφαιρικότητα γνώσεων" δεν υπάρχει στην Χρυσή Αυγή.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    6. Το ύποπτο με αυτά που γράφεις είναι η αναφορά που κάνεις για δημιουργία συνθηκών εμφυλίου πολέμου.Αυτό διότι όποιος ζει στον πραγματικό κόσμο γνωρίζει ότι κανένας Έλληνας δεν σκέφτεται να πολεμήσει κάποιον άλλον Έλληνα και επίσης ότι το επίσημο κράτος προσπαθεί να πολώσει και να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες,στοχοποιώντας συγκεκριμένα επαγγέλματα.Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή,είναι το μοναδικό κόμμα που δεν χωρίζει τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.Γενικά τον μπαμπούλα του εμφυλίου πολέμου τον χρησιμοποιεί το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" για να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη.
      Πάμε τώρα στο τι γίνεται στην επέτειο των Ιμίων.Η επέτειος των Ιμίων είναι ορόσημο για όλους τους Ευρωπαίους εθνικιστές.Όπως ορόσημο είναι και η ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Μίκη Μάντακα στην Ιταλία.Η εκδήλωση των Ιμίων είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει ο καθένας χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση.Στην εκδήλωση των Ιμίων έχουν δώσει κατά καιρούς το παρόν ,όχι μόνο Γερμανοί εθνικιστές,αλλά Ιταλοί,Σέρβοι,Ρώσσοι,Γάλλοι,Βέλγοι,Πολωνοί κ.α.Όσοι Ευρωπαίοι εθνικιστές έχουν δώσει το παρόν,ήθελαν να έρθουν και ήρθαν.
      Ακόμη,όσον αφορά την "πολιτική εκμετάλλευση",θα υπενθυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή είχε εθνική δράση πολύ πριν μπει στην βουλή,πολύ πριν δημιουργηθεί το παρόν ιστολόγιο και πολύ πριν "ξεφυτρώσουν" οι νέο-"patrioten",ειδικότερα αυτοί του "μνημονιακού πατριωτισμού".Η Χρυσή Αυγή είχε εθνική δράση όταν όλοι οι άλλοι είχαν λεφτάκια στην τσέπη και ζούσαν την ζωούλα τους χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτε.Κυριότερη απόδειξη είναι το βράδυ της κρίσης των Ιμίων.Εκείνο το βράδυ οι μόνοι που συγκεντρώθηκαν έξω από την βουλή ήταν οι Χρυσαυγίτες ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!Που ήταν τότε οι νέο-"partioten" της σήμερον;Μήπως ήταν στα μπουζούκια,μήπως ήταν στα μπαράκια ή μήπως ήταν στα κρεβάτια τους;Γιατί εκεί που όφειλαν να ήταν,ΔΕΝ ΗΤΑΝ.Για τέτοια "πολιτική εκμετάλλευση" μιλάμε!
      Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να δεχθούμε ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου είναι ο κακός.Το μόνο που μπορώ να πω είναι το ότι απεδείχθη ότι λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό σημάδι.Για δε τους Έλληνες Πομάκους και εκεί απεδείχθη ότι εμπιστεύονται την Χρυσή Αυγή.
      Αναφέρεις τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής,συγκρίνοντας τες με τα συσσίτια που έκανε ο Ερντογάν.Πάλι όμως σε βρίσκω ολίγον αδιάβαστο.Απορίας άξιον ότι γνωρίζεις όλα τα "κακώς κείμενα" της Χρυσής Αυγής,αλλά έχεις παντελή άγνοια για τα γεγονότα που αναιρούν αυτά τα "κακώς κείμενα".
      Επί το θέματος,η Χρυσή Αυγή είχε δηλώσει πριν τις εκλογές του 2012,ότι εάν μπει στην βουλή τα χρήματα που θα πάρει από την κρατική επιχορήγηση θα τα επιστρέψει στον λαό μέσω κοινωνικών έργων.Όπως γνωρίζουμε η Χρυσή Αυγή δεν αναίρεσε αυτήν της την δέσμευση,ακόμη και όταν έφεραν εναντίον της τα ματ,ακόμη και όταν της έκοψαν την κρατική επιχορήγηση.Απλά να υπενθυμίσω ότι για να ανασταλούν αυτές οι διανομές τροφίμων,το ελλαδικό κράτος θέσπισε νόμο που τις ποινικοποιεί.Ψάξε βρες ποίο είναι το "κόλπο" σε αυτήν την περίπτωση...
      Ιάσων

      Διαγραφή
    7. Θα σου πω τι ακριβώς συμβαίνει με τους εθνικιστές και δεν μπορούν να τους καταλάβουν ούτε οι "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ",ούτε και εσύ.Οι κυριότερες ιδεολογίες(αν και δεν θεωρώ τον εθνικισμό ως ιδεολογία έτσι απλά) είναι ο καπιταλισμός-φιλελευθερισμός,ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός,ο αναρχισμός και ο εθνικισμός.Από όλες αυτές τις ιδεολογίες,οι μοναδικοί που ξεκόλλησαν από το παρελθόν ήταν οι εθνικιστές.Όλοι οι άλλοι παραμένουν αυστηρά προσκολλημένοι σε πρόσωπα,κείμενα και καταστάσεις πολλών ετών παλαιότερα.Οι εθνικιστές λοιπόν κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι οι καταστάσεις και τα πρόσωπα 70 και πλέον ετών δεν μπορούν να έχουν μεγάλη σχέση με την σημερινή κατάσταση.Ακόμη και παρόμοιες με παλαιότερες καταστάσεις,έχουν σήμερα τελείως διαφορετικά δεδομένα.Έτσι λοιπόν οι εθνικιστές κατάλαβαν ότι πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές καταστάσεις και στα δεδομένα τους.Αυτό συνέβη διότι μόνο οι εθνικιστές ενδιαφέρονται για την πρόοδο του έθνους τους(ο κάθε εθνικιστής για το δικό του έθνος) και δεν ενδιαφέρονται για την διατήρηση των όποιων "κεκτημένων" τους.Για να το διαπιστώσεις αυτό που σου γράφω,αρκεί απλά να διαβάσεις ένα πολιτικό κείμενο οποιασδήποτε άλλης ιδεολογίας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι,με έναν "μαγικό" τρόπο θα μεταφερθείς σε παλαιούς χρόνους.
      Όσο λοιπόν ψάχνεις να βρεις τους εθνικιστές ανάμεσα στον Χίτλερ,τον Μουσολίνι ή όποιον άλλον,απλά θα γράφεις σχόλια που θυμίζουν της περιβόητες τηλεοπτικές "χρυσαυγιάδες".
      Τέλος θα σου επαναλάβω,εάν νιώθεις την ανάγκη να απολογηθείς για καταστάσεις για τις οποίες δεν έχεις απολύτως καμία ευθύνη,πόσο δε μάλλον όταν αυτοί που σου ζητούν να απολογηθείς είναι οι αποδεδειγμένα επί χρόνια καθ'έξιν,κατά συρροήν,κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία προδότες του Έθνους και της Πατρίδος,είναι αυστηρά δικό σου και μόνο πρόβλημα και θα πρέπει να το ξεπεράσεις αντί να προσπαθείς να το μεταδώσεις και σε άλλους.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    8. @ Ιασονα,

      καταρχην δεν αναφερθηκα σε "δημοκρατικα τοξα" ουτε σε

      αλλους πατριδοκαπηλους (καρατζαφερης,ανελ,κτλ) ουτε καν σε

      δικαστικες διαμαχες της Χρυσης Αυγης,που ενω μεν

      "καταπολεμαται" απο το ιδιο το συστημα,το ιδιο το συστημα ολως

      περιεργως δημοσιευσε τον διαλογο Κασιδιαρη-Μπαλτακου σε ολα τα

      καναλια!

      Οπως ακριβως το ιδιο συστημα,κατ'ομολογια του, παραδεχθηκε οτι

      σιωνιστικα κεντρα ,κυριως εξωθεν της Ελλαδος, πολεμουν την

      Χρυση Αυγη!

      Συνεπως αυτο το "δημοκρατικο τοξο" στηριζει οποτε χρειαζεται κι

      αν χρειαζεται ακομα κι αυτους που "καταπολεμει"!

      Ειναι το ιδιο "δημοκρατικο τοξο" που στις στημενες δημοσκοπησεις

      βαζει παντα μεσα την Χρυση Αυγη απο το 2012 και εντευθεν!

      Και ειναι το ιδιο το "δημοκρατικο τοξο" που σας επετρεψε να

      ψηφισετε "ΟΧΙ" στο δημοψηφισμα, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ

      ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!

      Συνεπως το "δημοκρατικο τοξο" κανει μια χαρα την δουλεια του!

      Αναφερομαι σε ολους του Ελληνες που βαζουν την εθνικη,ιστορικη

      και θρησκευτικη τους συνειδηση πανω απ'ολα ως Πατριωτικο Χωρο!

      Δεν αναφερθηκα σε κομματα,εσυ αναφερθηκες!!

      Αναφερεις ομως κι ενα αλλο ατοπημα!

      Μιλας για τους Ευρωπαιους εθνικιστες ,οι οποιοι δηθεν

      ενδιαφερονται για τους νεκρους πιλοτους των Ιμιων και γι'αυτο

      ερχονται καθε τελη Γεναρη στην Ελλαδα!!

      Εδω ομως υπαρχει ενα παραδοξο!!

      Διοτι ο εθνικισμος ως "ορος" δεν μπορει σε καμια περιπτωση να

      διεθνοποιηθει οπως οροι του τυπου "μαρξισμος", "λενινισμος"

      "κομμουνισμος", κτλ.

      Ο εθνικισμος καθε χωρας εχει αμεση σχεση με το ιστορικο

      υποβαθρο της!! Ειναι ενα καθαρως υποκειμενικο ζητημα!

      Το ιστορικο υποβαθρο των "Ευρωπαιων", δεν εχει καμια σχεση με

      το Ελληνικο!!

      Αντιθετως, ο Ελληνισμος παντα υπονομευοταν και θα υπονομευεται

      ακομα κι απο τους ευρωπαιους εθνικιστες!!

      Και μαλιστα πολυ περισσοτερο!!

      Με ποιο τροπο αυτοι θα συνδραμουν πρακτικα σε βοηθεια εις

      οφελος μας και δεν θα συνεργαστουν με τους τουρκομογγολους

      εθνικιστες των γκριζων λυκων ή των ουτσεκαδων;

      Εσυ αλλωστε ομολογησες οτι καθε εθνικιστης ενδιαφερεται για το

      συμφερον της πατριδας του και μονο!

      Γιατι ο ευρωπαιος εθνικιστης θα δειξει σε πρακτικο επιπεδο

      "αλληλεγγυη " στη χρυση Αυγη και οχι στους γκριζους λυκους, αν

      αυτο επιτασσουν τα συμφεροντα του;

      Αν θεωρεις οτι οσοι χαιρετουν σημερα με τεταμενη την παλαμη,

      το κανουν μονο και μονο για να αποδειξουν οτι δεν ειναι

      αοπλοι,νομιζω οτι αυτο το επιχειρημα δεν πειθει κανεναν!!

      Αν παλι τα χρηματα της κρατικης επιχορηγησης υποτιθεται οτι

      ξαναγυρνουν στον λαο, τοτε γιατι να τα παρει ευθυς εξαρχης η

      Χρυση Αυγη;

      Δηθεν για να μην τα φανε οι αλλοι;

      Και ποσο εχουν κοστισει αραγε αυτα τα συσσιτια ωστε οση

      κρατικη επιχορηγηση παρθηκε να ξοδευτει σε τροφιμα;

      Ποσο κοστιζουν πια αυτα τα σισσιτια;

      Και να αναφερθουμε και λιγο σε θεματα μιλιταρισμου,διοτι στην

      συγκεντρωση του 2009 που ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ για την διαμαρτυρια κατα

      της αλλαγης του κωδικα ιθαγενειας,ειδα περιεργα πραγματα!

      Οταν χρησιμοποιεις στρατιωτικα παραγγελματα του στυλ "ΠΡΟΣΟΧΗ",

      ή καποιοι με ντουντουκες ,δεξια και αριστερα απο το πληθος, σου

      δινουν διαταγη για το πως θα βαδιζεις σε συγκεντρωση,τοτε η

      "ιεραρχια" και "πειθαρχια" που υποννοεις εσυ αποδεικνυει

      περιτρανα τον μιλιταριστικο τροπο δρασης της Χρυσης Αυγης!

      Απο που κι ως που θα ερθουν καποιοι "μαγκες" να μου υποδεικνυουν

      το πως θα βαδιζω;

      Γιατι θα πρεπει να στεκομαι "Προσοχη";

      Ποιος τους ειπε οτι ειμαι "στρατιωτης" τους και θα με

      υποχρεωνουν να κανω αυτο που θελουν αυτοι στο ονομα της

      "ιεραρχιας" και της "πειθαρχιας";

      Τωρα το τι προσπαθω να ξεπερασω και τι προσπαθω να μεταδωσω ,ας

      το κρινουν οι αναγνωστες!

      Εγω δεν σε εκρινα!

      Συνεπως το να βγαζεις ΠΑΛΙ αυθαιρετα συμπερασματα ,αυτη τη φορα

      εις βαρος μου, ειναι ατοπη κινηση!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    9. Ας τα πάρουμε από την αρχή για μην μπερδευτούμε.
      1) Η αναφορά μου σε "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ" και "μνημονιακούς πατριώτες" έγιναν για να απαντήσω στο ποίος αυθαιρετεί και ποίος εκμεταλλεύεται καταστάσεις.
      2)Την αναφορά στην δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής την έκανα για να σου αποδείξω ποίον οι πράξεις γυρίζουν μπούμερανγκ.Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως δεν κατάλαβες τον λόγο που έκανα αυτές τις αναφορές,από την στιγμή που εξηγώ για ποίους λόγους κάνω αυτές τις αναφορές στο προηγούμενο σχόλιο μου.
      3)Για το βίντεο μπαλτάκου ο Κασιδιάρης πήγε κατηγορούμενος και το θέμα καλύφθηκε από την βουλή με την σύμπραξη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.Πως όμως και δεν το θυμάσαι,είναι απορίας άξιον.Επίσης απορίας άξιον είναι ότι ενώ αναφέρεις την περίπτωση του βίντεο μπαλτάκου,"ξεχνάς" το ηχητικό Σαμαρά...Θυμάσαι πως αντέδρασε το σύστημα ή είχες το μυαλό σου αλλού;
      4)Εδώ και πάλι σε πιάνω ελλειπέστατο.Η αποκάλυψη για το ότι η Χρυσή Αυγή πολεμάτε από τον διεθνή σιωνισμό,δεν έγινε από το σύστημα έτσι γενικά.Έγινε από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Ρουπακιώτη,αφού τον είχαν απομακρύνει από το υπουργείο,αφήνοντας αιχμές για τον λόγο που τον απομάκρυναν.Δηλαδήπολύδιαφορετικά απ'ότι προσπαθείς να το πασάρεις...
      5)Εδώ πραγματικά ξεβρακώνεσαι απολύτως.Οι στημένες δημοσκοπήσεις ΜΟΝΙΜΩΣ δείχνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής πολύ κάτω από αυτά που τελικά παίρνει.Αλλά ξέρω,ούτε και αυτό το είχες καταλάβει...
      6)Πάμε τώρα στο πάγιο νεοδημοκρατικό επιχείρημα,γιατί περί αυτού πρόκειται.Κατ' αρχάς θα σου πω ότι δεν πήγα να ψηφίσω στο δημοψήφισμα για τον λόγο που ακριβώς αναφέρεις.Από εκεί και πέρα,από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή ως κόμμα,στο πρόγραμμά της μιλάει για δημοψηφίσματα,δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ένα δημοψήφισμα.Απλά θα παραθέσω το διάγγελμα Μιχαλολιάκου,όπου είμαι σίγουρος ότι δεν το έχεις υπόψιν σου και όπου δίνει πολλές απαντήσεις σε πολλές σου ανησυχίες...
      https://www.youtube.com/watch?v=EPiVuW_3zJg
      Αλλά για να στο πω κι αλλιώς.Είτε γινόταν το δημοψήφισμα,είτε όχι,το νέο μνημόνιο ήταν προαποφασισμένο να έρθει και γι αυτό δεν φταίει η Χρυσή Αυγή,γιατί και η πρόταση Γιούνκερ μνημόνιο αφορούσε.Το δε μνημόνιο το ψήφισε το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" και όχι η Χρυσή Αυγή!
      Επειδή όμως βλέπω ότι είσαι μανούλα στην γαργάρα,θα σου αναφέρω και μερικές άλλες περιπτώσεις όπου το σύστημα "βοηθάει" την Χρυσή Αυγή.Φυλάκισε όλους σχεδόν τους βουλευτές.Στην δε περίπτωση Κασιδιάρη,όπου δεν εξήντλησε το 18μηνο της προφυλάκισης,του είπαν ότι ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΡΧΗΣ!Σε όσους βουλευτές δεν προφυλακίστηκαν,τους επιβλήθηκαν όροι από κατ'οίκον περιορισμό,μέχρι και-άκουσον άκουσον-απαγόρευση να μιλάνε!!!Μεγάλη βοήθεια από το σύστημα δεν νομίζεις;
      Ένα ακόμη σημείο όπου φαίνεται καθαρά ότι το σύστημα βοηθάει την Χρυσή Αυγή,είναι η αντισυγκεντρώσεις,με την κρατική μέριμνα και προστασία,σε όλες σχεδόν τις συγκεντρώσεις της.Για δεν τις άρσεις ασυλίας που έχουν γίνει κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ειδικότερα για τους λόγους που έχουν γίνει,καλλίτερα να μην μιλήσω,γιατί εκεί είναι που πραγματικά φαίνεται η βοήθεια του συστήματος...Οι δολοφονίες,η στοχοποίηση ατόμων και η τρομοκράτιση του κόσμου,στο μυαλουδάκι σου μόνο ως βοήθεια του συστήματος μπορούν να ονομαστούν.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    10. Για τους Ευρωπαίους εθνικιστές που έρχονται στην συγκέντρωση των Ιμίων,εφόσον δίνουν το παρόν,αν μη τι άλλο δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιοι συμπαραστέκονται και καταδικάζουν τον τουρκικό επεκτατισμό εναντίον μας.Τώρα το πως το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου,είναι μια άλλη υπόθεση.
      Επειδή δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτε για τους άλλους Ευρωπαίους εθνικιστές,διάβασε τι ακριβώς συμβαίνει.Οι άλλοι Ευρωπαίοι εθνικιστές,είναι οι μοναδικοί που αναγνωρίζουν την αξία και την προσφορά της Ελλάδος σε αυτό που λέμε "δυτικός πολιτισμός".Η δε συμπαράστασή τους έχει αποδειχθεί πλέον και μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.Από τη άλλη,μιας και φαντασιώνεσαι του άλλους Ευρωπαίους εθνικιστές να βοηθούν τους γκρίζους λύκους,να σε ενημερώσω ότι κάτι τέτοιο είναι μόνο μια φαντασίωση και όχι απλά φαντασία,δική σου.Οι Ευρωπαίοι εθνικιστές έχουν αρνηθεί τις όποιες σχέσεις,τόσο με σκοπιανούς,όσο και με τις περισσότερες βουλγαρικές εθνικιστικές οργανώσεις που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Βουλγαρία νοτίως συνορεύει με τον εαυτό της.Συγκεκριμένα,μόνο μια βουλγαρική εθνικιστική οργάνωση είναι που έχει σχέσεις με άλλους Ευρωπαίους εθνικιστές και οι οποία δεν αποδέχεται το προαναφερθέν θέμα με τα σύνορα.Συνεχίζοντας,το ότι ο εθνικιστής θέλει την πρόοδο του έθνους και της πατρίδας του,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΩΝ,μα ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;Η δε ιστορία μας διδάσκει ότι την Ελλάδα μέχρι τώρα την υπονόμευσαν και υπονομεύουν,όχι εθνικιστές αλλά όλοι οι άλλοι.
      Για να σε προλάβω,στον Β'Π.Π. δεν υπήρξε υπονόμευση από πλευράς Γερμανίας,υπήρξε επίθεση στα πλαίσια ενός πολέμου.Τους πολέμους δεν τους κάνουν οι ιδεολογίες αλλά τα συμφέροντα.Εάν τώρα θέλουμε να μιλήσουμε για υπονόμευση της Ελλάδος,θα πρέπει να κοιτάξουμε προς την Αγγλία,η οποία δεν ήταν ούτε και είναι,εθνικιστικό κράτος.Εάν τυχόν σου περάσει από το μυαλό ότι έχω την οποιαδήποτε διάθεση να υπερασπιστώ ή να δικαιολογήσω την επίθεση της Γερμανίας εναντίον μας,απλά θα σου ξεκαθαρίσω ότι η κατανόηση της κατάστασης δεν σημαίνει αποδοχή και συμφωνία με αυτήν την κατάσταση.Επίσης το ότι εγώ ως εθνικιστής θέλω το κάθε έθνος να το κυβερνάει το αυτό έθνος,δεν σημαίνει ότι θα εμπλακώ στα εσωτερικά του κάθε έθνους.Μπορεί να σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αυτό που σου γράφω,αλλά θα πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια.Επίσης προσπάθεια πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις ότι τα δικά σου προβλήματα πρέπει να τα λύσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και όχι να περιμένεις βοήθεια από κάποιον άλλον.Στο κάτω κάτω κανείς δεν μπορεί να γίνει πιο Έλληνας από τον Έλληνα.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    11. Εντάξη μπορεί να μην πιστεύεις ότι τα λεφτά που δεν θα έπαιρνε η Χρυσή Αυγή,δεν θα τα έτρωγαν οι "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ".Δικαίωμα σου να το πιστεύεις αλλά,αν μη τι άλλο,αυτό κάτι δείχνει.Πάμε λοιπόν στο θέμα που σε ενοχλεί αρκετά.Δεν μπορώ να πω ότι η ενόχληση σου αυτή μου προκαλεί εντύπωση και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να ενοχλείται από τις διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες.Το πόσο κόστισαν.Ας πούμε ότι σε κάθε διανομή τροφίμων,έπαιρναν τρόφιμα 5.000 Έλληνες,από 5 κιλά ο κάθε ένας.Κρέας ή θαλασσινά,ρύζι,ζυμαρικά,διάφορα λαχανικά,γάλα,αυγά,παραδοσιακά γλυκά.Στα συν,το κόστος μεταφοράς και των φορτηγών που έκαναν την μεταφορά καθώς και τα μπουκάλια με νερό που δόθηκαν στους Έλληνες που περίμεναν καθ'όλη την διάρκεια της διανομής.Πάρε τώρα χαρτί και μολύβι και ψάξε να βρεις πόσο κόστισαν οι διανομές τροφίμων.Απλά κάτσε και σκέψου πόσο γελοίος φαίνεσαι με αυτά που κάθεσαι και γράφεις.
      Πάμε τώρα στο θέμα που σε ξεβρακώνει όσο τίποτε άλλο.Κατ'αρχάς με ευχαριστεί το ότι εμμέσως πλην σαφώς,παραδέχεσαι ότι δεν γνωρίζεις τι λένε οι Χρυσαυγίτες στα μαθήματα ιστορίας,αφού δεν έχεις παρακολουθήσει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.Άρα,πάλι εμμέσως πλην σαφώς,παραδέχεσαι ότι οι ΚΡΙΣΕΙΣ σου(τελικά μια χαρά κρίνεις,άσχετα με το τι λές) δεν βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες αλλά στο τι σε ταΐζει η τηλεόραση.Η συγκέντρωση για το λαθρονομοσχέδιο το 2009,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΡΕ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ!!!!Στην συγκέντρωση αυτή ήταν πολλές εθνικιστικές ομάδες και βεβαίως την στήριξε και η Χρυσή Αυγή.Τελικά είσαι σίγουρος ότι ήσουν σε αυτήν την συγκέντρωση;Εάν ήσουν,είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες που είχες πάει;Απλά να σε ενημερώσω ότι η πρωτοβουλία γι αυτήν την συγκέντρωση ήταν μιας ομάδας πατριωτών και διαδόθηκε μέσω fb.Το παράγγελμα "προσοχή" ρε "ξεχασιάρη",δόθηκε τότε και δίνεται πάντα,όταν έρχεται η ώρα να ψάλλουμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΎΜΝΟ!!!Εάν εσένα,την στιγμή που ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος,σου αρέσει να κάθεσαι όπως καθόταν ο Τσίπρας,ε μην μας ξανακάνεις την τιμή να παρεβρεθείς σε καμία άλλη εθνικιστική-πατριωτική συγκέντρωση!!!!Επειδή συνεχίζεις να δίνεις πολιτική διάσταση στον χαιρετισμό.Γιατί λοιπόν ο Έλληνας εθνικιστής,όταν χαιρετά με αυτόν τον τρόπο,θα πρέπει να το κάνει λόγω του Χίτλερ και όχι λόγω του Μεταξά;Ο χαιρετισμός αυτός,αν δεν το ξέρεις,ήταν ο επίσημος χαιρετισμός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ τόσο τους Ιταλούς,όσο και τους Γερμανούς!Αφού όμως έχεις τόσο μεγάλη εμμονή με τον Χίτλερ,θα σου επαναλάβω ότι ο Χίτλερ οδηγούσε αυτοκίνητο,βάδιζε,έπινε νερό,έτρωγε και άλλα πολλά.Για να μην σε πω λοιπόν χιτλερικό μέχρι το κόκαλο θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όλα τα προαναφερόμενα,γιατί τα έκανε και ο Χίτλερ...
      Ιάσων

      Διαγραφή
    12. Τέλος,επειδή ζήτησες ουκ ολίγες απαντήσεις,οι οποίες απαντήθηκαν όλες,ήρθε η ώρα να απαντήσεις κι εσύ σε μερικές ερωτήσεις:
      Ποίος έφερε το θέμα του κατοχικού δανείου στην βουλή,όταν τόσα χρόνια κανένας δεν μιλούσε γι αυτό;
      Ποίος αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνουν οι βουλευτές καθώς και το ύψος του αφορολογήτου που έχουν,όταν τόσα χρόνια κανείς δεν μιλούσε γι αυτό;
      Ποίο κόμμα εισήγαγε πρόταση νόμου για την,κατά 80%,περικοπή της κρατικής επιχορηγήσεως των κομμάτων;
      Ποίος αποκάλυψε το μυστικό έγγραφο Κοτζιά,που παραχωρούσε το όνομα της Μακεδονίας μας στα σκόπια;
      Ποίος υποχρέωσε τον αναπληρωτή γ.γ. του ΝΑΤΟ,σε επίσημη διάσκεψη,να ζητήσει συγγνώμη για την αναφορά των σκοπίων ως "Μακεδονία";
      Ποίος αποκάλυψε το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά;
      Ποίος ασχολείται με τα προβλήματα των Ελλήνων Πομάκων και ξεβρακώνει τουρκία και τουρκοπράκτορες ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;
      Ποίο κόμμα ευθύνεται για το ότι η παρουσία πλοίων του ΝΑΤΟ,στα εθνικά μας χωρικά ύδατα,δεν έχει την έγκριση της βουλής,άρα είναι παράνομη;
      Ποίο κόμμα έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ;
      Αυτά προς το παρόν και περιμένω στο επόμενο σχόλιο σου να δίνεις απαντήσεις.Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και άλλες ερωτήσεις να σου κάνω.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    13. Μαλιστα!

      Εγω ειμαι ο "αδιαβαστος" κι εσυ εισαι ο "διαβασμενος"!

      Ειμαι τοσο αδιαβαστος που αν δω καποιον με τατουαζ του αγκυλωτου

      σταυρου,επειδη δεν θα βρισκεται μεσα σε κοκκινο φοντο,αυτοματως


      δεν ειναι Ναζιστης!!!!!!

      Εσυ που εισαι ο "διαβασμενος" ,θα ηθελα να μου πεις τις

      ιστορικες πηγες σου,σχετικα με τον δωρικο χαιρετισμο!

      Θα ηθελα επισης να μαθω πως καταφερνετε να πειθετε 5χρονα κι

      7χρονα να χαιρετουν με τεταμενη την παλαμη και να τα βγαζετε

      φωτογραφιες!!

      Ποτε προλαβατε να τα μαθετε Ιστορια;;

      Και τι ειδους "Ιστορια";

      Αναρωτιεμαι ,στο δικο σου μυαλουδακι, οταν σου λεω οτι τα

      "παραγγελματα" δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον εθνικο υμνο,παρα

      με την προσπαθεια επιβολης κι ελεγχου, ποσο δυσκολο ειναι να το

      καταλαβεις;

      Αλλα ακομα κι αν απαγγελναμε τον εθνικο υμνο ,τι αναγκη εχω

      απο μερικους κουραδομαγκες να με διαταζουν να κατσω "ΠΡΟΣΟΧΗ";

      Τι αναγκη εχω να μου υποδεικνυει ο καθε βλακας να κανω βημα

      σημειωτον και να χτυπαω τα ποδια μου δυνατα στο εδαφος;

      Δεν σε ρωταω αλλα γι'αυτο το θεμα, διοτι το δικο σου μυαλουδακι

      εχει ποτιστει με μπολικο μισος για οποιον εχει αντιθετη αποψη

      απο εσας!

      Μαλιστα δινεις και "συμβουλες" ως ψυχολογος για το πως θα

      πρεπει να λυσω τα προβληματα μου!!

      Ενω εσυ που περιμενεις να σε "σωσει" η Χρυση Αυγη, εισαι μια

      χαρα!

      Αλλα παμε στο κυριως θεμα!

      Εχεις συναντησει "Ευρωπαιο" εθνικιστη;Και μαλιστα Γερμανο;

      Να σου πω λοιπον την εμπειρια μου,μπας και το μυαλουδακι σου

      δει λιγο πιο περα απο τον ισκιο σου!

      Στο μετρο της Φρανκφουρτης λοιπον, ενας γεροδεμενος μοιραζε

      φυλλαδια ανυπογραφα με αντισιωνιστικο -και οχι αντισημιτικο-

      περιεχομενο και επειδη ειδε οτι πηρα αυτο το φυλλαδιο,μεσα στο

      βαγονι, με ακολουθησε αφου βγηκα απο το βαγονι με σκοπο

      -πιθανοτατα- να με "προσηλυτισει",διοτι συνηθως ολοι αυτοι

      ψαχνουν παντα νεα και γεροδεμενα ατομα!

      Με ακολουθησε μεχρι τις κυλιομενες σκαλες και μπροστα μου

      υπηρχαν ατομα αραβικης καταγωγης!

      Ηρθε ακριβως διπλα μου και ψιθυρισε σε πολυ χαμηλο τονο το εξης:

      "Neonazis will crush them with their feet"!!

      Εγω δεν ειπα απολυτως τιποτα ,ουτε εδωσα σημασια!

      Μετα εφυγα και παλι πηγε να με ακολουθησει,αλλα τον

      αγριοκοιταξα κι εκει τελειωσε το θεμα!

      Απο'κει και περα λεγε οτι θελεις για τους "Ευρωπαιους

      εθνικιστες"!

      Αναφερθηκες και στις δημοσκοπησεις,οτι ταχα σας ριχνουν!

      Εγω ομως αναφερθηκα σε κατι αλλο,το οποιο φαινεται το δικο σου

      μυαλουδακι το περασε στο ντουκου!

      Αναφερθηκα για το 2012 κι εντευθεν!

      Κι αυτο διοτι το αλλο "πατριωτικο" κομμα (ΛΑΟΣ) ηταν ηδη

      ξεγραμμενο και ο πατριωτικος χωρος επρεπε να "μαντρωθει" ,αυτη

      τη φορα σε πιο σκληροπυρηνικο κομμα!

      Αλλα φανταζομαι οτι κι αυτο ειναι δυσκολο να το καταλαβεις!

      Αλλα περα απο ψυχολογος εγινες και μαθηματικος!!

      Συμφωνα με την πηγη:

      http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1/1369-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD


      η Χρυσή Αυγή επιχορηγειται με 1,8 εκατομμυρια ευρω περιπου,το

      2013!

      Και να ξεκαθαρισω οτι την πηγη την κατεχω για να καταλαβαινω

      ποιος πηρε τι ,και σε καμια περιπτωση λογω κομματικου

      "ενδιαφεροντος" περι του μνημονιακου Τζημερου!!

      Να δεχθουμε οτι ηρθαν 5.000 Ελληνες στα συσσιτια,αν και γι'αυτο

      επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες!!

      Για δειξε μου με τα δικα σου "μαθηματικα" πως καταφερατε να σας

      κοστισουν 5.000 Ελληνες συνολικα 1,8 εκατομμυρια ευρω!!

      Δεν εχει πλεον κανενα νοημα η συζητηση!

      Ειναι τοσο γελοια η προπαγανδα σας που πραγματικα δεν αξιζει να

      ασχολειται κανεις μαζι σας!

      ΥΓ: Ολα περιμενα να τα διαβασω αλλα οτι τα περι αποχης απο το

      δημοψηφισμα θεωρειται "νεοδημοκρατικο επιχειρημα",αυτο πια...


      ΓΜ

      Διαγραφή
    14. Μα γιατί δεν απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έγραψα(ρητορικό ερώτημα);
      Άντε να σε ξευτιλίσω λίγο ακόμη μιας και το τραβάει ο οργανισμός σου.
      Αφού κρίνεις όλους τους Ευρωπαίους εθνικιστές,από μία εμπειρία που είχες(αν την είχες) "μια βραδιά στο Λεβερκούζεν,λίγο έξω απ' τον σταθμό",είσαι άξιος της νοημοσύνης σου.Ακόμη όμως κι έτσι,αυτή η εμπειρία που είχες(αν την είχες),δεν αναιρεί την φαντασίωση που έγραψες στο προηγούμενο σχόλιο σου,για μια υποτιθέμενη συνεργασία Ευρωπαίων εθνικιστών και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ γκρίζων λύκων;Εντάξη δεν περιμένω να απαντήσεις,άλλωστε μου έχεις αποδείξει ότι κάτι τέτοια τα κάνεις γαργάρα.
      Εφόσον για εσένα η οποιαδήποτε απεικόνιση του γαμμάδιου παραπέμπει στον Χίτλερ,θα σου πρότεινα να επισκεφτείς οποιονδήποτε αρχαιολογικό χώρο ή οποιοδήποτε μουσείο της Ελλάδος,για να διαπιστώσεις ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν προ Χίτλερ,χιτλερικοί...Μα πόσο γελοίος θέλεις να φανείς επιτέλους;
      Για δε την συγκέντρωση του 2009,τι επιμένεις;Μα απέδειξα ότι δεν είχες πάρει μυρωδιά που ήσουν(αν ήσουν).Γενικά να σε πληροφορήσω,αφού είμαι βέβαιος ότι δεν ήσουν στην συγκεκριμένη συγκέντρωση,ότι υπήρχε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΒΟΑΣ,από τον οποίο ακουγόντουσαν μόνο συνθήματα και όχι παραγγέλματα.Τα δε "παραγγέλματα" που ακούγονται,είναι μόνο "προσοχή",όταν πρόκειται να ψάλλουμαι τον Εθνικό Ύμνο.Αφού όμως εσένα σε ενοχλεί να κάθεσαι προσοχή όταν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος,σου επαναλαμβάνω,μην μας ξανακάνεις την τιμή(αν και δεν μας την έχεις κάνει ΠΟΤΕ),να έρθεις σε μια εθνικιστική-πατριωτική συγκέντρωση.
      Θα σε παραπέμψω στο ετοιμολογικό λεξικό των LIDDELL AND SCOTT,στο ρήμα "δεξιόομαι".Εκεί θα βρεις και αναφορές σε αρχαία κείμενα...κύριε "διαβασμένε".
      Ας πάμε τώρα στο "megalo" σου "επιχείρημα",περί της αναστολής της κρατικής επιδότησης προς την Χρυσή Αυγή.Μα βρε καημένε,τόση άγνοια,τόση προχειρότητα,τόση ανάγκη για ξευτίλισμα;Μα είναι δυνατόν;!;!;!
      Θα προσπαθήσω να το γράψω όσο πιο απλά μπορώ ώστε να καταφέρεις να το καταλάβεις ακόμη κι εσύ.
      Ο νόμος είναι ο 4203/13.Στον νόμο αυτόν υπάρχουν και άλλες διατάξεις.Μια από τις άλλες διατάξεις,είναι και το άρθρο 23.Το άρθρο 23 αφορά τον νόμο 3023/02 και πιο συγκεκριμένα,το άρθρο 7 του νόμου 3023/02 και στο οποίο άρθρο 7 του νόμου 3023/02,προστίθεται το άρθρο 23 του νόμου 4203/13,ως άρθρο 7α.Αυτό λοιπόν το άρθρο 23,το οποίο έγινε 7α,είναι το άρθρο με το οποίο αναστάλθηκε η κρατική επιδότηση προς την Χρυσή Αυγή.Που όμως είναι αυτό που πραγματικά σε ξευτιλίζει;Ο ΝΟΜΟΣ 4203/13 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ 2013,ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4203/13.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΛΑ;
      Πάρε και τον νόμο και ξεστραβώσου
      http://www.fle.gr/index.php/logistika/195-nomoi-p-d-2013/19919-nomos-4203-13-rythmiseis-thematon-ananeosimon-pigon-energeias-kai-alles-diatakseis
      Ιάσων

      Διαγραφή
    15. Αυτά περί μίσους και λοιπών χαζοχαρούμενων που γράφεις,την στιγμή μάλιστα που ότι γράφεις είναι ένα αναμάσημα των χρυσαυγιάδων,κράτα τα για τα εσένα.
      Μια ακόμη διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν παραμένω στον καναπέ μου περιμένοντας να με σώσει κάποιος.Αντί να κάθομαι σαν μοιρολογίστρα να λέω "κάτι πρέπει να γίνει" και "ΚΑΝΤΕ κάτι",πράττω ώστε να γίνει αυτό το "κάτι".
      Αρκετά με τον εξευτελισμό σου.Άντε να ξεκινήσεις να απαντάς κι εσύ στις ερωτήσεις που σου έχω υποβάλλει.Εκτός και αν είσαι τόσο "διαβασμένος" και "αντικειμενικός" που αδυνατείς ή και φοβάσαι ακόμη να απαντήσεις σε πολύ απλές ερωτήσεις.Περιμένω απαντήσεις λοιπόν.
      Α και κάτι άλλο κύριε διαβασμένε.Πως και "ξέχασες" ότι το τμήμα της κρατικής επιδότησης που δεν είχε ξοδευτεί,το βρήκε το σδοε στα ταμεία του κόμματος,όταν έλεγξε εξονυχιστικά τα ταμεία του κόμματος και τους λογαριασμούς των βουλευτών και τα βρήκε όλα πεντακάθαρα;Μα και εκεί γαργάρα κάνεις;Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;
      Υ.Γ. Δεν μπορώ να πω ότι με σοκάρει το μίσος σου κατά της Χρυσής Αυγής,αν μη τι άλλο δεν είσαι ούτε ο πρώτος,ούτε και ο τελευταίος.Αλλά ότι θα αναμασούσες τα αποδεδειγμένα πλέον ανύπαρκτα "στοιχεία φωτιά"(στα μπατζάκια σας),εν έτη 2016,ε δεν το περίμενα...
      Ιάσων

      Διαγραφή
    16. Αλλα λογια να αγαπιομαστε!

      Το ποιος εξευτελιζεται αστο καλυτερα ,διοτι και μονο το γεγονος

      οτι πας να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα ,αυτο τα λεει ολα!

      Απαντησεις ΕΣΥ δεν δινεις! Και μαλιστα πουθενα!

      Ασε που αναφερεις ατοπα συμπερασματα και παλι!

      Πουλας ψευτομαγκια και νταηλικι μεσω διαδικτυου νομιζοντας πως

      κατι κανεις!

      Δινεις κι εντολες κιολας για το τι πρεπει να κανει ο αλλος!

      Απαντηση για το πως τα χρηματα της κρατικης επιχορηγησης σας

      επιστρεφουν στο κρατος δεν εδωσες!

      Ουδεποτε μιλησα περι αναστολης της κρατικης επιχορηγησης πριν

      το 2013!

      Αυτο το βλακωδες "συμπερασμα" σου απο που βγαινει;

      Στο ξαναγραφω ,διοτι εισαι τελειως αργοστροφος:

      Λαβατε 1,8 εκατομμυρια ευρω το 2013 και υποτιθεται με αυτα τα

      λεφτα οργανωσατε συσσιτια,δηθεν για να επιστραφουν τα λεφτα

      αυτα στο κρατος!

      Αναρωτιεμαι με τι ειδους "μαθηματικους υπολογισμους" κοστισαν

      5.000 ανθρωποι 1,8 εκατομμυρια ευρω! Ουτε μια στο εκατομμυριο!!

      Τα λεφτα τα πηρατε για την παρτη σας!

      Χρησιμοποιεις ως προφαση την ελληνικοτητα των συμβολων για να

      δικαιολογησεις "χαιρετισμους" αρχαιοελληνικους,λες κι αυτος που

      υψωνει το χερι του με τεταμενη την παλαμη του το κανει επειδη

      σεβεται τον Ελληνισμο και οχι τον ναζισμο!

      Μα τοσο δυσκολο ειναι αραγε να καταλαβει εστω κι ενας

      αργοστροφος σαν και του λογου σου οτι η Ελληνικοτητα των

      συμβολων ειναι απλως η προφαση και οχι η αιτια του περιφημου

      "χαιρετισμου" σας;

      Για σενα ,προφανως ειναι!

      Εσυ περιμενεις να σε βοηθησουν οι "Ευρωπαιοι εθνικιστες" και το

      εχουν αποδειξει με "δηλωσεις" και με "εκδηλωσεις"!

      Αυτη ειναι η "αποδειξη" σου οτι δεν καθεσαι στον καναπε!!!

      Μα ποσο αφελεις και βλακες μπορει να ειστε;

      Αν ερχονται στην Ελλαδα ,θα πουν αραγε κατι κατα της Ελλαδας;

      Και ολα αυτα που δηθεν "υποστηριζουν" υπερ μας τα υποστηριζουν

      απο θεσεις εξουσιας;

      Διοτι αλλο πραγμα να εισαι απλως βουλευτης κι αλλο βουλευτης

      κομματος εξουσιας!

      Στην πρωτη περιπτωση μπορεις να λες ο,τι αρλουμπες θες ,στην δε

      δευτερη περιπτωση ,ασχολεισαι με τα συμφεροντα σου και μονο,

      και τα λογια που ανεφερες πριν λαβεις την εξουσια γινονται

      καπνος, οταν προσβαλλονται τα συμφεροντα σου ή οταν πουλας

      παραμυθι για να ερθεις στην εξουσια!

      Δηλαδη μας λες οτι οταν οι ευρωπαιοι εθνικιστες θα εχουν

      περισσοτερα συμφεροντα μεσω Τουρκιας ή μεσω Σκοπιων, θα

      υποστηριζουν την Ελλαδα;

      Ειστε τρελοι για δεσιμο!

      Αν τα πιστευετε αυτα ,δειχνει και το ποσο επικινδυνοι ειστε!

      Διοτι θελετε να ' ρθειτε και στην εξουσια κιολας!!

      Στις συγκεντρωσεις δεν παω για να σου κανω καμια τιμη!

      Καρφι δεν μου καιγεται για την δηθεν "τιμη" σας!!

      Η συγκεντρωση του 2009 ηταν συγκεντρωση διαμαρτυριας Ελληνων

      πολιτων κατα της αλλαγης του κωδικα ιθαγενειας, και εντολες για

      το πως θα βαδιζω δεν δεχομαι απο κανεναν σας!

      Οταν ακουω τον εθνικο υμνο ,σαφως και στεκομαι προσοχη,αλλα δεν

      θα μου δινουν αλλοι διαταγες λες και ειμαι στρατιωτης τους!

      Τις διαταγες στους φιλους σας και στα σπιτια σας.

      Μαλιστα η συγκεκριμενη εκδηλωση επρεπε να πραγματοποιηθει σε

      αλλη πλατεια,διοτι τα αλλα καθικια-κατι αναρχοαπλυτοι

      κουκουλοφοροι - εμποδισαν την αρχικη συγκεντρωση και οι

      δυναμεις των ΜΑΤ απλως τους κοιτουσαν!

      Και μαλιστα καποιοι "κουκουλοφοροι" ερχοντουσαν στην πατριωτικη

      συγκεντρωση ως χαφιεδες ,δηθεν χαιρετουσαν και μετα απο λιγο

      εφευγαν!

      Περιττο να γραψω οτι οι "εντολες" που εδιναν καποιοι

      "πατριωτες" για το πως θα βαδιζουμε ησαν ανευ σημασιας!

      Φαγανε κανονικο "γραψιμο" απ'ολους!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    17. Αφού παραμένεις κολλημένος στον Χίτλερ και αφού έκανες γαργάρα αυτό που έγραψα "Επειδή συνεχίζεις να δίνεις πολιτική διάσταση στον χαιρετισμό.Γιατί λοιπόν ο Έλληνας εθνικιστής,όταν χαιρετά με αυτόν τον τρόπο,θα πρέπει να το κάνει λόγω του Χίτλερ και όχι λόγω του Μεταξά;Ο χαιρετισμός αυτός,αν δεν το ξέρεις,ήταν ο επίσημος χαιρετισμός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ τόσο τους Ιταλούς,όσο και τους Γερμανούς",γιατί δεν σκέφτεσαι(πλάκα κάνω) και το εξής:Ο Μουσολίνι χρησιμοποιούσε εξίσου τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά και προηγήθηκε του Χίτλερ.Άρα μήπως τελικά ο χαιρετισμός αυτό έχει να κάνει με τον Μουσολίνι και όχι με τον Χίτλερ;Φυσικά και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,το μόνο που συμβαίνει είναι ότι είσαι εμπαθής και ως εκ τούτου είναι λογικό να γίνεσαι ρεζίλι...Επίσης,ο Χίτλερ χαιρετούσε και δια χειραψίας,οπότε σύμφωνα με το θολωμένο σου μυαλό,ζούμε σε έναν χιτλερικό κόσμο!
      Άντε να ξαναβάλω ένα βίντεο που σου έβαλα σε προηγούμενο σχόλιο και το έκανες γαργάρα(μα τι πρωτότυπο)
      https://www.youtube.com/watch?v=JFIsxhpfAfk Αν θέλεις δες όλο το βίντεο.Απλά θα σημειώσω την περίοδο 17:47-27:13 καθώς και το 22:34
      Ευτυχώς κατάλαβες,έστω και 7 χρόνια μετά,ότι η συγκέντρωση που δήθεν είχες δώσει το παρόν,δεν ήταν της Χρυσής Αυγής!Άρα παραδέχεσαι ότι εκτός από τα μαθήματα ιστορίας της Χρυσής Αυγής,δεν έχεις και την παραμικρή γνώση για το τι γίνεται ούτε και στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγή.Με αυτό καταλήγουμε πάλι στο ότι βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!Απλά θα επαναλάβω ότι στην συγκέντρωση του 2009,που φυσικά και δεν ήσουν,ουδείς έδωσε παράγγελμα για βήμα.
      Η δε συγκέντρωση αυτή,από την αρχή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Σύνταγμα και ουδεμία αντισυγκέντρωση έγινε εκεί κοντά.
      Μάλλον σου είπαν πολλά μαζί και τα έμπλεξες στο θολωμένο σου μυαλό...Γενικά ότι έχεις γράψει για την συγκεκριμένη συγκέντρωση ΕΙΝΑΙ 100% ΑΚΥΡΟ και από αυτό φαίνεται ότι δεν ήσουν στην συγκεκριμένη συγκέντρωση.Οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις,εκτός και αν σου αρέσει τόσο πολύ να ξευτιλίζεσαι.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    18. Οι μαντεψιές περί του τι ΘΑ κάνει η Χρυσή Αυγή όταν θα έρθει στην εξουσία,ανήκουν στην σφαίρα αφενός του "κληρονομικού σου χαρίσματος" και αφετέρου στην εμπάθεια σου,χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε ότι το "χόμπι" σου για να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις,παραμένει.Δυστυχώς όμως για σένα,τα μέχρι τώρα δεδομένα για την Χρυσή Αυγή δείχνουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που φαντασιώνεσαι.Η Χρυσή Αυγή,έχει πράξει στο ακέραιο και συνεχίζει να πράττει,όσα είχε πει ότι θα έκανε εάν έμπαινε στην βουλή.Άρα οι όποιες "ανησυχίες" σου μόνο ως εμπάθεια μπορούν να εκληφθούν.Η απάντηση για την κρατική επιδότηση,που εσένα σου φαίνεται άσχετη,είναι πολύ σχετική με βάση την εξέλιξη των σχολίων σου και φυσικά της "αντικειμενικότητας" σου.
      Υ.Γ.1) Σε ποίο σημείο των σχολίων μου είδες ότι πουλάω ψευτομαγκιά και νταηλίκι;Μάλλον εκεί που είδες ότι δεν απαντάω στην "αντικειμενική" εμπάθεια που βγάζεις...
      Υ.Γ.2) Τρεις μέρες πέρασαν από τότε που σου έκανα κάτι ερωτησούλες για να απαντήσεις και ακόμη περιμένω.Μα καλά,εσύ ο διαβασμένος,σχετικός και αντικειμενικός δεν έχεις το θάρρος να δώσεις έστω μια απάντηση;Μήπως φοβάσαι μην τυχόν και ξευτιλιστείς;Δεν νομίζω ότι έχεις τέτοια"κολλήματα"...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
      Ιάσων

      Διαγραφή
    19. Μαλιστα!

      Συνεχιζεις το παραληρημα σου με ακομα μεγαλυτερη βλακεια!

      Τωρα ο χαιρετισμος με τεταμενη παλαμη δεν γινεται προς χαριν

      του "δωρικου χαιρετισμου" αλλα προς χαριν του Ι.Μεταξα!!!!!!

      Εντω μεταξυ ποιος ιστορικος εχει αναδειξει τετοιον χαιρετισμο

      ως "δωρικο χαιρετισμο", αυτο ο Θεος και η ψυχη Του!

      Παμε στις επομενες βλακειες σου:

      Το γεγονος οτι η συγκεντρωση του 2009 ηταν μια ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ

      συγκεντρωση ,οπως προανεφερα, αποδεικνυει τον φασισμο των

      τραμπουκων χρυσαυγιτων,που εχουν την ταση να χωνονται σε

      οποιουδηποτε ειδους πατριωτικη συγκεντρωση ,για να

      διαφημιζονται και να προκαλουν εντυπωσεις!

      Αυτο βεβαια ,για το δικο σου μυαλουδακι , ειναι πολυ δυσκολο να

      κατανοηθει!

      θα στο εξηγησω με αλλο παραδειγμα ,παρολο που δεν το

      αξιζεις,αλλα το αξιζουν οι αναγνωστες!

      Σε μια αλλη συγκεντρωση που εγινε απο την

      Εκκλησια στο Πεδιο του Αρεως κατα της Καρτας του Πολιτη 1-2

      χρονια αργοτερα, ξαφνικα μια ομαδα 10 ατομων ντυμενοι στα μαυρα

      ,με αρβυλες, και ξυρισμενα κεφαλια αρχισαν να εκστομιζουν τα

      δικα τους συνθηματα, για μερικα δευτερολεπτα,περα απο αυτα της

      Εκκλησιας!Βρισκονταν και οι 10 μαζεμενοι πισω-πισω

      ,απομονωμενοι απο το πληθος, κι αρχισαν να κραυγαζουν τα δικα

      τους συνθηματα,κατα την διαρκεια των συνθηματων των ιερεων!

      Οι "Μεταξικοι" σου φιλοι λοιπον, οχι μονο χωνονται σε

      συγκεντρωσεις που δεν εχουν οι ιδιοι οργανωσει, αλλα προσπαθουν

      παντα να τραβηξουν την προσοχη και βλεμματα πανω τους!

      Ημουν ,δυστυχως,αυτοπτης μαρτυρας (και) αυτης της τραγικης

      καταστασης και αναρωτιομουν , τι νομιζαν πως θα καταφερουν!

      Τελικα τιποτα!

      Μετρας και τις ημερες που περιμενεις απαντησεις!!

      Εσυ εχεις πολυ πλακα τελικα!

      Πρεπει να ασχολουμαστε μαζι σου καθε μερα, λες και δεν εχουμε

      αλλες δουλειες να κανουμε ,παρα να ασχολουμαστε με τον καθε

      αργοστορφο χρυσαυγιτη!

      Ο,τι δεν σου αρεσει ειναι "ψευδες" και "φαντασιοπληκτο"!

      Αναρωτιεμαι ειναι δυνατον να εισαι τοσο ηλιθιος που να μην

      εχεις δει περιοδικα της Χρυσης Αυγης απο την δεκαετια του '80

      και '90;

      Στα βαζω εδω για να σταματησεις να γραφεις μαλακιες!!

      https://www.google.de/search?q=%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%B7%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjruNXzlMbMAhVJzRQKHRSLANUQ7AkILQ&biw=1600&bih=736

      Ειδες και τον "FÜHRER" σου ποσο αγαπα τους Δωριεις;;;!!!

      Και θα αναφερθω για τελευταια φορα στις κρατικες επιχορηγησεις

      της Χρυσης Αυγης για τα δηθεν "συσσιτια"!!

      Το να ισχυριζεσαι οτι παιρνεις τις κρατικες επιχορηγησεις για

      να τις επιστρεφεις δηθεν πισω στον λαο μεσω "συσσιτιων" ειναι

      οτι πιο ανηθικο και ανανδρο θα μπορουσε να σκεφτει καποιος!

      Διοτι τα "συσσιτια" αυτα κοστιζουν πολυ λιγοτερο απο τις

      κρατικες επιχορηγησεις!

      Και για να βγαλεις "ηθικη ανωτεροτητα" χωνεις στην μεση και το

      ΣΔΟΕ για να αποδειξεις τελικα τι;

      Οτι τα λεφτα των κρατικων επιχορηγησεων μπαινουν νομοτυπα στο

      ταμειο του κομματος!

      Αρα δεν επιστρεφονται στον λαο ,μεσω "συσσιτιων"!

      Απο αυτο και μονο μπορεις να συνειδητοποιησεις το μεγεθος του

      αυτοεξευτελισμου σου !

      Οσο και να διαστρεβλωνεις την λογικη με βλακωδη επιχειρηματα,

      τοσο περισοτερο θα αυτοεξευτελιζεσαι!

      Συνιστω στους αναγνωστες να δουν καλα τις φωτογραφιες διοτι

      εχουμε να κανουμε με πολυ επικινδυνα ατομα!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    20. Τι μάλιστα βρε καημένο;Έχεις βάλει σκοπό της ζωούλας σου,με κάθε καινούριο σου σχόλιο να ξευτιλίζεσαι ακόμη περισσότερο.Κατ'αρχάς βρε κουτό,μια εξήγηση για το τι ονομάζεται παραλήρημα,είναι οι άναρθρες κραυγές ή οι ασυνάρτητες προτάσεις,οι οποίες στερούνται επιχειρημάτων και λογικών εξηγήσεων και αντ' αυτού βρίθουν αναφορών φανταστικών περιστατικών και συμπερασμάτων που "βασίζονται" σε αυτά τα φανταστικά γεγονότα.Το δε παραλήρημα έχει ως μόνο σκοπό την λάσπη και το μίσος.Όπως λοιπόν μπορεί να καταλάβει ο καθένας(εκτός από 'σένα),τα σχόλιά σου είναι ο ορισμός του παραληρήματος.Βέβαια εσύ μου έγραψες για παραλήρημα,απλά και μόνο επειδή στο έγραψα εγώ.Είναι μια "λογική" που λέει "μου είπε έτσι,θα του πω κι εγώ το ίδιο".Το κακό είναι ότι αυτή η "λογική" υπάρχει σε ηλικίες κάτω των 12 ετών...
      Την αναφορά στον Μεταξά,για τον χαιρετισμό,την έκανα γράφοντας σου "Επειδή συνεχίζεις να δίνεις πολιτική διάσταση στον χαιρετισμό.Γιατί λοιπόν ο Έλληνας εθνικιστής,όταν χαιρετά με αυτόν τον τρόπο,θα πρέπει να το κάνει λόγω του Χίτλερ και όχι λόγω του Μεταξά",βέβαια τόσο υψηλά νοήματα είναι δύσκολο να τα πιάσουν εγκέφαλοι κάτω των 12 ετών...
      Η αναφορά στον έλεγχο που έκανε το σδοε,σε συνδυασμό με την παράθεση ενός δείγματος των διανομών τροφίμων που έκανε η Χρυσή Αυγή,από 2013 και μετά ακυρώνει την βλακεία που έγραψες,πριν ακόμη την "σκεφθείς"...
      Πότε ακριβώς έγινε συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη στο Πεδίον του Άρεως;Ρωτάω γιατί τέτοιες συγκεντρώσεις έχουν γίνει μόνο στο Σύνταγμα,στα προπύλαια και στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην παλαιά βουλή.Σε όλες αυτές τις συγκεντρώσεις έχει δώσει το παρόν η Χρυσή Αυγή,χωρίς πανό και χωρίς την παραμικρή διάθεση για καπέλωμα. Τέλος πάντων δεν επιμένω στο θέμα,αφού μου έχεις αποδείξει ότι δεν έχεις καμία επαφή με συγκεντρώσεις τέτοιου τύπου.Για δε την συγκέντρωση του 2009,άσ'το,δεν ήσουν εκεί γι αυτό και ότι έγραψες και συνεχίζεις να γράφεις είναι τελείως άκυρο και υπάρχει μόνο ως φαντασίωση σου.
      Στην παραπομπή με τις εικόνες που έβαλες,βλέπουμε τα εξής:1)Εικόνες που έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή,με την διαφορά ότι μιλάμε για 25 και 30 χρόνια πριν.Οι δε εικόνες που έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή και είναι τωρινές,αναιρούν όλη την λάσπη και το μίσος σου.2)Εικόνες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή,αλλά αποτελούν μια πολύ καλή σάλτσα.Το κακό είναι ότι όταν αυτό που θέλεις να σερβίρεις είναι τελείως άνοστο,η σάλτσα δεν σώζει την κατάσταση.Υπάρχει όμως και μια τρίτη κατηγορία εικόνων και είναι αυτές που πραγματικά σε ξευτιλίζουν.Οι φωτογραφίες αυτές,είναι φωτογραφίες αρχαιολογικών ευρημάτων που φέρουν το γαμμάδιον.Άρα με την δική σου "λογική",αποδεικνύεται περίτρανα η ύπαρξη,προ Χίτλερ,Χιτλερικών...Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;
      Κλείνοντας θα σου αναφέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο άνανδρο,άτιμο και ανήθικο,από το να ενοχλείται κάποιος γιατί η Χρυσή Αυγή δίνει τρόφιμα σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.Αυτό είναι πραγματική ξευτίλα και κατάπτωση!
      Υ.Γ.1) Βάζω για τρίτη φορά το ίδιο βίντεο,μήπως και καταλάβεις τι λέει https://www.youtube.com/watch?v=JFIsxhpfAfk Αν θέλεις δες όλο το βίντεο.Απλά θα σημειώσω την περίοδο 17:47-27:13 καθώς και το 22:34
      Υ.Γ.2) Καλά αφού λες ότι εγώ είμαι ο αργόστροφος και εσύ ο έξυπνος(ποίος τρελός παραδέχεται την τρέλα του),γιατί δεν δίνεις έστω μια "έξυπνη" απάντηση στις "αργόστροφες" ερωτήσεις που σου έκανα;Φοβάσαι ε;
      Ιάσων

      Διαγραφή
    21. Αλλα λογια να αγαπιομαστε ,και παλι!

      Ναι ,ρε τιτανοτεραστιε!!

      Σε φοβαμαι!!

      Το βρηκες!!

      Τοσο "εξυπνος" αποδεικνυεσαι!

      Ησασταν νεοναζι και τωρα δεν ειστε!

      Εχετε πολλη πλακα!!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    22. Κοίτα,όποιου το μυαλό δουλεύει περισσότερο από το δικό σου,δεν σημαίνει ότι είναι "τιτανοτεράστιος".Άλλωστε με το να αναμασάς τα ίδια χιλιοειπωμένα και εντελώς ξεφτισμένα "επιχειρήματα" των τηλεοπτικών χρυσαυγιάδων,ενώ παράλληλα "ξεχνάς" όλα εκείνα που αναιρούν τα προαναφερθέντα "επιχειρήματα",δείχνει ότι δεν μπορείς να είσαι ένα σοβαρό μέτρο σύγκρισης για το ποίος θεωρείται "τιτανοτεράστιος".Όσον αφορά το "Αλλα λογια να αγαπιομαστε",την στιγμή μάλιστα που το μόνο που κάνεις είναι να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια,"αγνοώντας" τα γεγονότα που καταρίπτουν τις φαντασιώσεις σου,αλλά και το γεγονός ότι αναφέρεσαι σε καταστάσεις που δεν ήσουν παρόν βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα,ε δεν νομίζω να αρμόζει σε εμένα.Αν μη τι άλλο,το ότι σου αρέσει να χρησιμοποιείς αυτήν την φράση,δείχνει ότι κάτι δικό σου βλέπεις σε αυτήν.
      Επειδή με κάθε σου σχόλιο δείχνεις ότι έχεις ένα προβληματάκι με την κατανόηση,θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω,όσο πιο απλά μπορώ,το εξής:Δεν έγραψα πουθενά ότι με φοβάσαι.Αυτό που έγραψα ήταν το γιατί δεν απαντάς έστω σε μια από τις ερωτήσεις που σου έκανα και επ'αυτού σε ρώτησα "φοβάσαι ε;".Κοίτα να δεις,σε μια ερώτηση απάντησες,αν και το ζητούμενο δεν ήταν να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση και η απάντησή σου ήταν "στον γάμο του καραγκιόζη".Οπότε τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί δεν απαντάς σε καμία από τις ερωτήσεις μου,όπως επίσης καταλαβαίνω και τον λόγο που γράφεις αυτά που γράφεις.
      Δεν ξέρω αν στο μυαλό σου "έχουμε πολύ πλάκα",αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα σε φτάσουμε ποτέ...
      Υ.Γ.1) Το πρόβλημα τελικά της σημερινής ελληνικής κοινωνίας δεν είναι οι παλαιό,νέο ή κατηγορούμενοι ως "ναζί".Το πρόβλημα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας και το οποίο δυστυχώς υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια,είναι οι χαζοί!
      Υ.Γ.2) Σε κάθε περίπτωση,οι ερωτήσεις που σου έχω υποβάλλει παραμένουν και περιμένουν απαντήσεις.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    23. Τελικα οι νεοναζιστες βγαζουν και κριτηρια περι

      "χαζομαρας"!

      Αν με βριζουν νεοναζι ,τοτε χαιρομαι γι'αυτο!

      Αντε ζωγραφιστε και καμια σβαστικα ,γιατι πολυ το αργησατε!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    24. Τώρα ξεβρακώνεσαι πραγματικά,δείχνοντας το αληθινό σου πρόσωπο.Τελείωσαν τα ξευδοεπιχειρήματα σου,τελείωσε και η σοβαροφάνεια σου.
      Οι νεοναζί,το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" δηλαδή που έφερε στην Ελλάδα το τέταρτο ράιχ,επαναλαμβάνοντας το γλοιώδες "οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας",αυτοί όχι μόνο δεν σε βρίζουν,αντιθέτως σε χειροκροτούν και σε επεφυμούν!Κράτα το μίσος σου για την Χρυσή Αυγή και τράβα να "νουθετήσεις",με το ίδιο μίσος,όποιον στέκεται απέναντι στην εχθρική και ανθελληνική προπαγάνδα.Αυτό είναι το μόνο που σε ενοχλεί και σε ενδιαφέρει,όλα τα άλλα που γράφεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά το προσωπείο που χρησιμοποιείς για να καλύψεις το μίσος σου.Δυστυχώς όμως για εσένα,το μίσος σου δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.
      Ιάσων

      Διαγραφή
  8. Κωνσταντινε τι εγινε ; Και η ομιλια εγινε και τιποτα απο ολα οσα ειπες δεν εγιναν .
    Ξερεις φιλε μου , ο Σ. Μακρυγιαννης ελεγε οτι πολλες φορες εκαναν γιουρουσι στο γιουρουσι των Τουρκων και γυρνουσαν πισω γεματα τα ζωναρια τους με κεφαλια μογγολων τσιχαντιστων της εποχης του .
    Δηλαδη τι μας ελεγες , να μην ερεθισουμε τους μογγολους και μας γ@@@σουν ;
    Χρυσαυγητης δεν ειμαι και ουτε ποτε θα γινω οπαδος κανενος .
    ΑΕΡΑ ρε και τους φαγαμε τους απολιτιστους υπανθρωπους που εχουν θρασος και ζητουν την Πατριδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]