Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού όπως το είδα στην gay-“pride”


Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Ολοκληρώθηκε, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η παρέλαση των gay και των λοιπών ΛΟΑΤΚΙ (μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, δεν ξέρω ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω), στην καρδιά της Αθήνας, στην καρδιά της Ελλάδος, στο Σύνταγμα. Παρευρέθηκαν κόμματα, πολιτικά πρόσωπα, πρέσβεις, νεολαίες και άλλοι, που μπορείτε να μάθετε από την ειδησεογραφία ποιοι.

Θα σας πω, όμως, τι είδα εγώ στην “παρέλαση” αυτή. Είδα ανάγλυφο, απειλητικό, επιθετικό, το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού. Γιατί τι άλλο είναι από αποτρόπαιος φασισμός μια μικρή μειονότητα να θέλει και να επιχειρεί να επιβάλει τα πρότυπά της σε ολόκληρη την κοινωνία; Μια κοινωνία στο μεγαλύτερο ποσοστό της Χριστιανική, (άσχετα αν οι ιερωμένοι της είναι στην πλειονότητά τους εχθροί του Χριστού, θα εξηγήσω παρακάτω γιατί), που έχει ρητές προτροπές από τα ιερά κείμενα της θρησκείας της να απέχει από κιναιδισμό, αρσενοκοιτίες, κτηνοβασίες και λοιπές έξεις, που προσβάλλουν την αγνότητα και την καθαρότητα του Χριστιανού ως “προσώπου” κατ' Εικόνα Θεού, με δυνατότητα, αν το θέλει, να φθάσει στην Ομοίωση-θέωση. 

Σε αυτή, λοιπόν, την κοινωνία έρχεται ένα τσούρμο “φαιδρών” ατόμων και των “υψηλά” ισταμένων προστατών και “προωθητών” τους, να ξηλώσουν τα βιώματα, τις αρχές, τις επιθυμίες αυτού του ασύγκριτα μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, τις δικές τους αξίες και επιθυμίες για έρωτα και γάμο, θείο και ιερό, μεταξύ ενός αληθινού άνδρα και μιας αληθινής γυναίκας, τη δική τους επιθυμία τους τα παιδιά τους να είναι αγνά, όπως οι πρωινές δροσοστάλες.

Και παρελαύνουν οι φαιδροί (δυστυχώς κάτι περισσότερο!) αυτοί και διατυμπανίζουν τις ανοίκειες σεξουαλικές επιλογές τους και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι θύματα φασισμού, που πρέπει μέσω “παιδείας” να απαλειφθεί. Ποιοί; Αυτοί που αποτελούν, μαζί με τους πάτρωνές τους, την πιο ωμή έκφραση του φασισμού!

Τι άλλο από φασισμός είναι όταν μία μικρή μειονότητα θέλει να επιβάλει ως σεβαστές τις σεξουαλικές “αξίες” τις οποίες υιοθετεί σε ολόκληρη την κοινωνία, δήθεν από σεβασμό στη “διαφορετικότητα” -και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε; Μια κοινωνία που, στην πλειοψηφία της, αυτές οι “αξίες” της προκαλούν ντροπή και αποτροπιασμό -τη δικιά της διαφορετικότητα δεν την προστατεύει κανείς, ούτε η Εκκλησία, ούτε η κοσμική εξουσία. Και οι κύριοι αυτοί και οι κυρίες, οι “κυριο-κυρίες”, παριστάνουν ότι είναι θύματα φασιστικής νοοτροπίας. Έλεος πια!

Μια μικρή μειονότητα, που αντί να ζει “σιωπηλά” ανάμεσά μας και κανείς δεν πρόκειται να την ενοχλεί, όπως κανείς δεν την ενοχλούσε όταν ζούσε ανάμεσά μας “στη σκιά”, ξαφνικά, με τη στήριξη “των αρχόντων του κόσμου τούτου”, διαλαλεί την αποκλίνουσα από τη φυσική οδό σεξουαλικότητά της, όπως κάποιος διαλαλεί την πραμάτεια του. Προφανώς οι πάτρωνές τους θέλουν να πουλήσουν τις “προτιμήσεις” αυτές σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, στους παλιότερους, στους νεότερους, στους εφήβους ακόμα και στα παιδιά!

Αυτά τα πανέμορφα και αθώα παιδιά των Ελλήνων έχει αναλάβει εργολαβικά το υπουργείο “Παιδείας”, με πρώην και νυν υπουργούς-υπεργολάβους των εβραιοσιωνιστών, να τα μυήσει στην πραμάτεια που πουλάνε οι ΛΟΑΤΚΙ και να τα πείσουν να την αγοράσουν. Δεν μπορώ να διανοηθώ χειρότερη και βαρύτερη μορφή φασισμού από αυτήν: επιβολή αρρωστημένων προτύπων στα παιδιά, στο όνομα του αντιφασισμού, είναι ο πιο μαύρος και απαιχθής φασισμός.

Και οι πολιτικές νεολαίες που μετέχουν σε αυτό το φαιδρό, αλλά καθόλου ακίνδυνο πανηγυράκι για την ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών και ολόκληρης της κοινωνίας; Ω, οι νεολαίες! Είναι αυτές οι τάχα “προοδευτικές” νεολαίες, που ανάθεμα και αν κατάλαβαν κάτι από ζωή, από γνήσιο προοδευτισμό (την ανοδική πορεία του πολιτισμού), από γνήσια λαϊκά βιώματα, από αγνότητα σώματος, νου και ψυχής, κατά το πρότυπο του “καλού κ' αγαθού” ανθρώπου των προγόνων μας, που πήγαζε από την αγάπη και το σεβασμό στο Υπέρτατο (το Όντως Ον) που το θεωρούσαν επίσης Καλό κ' Αγαθό. Γιατί, αν δεν ήταν, αν απέκλινε από τους φυσικούς νόμους που Αυτό το ίδιο έθεσε, το Σύμπαν θα είχε καταρρεύσει.

Όπως σε κατάρρευση θα οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία, όλες οι κοινωνίες, αν δεν αντιδράσουν σε αυτήν την απανταχού επίθεση της “προοδευτικότητας”, τη μεταμοντέρνα αυτή μορφή φασισμού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως θύμα του φασισμού. Το είδωλο της πραγματικότητας κάποιοι πολύ επιτήδειοι “αρχι-φασίστες”, μας το εμφανίζουν πλήρως ανεστραμμένο και σε όλα τα θέματα, όχι μόνον σε αυτό, με προεξάρχον το μεταναστευτικό.

Και είναι αυτές οι νεολαίες που διαμαρτύρονται όταν η ελληνική στρατευμένη λεβεντιά παρελαύνει με εθνική περηφάνεια στους δρόμους των πόλεών μας. Είναι λάθος η εθνική περηφάνεια για τους “προοδευτικούς” αυτούς νέους και τους πολιτικούς πάτρωνές τους. Μόνο η κάθε είδους σεξουαλικά διαστροφική “περηφάνεια” (pride!) είναι καλή και αποδεκτή. Μόνον αυτή πρέπει να παρελαύνει!

Αυτά τα φασιστάκια της πεντάρας τα μεγάλωσαν γονείς που οι έννοιες Θεός , πατρίδα, έθνος, συνεκτική οικογένεια, συνεκτική κοινωνία, ανθρώπινη “καθαρότητα” ύπαρξης σε όλα τα δομικά της στοιχεία, τους ήταν παντελώς άγνωστες. Στη θέση τους είχαν μπει τα “τσιτάτα”του Μαρξ και η προσπάθεια, το πάθος να πούμε καλύτερα, για “κατάληψη” της κοινωνίας (το καπέλωμά της!) με βάση αυτά τα τσιτάτα.

Τσιτάτα που η αυθεντικός Έλληνας ποτέ δεν τα δέχτηκε, εφ' όσον έχει επίγνωση ότι από τα σπλάχνα του έχουν γεννηθεί γίγαντες του Πνεύματος και δεν υπάρχει κάτι μεταγενέστερο, το ο,τιδήποτε, που δεν το ανακάλυψαν και δεν το εξέφρασαν αυτοί οι γίγαντες με την αρτιότητα του Ελληνικού Λόγου και όχι με αποβλακωτικές ιδεολογικο-θρησκείες και “τσιτάτα-δόγματα”, που σήμερα έχουν ξεπεραστεί τόσο, ώστε έχουν μεταβληθεί σε ιδεολογικά ζόμπι. Όμως, τα “Πολιτικά” του Αριστοτέλους θα διαβάζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Θα αναφερθώ εν συντομία στο γιατί θεωρώ ότι οι πλείστοι των χριστιανών ιερωμένων, από τους απλούς ιερείς ως τους “αρχι”-επισκόπους και βάλε, είναι εχθροί του Χριστού. Είδατε αυτοί οι “πλείστοι” να αντιδρούν οργανωμένα στην φασιστική καταπίεση των Χριστιανών από μια μειονότητα αν.αιδών (άνευ αιδούς) ανθρώπων; Ποτέ και σε κανένα τομέα καταπίεσης δεν αντέδρασαν, εφ' όσον είναι πασιφανές ότι λειτουργούν και σε άλλους τομείς φασιστικές καταπιέσεις των Ελλήνων Χριστιανών. Και θα βαίνουν αυξανόμενες, όσο η “κρίσιμη” ώρα πλησιάζει.
 
Αν ήθελαν οι “πλείστοι” της διοικούσας Εκκλησίας όλα αυτά που μαρτυρικά υφίσταται ο ελληνικός λαός θα είχαν λήξει προ πολλού, αλλά δε θέλουν. Και “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Όμως τώρα που ετοιμάζουν υπόγεια και άκρως φασιστικά (υπακοή στους “αρχι”-επισκόπους προπαγανδίζει συνεχώς το φυλλάδιο “Φωνή του Κυρίου”!) την πανθρησκεία: Ορθοδοξία, καθολικισμός, προτεσταντισμός, ισλαμισμός, ιουδαϊσμός και δε συμμαζεύεται όλα σε ένα καλάθι, τώρα θα δουν τη δύναμη του ελληνικού λαού. Όλα σε ένα καλάθι, στο όνομα της δήθεν αγάπης!

Και ποιοι επικαλούνται αυτήν την αγάπη; Αυτοί που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή αν οι άνθρωποι δυστυχούν, αν πεινάνε, αν “χάνουν την ψυχή τους”, αν αλληλοσκοτώνονται σε πολέμους για τα κέρδη ελάχιστων ολιγαρχών του πλούτου. Αν λάτρευαν πραγματικά το Χριστό θα ήσαν “πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνη” (Μακαρισμοί, κατά Ματθαίον 5, 1-12 ), την κοινωνική δικαιοσύνη. Και μόνον αν αυτή άφηνε ευκαιριακά κάποιους απέξω, θα ασκούσαν την ελεημοσύνη.

Έχουν αντιστρέψει τη Χριστιανική ιεράρχηση των πραγμάτων, μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε επαίτες και τους δίνουν ένα πιάτο φαΐ, ενώ καταδεικνύουν πλήρη αδιαφορία, άρα συνενοχή, στη μέγιστη κοινωνική αδικία και καταπίεση που συντελείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πότε κατακεραύνωσαν την κοινωνική αδικία και τους πολιτικούς που την ασκούν και μάλιστα στο όνομα των “παγκόσμιων αφεντικών”;

Τι θα μπορούσαν στην προκειμένη περίπτωση της φαιδρο-παρέλασης να κάνουν; Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, σε άλλο σημείο της Αθήνας αλλά κοντά στο Σύνταγμα (θα μπορούσαν να είχαν δεσμεύσει πρώτοι το Σύνταγμα) να είχαν οργανώσει Χριστιανική αντισυγκέντρωση.

Όχι με σταυρούς, λάβαρα και άλλα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως γραφικούς τους συμμετέχοντες. Αλλά με πορεία όμορφων, ερωτευμένων γονιών (προϋπόθεση συμμετοχής η ηλικία 20 έως 40 ετών) που να κρατούν από το χέρι τα πανέμορφα και αθώα σαν πρωινές δροσοστάλες παιδιά τους, μια αληθινή πανδαισία ομορφιάς, παιδικών “χρωμάτων” και αθωότητας. Θα τονίζονταν έτσι η σταθερή εμμονή της ελληνικής κοινωνίας στην “αξία” του ανδρόγυνου έρωτα, του “κατά φύσιν” γάμου και της “κατά φύσιν” οικογένειας.

Όμως, δεν έκαναν κάτι, το οτιδήποτε, οι “πλείστοι” αυτοί και κατά “πλείστα” τεκμήρια εχθροί του Χριστού. Άκρα του τάφου σιωπή. Κάποια αγρυπνία έγινε στην Αθήνα, εν τω μέσω της νυκτός. Αλλά αυτές οι “μάχες” θέλουν ενέργειες στο Φως (όπως ακριβώς στο φως θέλουν να βγουν οι ως τώρα τυφλοπόντικες!) και μόνον επικουρικά μεσονύκτιες προσευχές.

Ας το πάρουμε πλέον απόφαση. Είναι όλοι εναντίον μας: πολιτικοί, κόμματα, διοικούσα Εκκλησία, Δικαιοσύνη, ψευτο-διανοούμενοι, ψευτο-οικονομολόγοι , ψευτο-δημοσιογράφοι, ψευτο-μμε. Και δεν το κρύβουν καθόλου. Μας χτυπούν απροκάλυπτα και χωρίς αναστολή ή ίχνος ντροπής. Μας φλομώνουν στην ψευτιά, στο πλαστικό, στο ντεμέκ, στην ασυδοσία και ανεκτικότητα των πάντων. Όλα ναρκώσεις για να είμαστε “καλά παιδιά” και να “κοιμόμαστε ήσυχα”, αγκαλιά με τις ψεύτικες ελπίδες που με πολύ επιστημονικό τρόπο εγχαράσσουν μέσα στον εγκέφαλό μας.

Όταν πειστούμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι με τόσους εναντίον μας, η θέληση να τους νικήσουμε όλους αυτούς θα γιγαντωθεί. Θα σταθούμε ως γνήσιοι “οπλίτες” του Χριστού και του Ελληνισμού στις “αιώνιες Θερμοπύλες” που προόρισται η Ελλάδα να φυλάει, με την αποφασιστικότητα του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του: να μην αφήσουμε το μεταμοντέρνο φασισμό και τη μεταμοντέρνα παντός είδους βαρβαρότητα να περάσουν στην “ιερή μας γη”, την εντός και εκτός μας. Γένοιτο!

Πηγή Δες το Όλον




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

  1. Κομμουνισμό δεν ήθελες Ελληνα ,
    Πάρε να έχεις, για να μάθεις , να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων όπως κάνουν οι έξυπνοι, …οι άλλοι δεν μαθαίνουν ποτέ!

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν όλα αυτά τα αναρχικά δυστυχισμένα άτομα θα είναι άχρηστα στο κομμουνιστικό καθεστώς που όσο πάει και εδραιώνεται ολο και περισσότερο θα είναι οι πρώτοι …εχθροί του λαού!
    Τώρα τους είναι χρήσιμοι για να διαλύσουν τις χριστιανικές κοινωνίες και δη την Ελληνοχριστιανική! Μην αντιδράτε Ελληνες …για να μην σας πουν φασίστες και ναζί!

    Το «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα» και η εθνικοποίηση των γυναικών από τους Μπολσεβίκους

    Το 1918 οι New York Times είχαν το παρακάτω τίτλο "Οι Σοβιετικοί κάνουν τα κορίτσια ιδιοκτησία του κράτους". Σε ορισμένα μπολσεβίκικα Σοβιέτ, Ρωσίδες "παρθένες", όταν έφταναν στην ηλικία των 18 ετών, ήταν υποχρεωμένες να εγγραφούν σε ένα κυβερνητικό "Γραφείο του ελεύθερου έρωτα". Οι Μπολσεβίκοι εθνικοποίησαν τις γυναίκες σαν να ήταν αντικείμενα - εμπορεύματα του κράτους.

    Σύμφωνα με το διάταγμα, μια γυναίκα «είχε το δικαίωμα να επιλέξει έναν άνδρα μεταξύ 19 και 50 ετών για σύντροφο σύζυγο». Η συγκατάθεση του άνδρα δεν ήταν αναγκαία, ο άνδρας που είχε επιλεγεί δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε διαμαρτυρία.
    Ομοίως, οι άνδρες μεταξύ 19 και 50 ετών είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εγγεγραμμένων γυναικών και «χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών». Οι ρυθμίσεις αυτές θεωρήθηκαν ότι ήταν «προς το συμφέρον του κράτους».

    Μια αναφορά λέει ότι «λίγες μέρες μετά την απόφαση του Σοβιέτ ... δύο άνδρες, που δεν ήξερε κανένας, έφτασαν στην πόλη και κατάσχεσαν δύο κόρες ενώ γνωστού μη μπουρζουά συντρόφου», δηλώνοντας ότι τις είχαν επιλέξει ως συζύγους και ότι τα κορίτσια, χωρίς περαιτέρω τελετή, έπρεπε να υποταχθούν, καθώς δεν είχαν τηρήσει τους κανόνες εγγραφής» (NYT 23/4/1919).

    Κορίτσια που δραπέτευσαν από τη Ρωσία εκείνη την εποχή ανέφεραν τη φρίκη που είχαν δει:

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

    Για να λέμε τα πράγματα με ο όνομα τους και όχι οτιδήποτε δεν μας αρέσει να το ονομάζουμε φασισμό!
    Κομμουνισμός με την βούλα του νόμου. Οποιος βασίζεται στον Κούλη για να ανατρέψει όλα αυτά τα κομμουνιστικά αίσχη θα περιμένει για μια ζωή.
    Ετσι όπως περίμεναν και οι αριστεροί να γευτούν τον...επίγειο παράδεισο που τους έταζαν τα ταξικά αδέλφια τους εδω και εκατό χρόνια.

    Οι βλάκες μαθαίνουν από τα λάθη τους...
    Βλάκες ηταν οι Ρουμάνοι Αλβανοί Ρώσοι και τόσοι άλλοι που μας τα έλεγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν όμως σήμερα κομμουνιστές ή αριστεροί.Στα αντίστοιχα κόμματα βρίσκονται κρυφοί προστάτες του συστήματος οι πρώτοι (ζουν απ'το σύστημα!)και αφοσιωμένα δουλικά του οι δεύτεροι, τύπου Τσίπρα και λοιπών "Συριζο-συντρόφων" με τα χαμόγελα και τα εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις.Διώξιμο θέλουν όλα αυτά τα προδοτικά κόμματα από τη Βουλή, επτά στον αριθμό (αλλά και τα εκτός Βουλής, τα περισσότερα στυλοβάτες του συστήματος είναι) και τούτη η χώρα δε θα δει άσπρη μέρα παρά μόνον αν ο λαός βρει έντιμους Έλληνες, πατριώτες και χριστιανούς, να στείλει στη Βουλή. Κι αν το σύστημα αυτό το εμποδίζει, ας βρει τρόπο ο λαός να νικήσει το σύστημα.

      Διαγραφή
  2. ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΡΏΤΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ .... ΤΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Δεν υπάρχουν όμως σήμερα κομμουνιστές ή αριστεροί.Στα αντίστοιχα κόμματα βρίσκονται κρυφοί προστάτες του συστήματος…

    Το Ευρωπαϊκό σύστημα είναι σοβιετικού τύπου για αυτό και αυτοί το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ! Δεν είναι κρυφοί προστάτες είναι ολοφάνεροι. Το ανέκδοτο δεν είναι αυτοί αριστεροί* πρέπει να τελειώσει , διαφορετικά θα τελειώσει αυτό εμάς όπως και κάνει με την μέθοδο του σαλαμιού, αργά αλλά σταθερά.

    Εάν θέλετε γράψτε ποιο από όλα αυτά τα μέτρα που έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν δεν είναι ακραία αριστερό , για να έχει νόημα η συζήτηση.
    Ακριβώς επειδή είναι κομμουνιστές κάνουν όλα όσα κάνουν! Για αυτό , όπως και οπουδήποτε αλλού κυβέρνησε η αριστερά, είχε τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα.



    Αυτά από τον Φεβρουάριο του 2012!!!

    Όποιος και εάν το διάβαζε θα χαρακτήριζε τον αρθογράφο είτε τρελό είτε μάντη.
    Βλέπετε “δεν είχε κυβερνήσει η πρώτη φορά αριστερά”!
    Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα από τότε, εκτός του ότι κυβέρνησε τελικά …η πρώτη φορά αριστερά!
    Η μάλλον άλλαξαν και ΠΑΜΕ από το κακό στο χειρότερο! Γιατί;
    Διότι ο κομμουνσιμός προελαύνει.
    Διότι είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !
    ΙΔΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    Δεν είναι θέμα “μάντεψιάς” αλλά γνώσεως της κοσμοθεωρίας της δεξιάς και της αριστεράς. Αυτήν που αποφεύγουν σχεδόν όλα οι “πατριωτικοί-χριστιανικοί” - ιστότοποι να παρουσιάσουν! Το γιατί ίσως το καταλάβετε εάν διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και τα σχόλια!
    Πολλά από τα “πατριωτικά-χριστιανικά” ιστολόγια , ουτε καν σχόλια ως αυτό δεν δημοσιεύουν. Εξαίρεση ο παρών ιστότοπος και ελάχιστοι άλλοι.
    Εάν το έκαναν , δεν θα φτάναμε μετά από τουλάχιστον σαράντα χρόνια αριστερής κυριαρχίας , να λέμε σήμερα δεν είναι αυτό αριστερά!
    Η το πιο γελοίο από όλα όσα διαβάζω! Αριστεροί με δεξιές τσέπες!
    Οι αριστεροί ΥΛΙΣΤΕΣ κατηγορούν τους δεξιούς ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ..ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΣ !!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ!
    Βέβαια εάν ονομάζουν ως δεξιούς αυτούς που κάθονται στα δεξιά έδρανα του κατακόκκινου σοβιετικού κοινοβουλίου …δίκιο έχουν!
    Και στα κοινοβούλια των πρώην κομμουνιστικών χωρών κάποιοι κάθονταν στα δεξιά έδρανα…


    Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    Το μπλογκ μας έχει χαρακτήρα ιδεολογικό, ιστορικό και ερευνητικό, όμως με τα όσα γίνονται στη χώρα αποφασίσαμε να γράψουμε κάτι σχετικό με την επικαιρότητα
    Θεόδοτος


    Μιλάνε κάποιοι για τη «Χούντα», μα η εν λόγω «Χούντα» των ετών 1967-1974 ποτέ, μα ποτέ δεν διανοήθηκε να ελέγξει τη σκέψη των Ελλήνων ούτε, πολύ περισσότερο, να καταστρέψει την Ελλάδα, ενώ η οικονομική ανάπτυξη και, συνακολούθως, ευημερία που επιτεύχθηκε κατά τα έτη 1968-1973 υπήρξε μοναδική στη χώρα μας.

    Από την άλλη, η σημερινή δημοκρατία, είναι ακριβώς ό,τι και η κομμουνιστική: στυγνός ολοκληρωτισμός που επιφέρει την εξαθλίωση του Λαού και έχει το θράσος να παρουσιάζει ως «τρελλό/παράφρονα» όποιον δεν συμφωνεί με την εν λόγω πολιτική τής εξαθλίωσης.
    Όπως άλλωστε μας λένε οι πολιτικοί μας σήμερα: όποιος είναι κατά των νέων μέτρων μόνο τρελλός μπορεί να είναι! Ο δε Άρης Σπηλιωτόπουλος,ο οποίος διέπρεψε στο Υπουργείο Παιδείας (;), ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσον δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα!


    Εσείς όταν ακούτε κομμουνισμό τι σας έρχεται στο νου; Προφανώς άγρια φορολογία, κολλεκτιβοποίηση, κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και πρωτοβουλίας, οικονομική ισότητα δια της προλεταριοποιήσεως των πάντων πλυν της μικρής κομματικής ελιτ κλπ.

    Με τα νέα μέτρα λοιπόν που οδηγούμαστε εάν όχι στην κομμουνιστοποίηση της χώρας; Έχουμε πει και στο παρελθόν και το διαβεβαιώνει και ο ίδιος ο Λένιν, κομμουνισμός δίχως τις μεγάλες τράπεζες δεν γίνεται! Ιδού λοιπόν ακόμα μια απόδειξη...

    http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9825.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αριστεροί ως προς τον υλισμό και τον εθνομηδενισμό τους, που καταστρέφει τα πνευματικά θεμέλια της Ελλάδος, γι αυτό και μπορούν να υπηρετούν τόσο πιστά τον εβραισιωνισμό, τη Ν.Τ.Π. Έως εκεί συμφωνούμε νομίζω.
      Αλλά ως προς την οικονομική πολιτική τους, πού τη βλέπεις την αριστεροσύνη; Καραδεξιοί με περικεφαλαία όλοι αυτοί που με αριστερή "κουκούλα" κατάφεραν να να κυβερνάνε σήμερα τον ελληνικό λαο, πιο δεξιός πεθαίνεις!

      Όσο για τα άλλα που λες, μπορεί να είμαι λιγάκι χαζός, γιατί δε βγάζω κανένα νόημα. Πολύ μπερδεμένο το κουβάρι των απόψεών σου και δεν έχω την ικανότητα να βρω την αρχή και το τέλος του. Αν το ξεμπερδέψεις εσύ, ίσως το καταλάβω κι εγώ.

      Διαγραφή
  4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου14 Ιουνίου 2017 στις 9:03 μ.μ.

    Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση. Στο άρθρο δε μιλάω για ρατσισμό παρά μόνον για φασισμό. Θεωρώ ότι ο ρατσισμός, όταν είναι γνήσιος, και όχι ο “μπαμπούλας” του συστήματος για να οδηγεί τα πράγματα εκεί που τα θέλει, όπως ήταν π.χ. ο ρατσισμός στην Αμερική (Η.Π.Α) έως ότου μετά από πολλούς αγώνες ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα μεταξύ μαύρων και λευκών, αλλά και πολλές άλλες παρόμοιες στάσεις και πεποιθήσεις, είναι υποσύνολα του φασισμού. “Εγώ είμαι ο δυνατός, (ο λευκός, η εξουσία, ο γαιοκτήμονας, ο κεφαλαιοκράτης, ο οποιοσδήποτε) εσύ ο αδύνατος, σκάσε λοιπόν και κάνε ό,τι σε διατάζω”.
    Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι το φασισμό, που σήμερα κυριαρχεί παντού, αλλά τον έχουν μεταμφιέσει φορώντας του ένα “δημοκρατικό” περικάλυμμα: αυτό της μονοπρόσωπης πρωθυπουργικής απολυταρχίας του “αντιπροσωπευτικού” κοινοβουλευτισμού! Και ένα λεκτικό περικάλυμμα που προκαλεί αλλοίωση σε όλες τις έννοιες, ώστε ο πολίτης να τις δέχεται χωρίς αντίσταση, αφού δεν μπορεί να διαλύσει τη σύγχυση που προκαλούν στον εγκέφαλό του και τις θεωρεί γνήσιες και αυθεντικές. π.χ. δε λένε “εξοικείωση -ίσως και ώθηση- των παιδιών σε σεξουαλικά διαστροφικές στάσεις και συμπεριφορές”, αλλά λένε “έμφυλες ταυτότητες”. Έτσι, ο ανενημέρωτος και καλοπροαίρετος γονιός μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό είναι κάποιου είδους σεξουαλική αγωγή για παιδιά, όπως κάνει ο κ. Ασκητής στους ενήλικες, και να θεωρήσει το θέμα από ασήμαντο έως ευκταίο.
    Επειδή λοιπόν, για πολλούς λόγους, ο παγκόσμιος φασισμός από τον οποίο σχεδιάζονται όλα αυτά δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό βήμα πίσω, μία λύση βλέπω προσωρινά μέχρι να τον γκρεμίσουμε στην Ελλάδα, (γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τον γκρεμίσουμε αλλά δεν ξέρω πότε), ώστε να ξαναβρούν τα παιδιά μας την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα και ώστε να μη χάσουν την ταυτότητα του φυσικού τους φύλου: κατήχηση στο σπίτι με συζητήσεις, βιβλία που μιλάνε για Χριστό και Ελλάδα, συμμετοχή στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας. Όσο κι αν θεωρούμε ανάξιους αρκετούς ιερωμένους, οι ευχές λέγονται τα μυστήρια επιτελούνται. Επίσης, συζητήσεις για τον υγιή έρωτα μεταξύ ενός αληθινού άνδρα και μιας αληθινής γυναίκας, απλά, φυσικά, φυσιολογικά. Όχι “σεμνοτυφίες”, γιατί έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είστε καθόλου χαζός, απλώς η κομμουνιστική προπαγάνδα της μεταπολίτευσης και όχι μόνο 'εχει κάνει και συνεχίζει να κάνει άριστα την δουλειά της.
    Εξάλλου εάν ηταν απλα τα πράγματα και καθαρά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

    Σας επαναλαμβάνω το ερώτημα:
    Εάν θέλετε γράψτε ποιο από όλα αυτά τα μέτρα που έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν δεν είναι ακραία αριστερό , για να έχει νόημα η συζήτηση. Όχι μόνο ο συριζα αλλα όλα τα κόμματα του σοβιετικού τόξου που κυβέρνησαν από το 74 και επειτα.
    Όχι μόνο για να έχει νόημα αλλά για να βγεί και κάποια άκρη.

    Για να γίνω πιο κατανοητός σας ερωτώ εγω.
    Η γιγάντωση του δημοσίου τομέα είναι δεξιά πολιτική η αριστερή;
    Οι φόροι για την αναδιανομή είναι δεξιά πολιτική η αριστερή;
    Οι φόροι στην ατομική ιδιοκτησία;
    Οι φόροι με αντικειμενικά κρητήρια;
    Η πώληση ολων των ΕΘΝΙΚΩΝ περουσιακών στοιχείων στους τραπεζίτες;
    Μηπως ξέρετε τι έκανε ο Λενιν με την εθνική κρατική τράπεζα της Ρωσίας που "την παρέδωσε στον λαό" ;
    Ποίον σύμβουλο προσέλαβε ο τσιπας για το Ελληνικό χρεός;
    Ποίοι χρηματοδότησαν την διεθνιστικό κομμουνιστικό πόλεμο εναντίον της Χριστιανικής ορθόδοξης Ρωσίας και όλων των άλλων Ορθοδόξων χριστιανικών λαών του Ελληνικού συμπεριλαμβανομένου;
    Οι συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ,είναι δεξιά η αριστερή πολιτική;
    Εαν ολα τα παραπάνω τα είχαν πρωτοεφαρμόσει οι Λένιν Τρότσκι και ο Στάλιν θα αλλάζατε άποψη για την δεξιά πολιτική ;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1)
    “Γιατί τι άλλο είναι από αποτρόπαιος φασισμός μια μικρή μειονότητα να θέλει και να επιχειρεί να επιβάλει τα πρότυπά της σε ολόκληρη την κοινωνία”

    Ακριβώς το αντίθετο είναι ο φασισμός! Με τον φασισμό επιβάλλονται οι αρχές και οι ηθικές αξίες της πλειονότητας στις μειονότητες.
    Με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ επιβάλλεται η μειονότητα στην πλειονότητα. Λογικότατο είναι αυτό εφόσον οι κομμουνιστές είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στα ΕΘΝΗ!

    Για αυτό και σε κανένα φασιστικό καθεστώς δεν έχουμε τις απειράριθμες δολοφονίες εντός του έθνους που έχουμε στα κομμουνιστικά καθεστώτα.
    Για αυτό και βλέπεται ΟΛΑ τα αριστερά (φιλελεύθερα και κομμουνιστικά ) να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις. "Διότι η δημοκρατία είναι υποχρεωμένη να προασπίζεται και να προωθεί τα δικαιώματα των μειονοτήτων", σύμφωνα με τους ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΣΥΓΧΗΣΗ…

    Ένας έξυπνος τρόπος , του παγκόσμιου διεθνιστικού αντίχριστου συστήματος για να συνδέσει το ΕΘΝΟΣ (και όλα όσα αυτό συνεπάγεται, πατρίδα ήθη έθιμα θρησκεία γλώσσα κλπ) με οτιδήποτε είναι ακραία αρνητικό , είναι ΚΑΙ αυτός.
    Να χρησιμοποιούμε όλοι μας την λέξη φασισμός λανθασμένα.
    Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Αφενός οι πολίτες αποστρέφονται ΟΛΑ τα κόμματα που το σύστημα θα χαρακτηρίσει φασιστικά* μέσω της ντουντούκας και των ΜΜΕ και αφετέρου θα στρέφεται προς όλα τα …μη φασιστικά, δηλαδή προς τα αριστερά , κεκαλυμμένα (Ν.Δ.) , η μη οπως το σημερινό κομμουνιστικό !

    (*Φυσικά δεν θα έχουν αυτά τα κόμματα και αυτοί οι άνθρωποι κανένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία εσείς αποκαλείται φασιστικά – ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ , όπως ΕΣΕΙΣ – και ταυτόχρονα θα υπερασπίζονται και όλες τις αξίες που απορρέουν από την υπεράσπιση του έθνους τους. Αυτές τις αξίες που φαίνεται πως υπερασπίζεσθε και εσείς.)

    Αρα ;
    “Φασισμός
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]

    Σε μια πολύ ευρύτερη χρήση, προσδιορίζεται

    -λανθασμένα-

    ως «φασισμός» γενικά κάθε άδικη, αντιδημοκρατική και βίαιη πράξη, ιδεολογία, συναίσθημα, συνήθεια στο χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της οικογένειας, και των σχέσεων. Η υπερβολική χρήση αυτού του δεύτερου ορισμού έχει εν μέρει υποκαταστήσει τον αρχικό ορισμό (ότι φασισμός είναι μόνο η ονομασία του κινήματος του Μουσολίνι).”
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2)
    Την Χριστιανική ηθική δεν την μάχεται ο φασισμός και ο ναζισμός – άσχετα από τα υπόλοιπα αρνητικά τους, μιλάμε για την χριστιανική ηθική, ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ως ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ.
    Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα οποία εσείς αποκαλείται φασιστικά και δεν σας αρέσουν τα προωθούν οι έχοντες αριστερή κοσμοθέαση δηλαδή φιλελεύθεροι και κομμουνιστές!
    Ψέματα η αλήθεια;

    Επομένως γατί όχι

    Το αποτρόπαιο πρόσωπο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ όπως το είδα στην gay-“pride”

    που είναι και η αλήθεια;
    Και φυσικά εμμέσως πλην σαφώς ΩΦΕΛΕΙ και ΔΕΝ βλάπτει και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ έθνος μας.

    Υ.Γ.
    Έτσι όπως έχετε γράψει τον τίτλο , στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ένα κόμμα που μάχεται τον φασισμό. Π.χ. τον Λαφαζάνη η την Κωνσταντοπούλου, που ως αριστεροί “μάχονται και τους τραπεζίτες”. “Σωστά δεν θα πράξω”; Και αυτό έχοντας κλείσει την τηλεόραση και παρακολουθώντας μόνο ειδησεογραφία και αναλύσεις στο διαδίκτυο και μάλιστα σε πατριωτικούς χριστιανικούς ιστοτόπους!

    Οι Άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά τα αίσχη είναι στην πλειονότητα τους δυστυχισμένοι παραπλανημένοι. Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα. Τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ κόμματα που τους χρησιμοποιούν πρέπει να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ στην συνείδηση των Ελλήνων εάν θέλουμε να επιβιώσουμε! Εάν όχι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. “Έτσι, ο ανενημέρωτος και καλοπροαίρετος γονιός μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό είναι κάποιου είδους σεξουαλική αγωγή για παιδιά, όπως κάνει ο κ. Ασκητής στους ενήλικες, και να θεωρήσει το θέμα από ασήμαντο έως ευκταίο.”

    Ασήμαντα έως ευκταία ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη;

    Κάπως αλλιώς νομίζω πως μας διδάσκει ο Χριστός μας να αντιμετωπίζουμε το σώμα μας. Και πάντως όχι ως σκεύος ηδονής!
    Με αυτά και με αυτά τα προχωρημένα του ασκητή φτάσαμε σήμερα στα πάρτη υπερηφανείας. Όποιος τότε αντιδρούσε στις νυκτερινές εκπομπές του – που τώρα με την μέθοδο του σαλαμιού – έγιναν μέρα μεσημέρι και μάλιστα το επιθυμούν και πρωί , για να ακούν και να βλέπουν και τα βρέφη που …χαϊδεύονται με τα έπιπλα!
    Εγώ πάντως ντρέπομαι που γράφω αυτές τις λέξεις!
    Αυτοί φαίνεται πως δεν έχουν τσίπα επάνω τους.
    Ίσως να έχουν άλλη ηθική. Ίσως η ντροπή του Δια να μην τους άγγιξε στο ελάχιστο! Πάντως ο Χριστιανισμός και η ηθική του είναι οφθαλμοφανέστατα …σκοταδιστικός για όλους αυτούς , όπως και όλοι οι αριστεροί μαρξιστές διατείνονται.

    8/1/2015 «Στο σεξ δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

    https://www.youtube.com/watch?v=aUv9cEllXBA

    Σε αυτόν δεν αναφέρεσθαι; Ανεύθυνος και αυτός …

    Στη Δημόσια Τηλεόραση της ΕΡΤ,οργάνωσε και παρουσίασε, τη πρωτοπόρα εκπομπή «Εμείς και το σεξ», …
    Από το 1988 ως επιστημονικός συνεργάτης των Υπουργείων Παιδείας και Νέας Γενιάς, …
    Το 2006-2008 είναι υπεύθυνος στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας στη θεματολογία Σεξουαλική Αγωγή και Διαφυλικές σχέσεις και Ψυχική Υγεία-Διαπροσωπικές σχέσεις για τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. …


    Πηγή: Δρ. Θάνος Ασκητής

    Και για τα παιδιά …μια χαρά διαπαιδαγώγηση κάνει ο ιστοτοπος του.
    Τι διαφορετικό προωθεί το υπουργείο ;

    Ο Θάνος Ασκητής για το πώς απαντάμε στα "δύσκολα" ερωτήματα των παιδιών μας (Alpha, 18/4/17)
    https://www.youtube.com/watch?v=IaT0Yrsslmo

    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ
    Παιδικός αυνανισμός. Μπορεί το παιδί μου να αυνανίζεται από τόσο μικρή ηλικία;
    Το παιδί μου που είναι δύο ετών, τρίβεται στην άκρη του καναπέ, ακουμπάει στο πιπί του διάφορα χνουδωτά κουκλάκια και τα πιέζει πάνω του, αγγίζει τα γεννητικά του όργανα είτε απευθείας είτε πάνω από τα ρούχα του, πέφτει στο πάτωμα και κουνιέται πάνω κάτω, άλλες φορές κλείνει τα ποδαράκια του , αναψοκοκκινίζει, ιδρώνει και αναπνέει γρήγορα. Μάλλον αυνανίζεται, δεν ξέρω τι να κάνω, πως να φερθώ..."

    Πηγή: Παιδικός αυνανισμός. Μπορεί το παιδί μου να αυνανίζεται από τόσο μικρή ηλικία; | Θάνος Ασκητής - Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας http://www.askitis.gr/educational/view/paidikos_ainanismos._mporei_to_paidi_moi_na_ainanizetai_apo_toso_mikri_ilik#ixzz4k3Ge4eVR



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2)
    Παιδικός αυνανισμός

    Παρόλα αυτά, το παιδί θα πρέπει να οριοθετηθεί σχετικά με το που είναι επιτρεπτό να αυνανίζεται. Τα νήπια κάτω των 4 ετών δεν έχουν επίγνωση της πράξης, οπότε οι γονείς πρέπει να τα ενημερώσουν ότι ο αυνανισμός είναι κάτι που αφορά την προσωπική τους ζωή και πρέπει να γίνεται στον ιδιωτικό τους χώρο όταν δεν είναι παρών κανείς.. Τα παιδιά 4 ή 5 ετών μπορούν να κατανοήσουν τι αντίκτυπο έχει η πράξη τους στους άλλους και ότι ο ερεθισμός ή το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων δεν μπορεί να γίνεται σε κοινή θέα ή σε δημόσιο χώρο. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας συνηθίζουν να αυνανίζονται αποκλειστικά στον προσωπικό τους χώρο. Εφόσον το παιδί περιορίσει την αυνανιστική συνήθεια στο δωμάτιο του ή σε χώρους που είναι μόνο του, οι γονείς οφείλουν να δείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα του, περιορίζοντας την ανάγκη τους για επαναλαμβανόμενο έλεγχο.
    Οι γονείς μπορούν να αγνοήσουν ενδεχομένως τον αυνανισμό όταν συμβαίνει στο κρεβάτι ή στο δωμάτιο του παιδιού αλλά όταν παρατηρείται κατά τη διάρκεια της ημέρας ένας τρόπος να ελέγξουν την συνήθεια θα ήταν να του αποσπάσουν την προσοχή. Μόλις αντιληφθούν ότι το παιδί αυνανίζεται θα μπορούσαν να το φωνάξουν ώστε να κάνουν μαζί μια δραστηριότητα που του δίνει χαρά ή να του δώσουν ένα παιχνίδι που προτιμά.

    Στο ίδιο πλαίσιο θα μπορούσε να κινηθεί και ο/η εκπαιδευτικός εάν αυνανισμός λαμβάνει χώρα και στο σχολικό χώρο….

    Πηγή: Παιδικός αυνανισμός | Θάνος Ασκητής - Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας http://www.askitis.gr/sexualhealth/view/paidikos_ainanismos#ixzz4k3FZWzrf

    Φιλικά
    Όλα από κάπου ξεκίνησαν και εάν θέλουμε όπως λέτε να μην καταστραφούμε -διότι συν Αθηνά …- είναι καιρός να δούμε την δημοκρατική μεταπολίτευση και τα στελέχη της όπως πραγματικά είναι.
    ΑΡΙΣΤΕΡΗ και υπεύθυνη – ως κοσμοθέαση- για όλα τα δεινά μας!
    Όποιος νομίζει πως είμαστε μια χαρά συνεχίζει …τα παρτι!
    Τουλάχιστον όμως ας μην τα βάζει με τον κακό φασισμό, για να μην προκαλείται σύγχυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται ότι το άρθρο αυτό ενόχλησε πολύ το σύστημα, για να πάρει τόσα πολλά και μάλλον αλλοπρόσαλλα σχόλια. Θα πρέπει σοβαρά να αναρωτηθούμε μήπως τα τρολάκια βελτιώνουν τις μεθόδους τους, ώστε να μπορούμε να αμυνθούμε.Επειδή αν το σχόλιο είναι αλλοπρόσαλλο δεν υπάρχει απάντηση. "Χτύπησε" τη λογική μας κι "έφυγε", αφήνοντας μόνο σύγχυση στον αναγνώστη. Μήπως αυτό είναι και το επιδιωκόμενο από το σύστημα; θα φανεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύμφωνα με την αρθρογράφο οι αξίες '"πατρίδα,θρησκεία,οικογένεια" απειλούνται από το Gay Pride,μια παρέλαση ανθρώπων οι οποίοι χιλιάδες χρόνια ήταν αναγκασμένοι να κρύβουν την σεξουαλική τους προτίμηση(την έλξη δηλαδή που ένιωθαν για το ίδιο φύλο) με τον φόβο είτε της απόλυσης απο την εργασία τους είτε της φυλάκισης είτε σε πολύ ακραίες περιπτώσεις,τον θάνατο.Μια παρέλαση η οποία έχει ως στόχο να τιμήσει τoυς τραυματίες και τα θύματα συλλήψεων από τα κρατικά όργανα στο μπαρ Stonewall στην Νέα Υόρκυ στα τέλη της δεκαετίας του 60',μια παρέλαση που δείχνει στον υπόλοιπο κόσμο ότι και αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες με τους υπόλοιπους ανθρώπους(της αποδοχής,της ενσωμάτωσης στην κοινωνία και πάνω απ'όλα της παροχής ίσων ευκαιριών).Ως γνωστόν,κυρία Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,δεν είναι φασισμός η ίση παροχή ευκαιριών στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό,ούτε είναι φασισμός η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους αντιθέτως,φασισμός είναι η απόρριψη αυτής της μειονότητας και η καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.Εσείς στο άρθρο σας,καταδικάζετε όχι μόνο αυτήν την παρέλαση,αλλά όλη τη LGBT κοινότητα,ισχυρίζοντας πως είναι" φαιδροι","κύριο-κυρίες" αλλά και άτομα αναιδή.Γιατί τα άτομα που τους αρέσει να κάνουν σεξ με άτομα του ίδιου φύλου δεν είναι σοβαρά?Ένα άτομο σαν ύπαρξη κρίνεται μόνο από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό?Όχι.Μια γυναίκα για παράδειγμα είναι αναιδής γιατί νιώθει έλξη για μια άλλη γυναίκα?Φυσικά και όχι,αφού αναιδής είναι αυτός που δεν σέβεται,δεν αισθάνεται ντροπή.Θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή που από την φύση της νιώθει έλξη για μια άλλη γυναίκα?Όχι.Η απάντηση είναι παραπάνω από αυτονόητη.Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω την εξής φράση σας η οποία ομολογώ ότι με σόκαρε."Και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε;"Σε αυτήν την πρόταση συγκρίνετε,κυρία Κατερίνα,την LGBT κοινότητα με εγκληματίες.Ας πάρουμε λοιπόν από την αρχή τι σημαίνει εγκληματίας και τι ομοφυλόφιλος και ας βρούμε τα κοινά σημεία μεταξύ τους.Ο εγκληματίας είναι ένα ανθρώπινο όν που ασκεί μια πράξη με την οποία προκαλεί κακό στους συνανθρώπους του και διώκεται ποινικά.Η πράξη αυτή μπορεί να είναι είτε ανθρωποκτονία,είτε βιασμός και γενικότερα μια πράξη έντονης σκληρότητας και βίας.Αυτή η πράξη ονομάζεται έγκλημα( από το αρχαίο ρήμα ἐγκαλέω-ἐγκαλῶ) και το άτομο που το διαπράττει ονομάζεται εγκληματίας.Ομοφυλόφιλος είναι ένα άτομο που νιώθει ερωτική έλξη για το ίδιο φύλο.Τώρα λοιπόν ας βρούμε τα κοινά σημεία.Όπως παρατηρούμε δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στους δύο ορισμούς και συγκεκριμένα στις δύο πράξεις.Η μία προκαλεί κακό σε κάποιον άλλον άνθρωπο ή και γενικά στην κοινωνία για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί από αυτήν μέσω της σύλληψης,της εκδίκασης και αργότερα της φυλάκισης.Η άλλη πράξη αφορά την προσωπική ζωή του ανθρώπου και δεν αφορά κανέναν άλλον καθώς ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την προσωπικότητα ενός ανθρώπου,που επίσης δεν σας αφορά εφόσον δεν σας προκαλεί κακό.Βέβαια μπορεί να σας ενοχλεί.Μπορεί να σας ενοχλεί να βλέπετε ομόφυλα ζευγάρια αλλά αυτή η νοοτροπία("ας είναι ομοφυλόφιλος ή λεσβία μέσα στο σπίτι του/της")είναι που ενισχύει την ομοφοβία.Επομένως αν είναι κάτι που απλά σας ενοχλεί τότε μην πάτε στο Gay Pride.Αν είναι κάτι όμως που μισείτε,εκεί το πρόβλημα είναι δικό σας.Γιατί όπως έιπε και ο Freud ο ρατσιστής βρίσκει στο θύμα του στοιχεία τα οποία ο ίδιος δεν αποδέχεται στον εαυτό του και για αυτόν τον λόγο,τον μισεί.Κυρία Κατερίνα,θέλετε να τσακίσετε τον φασισμό ενώ η ίδια είστε θύμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου15 Ιουνίου 2017 στις 7:55 μ.μ.

      Τα λογικοφανή επιχειρήματα που εκθέτετε τα γνωρίζω πολύ καλά και δεν απαντώ σε ποτέ σε σοφιστικά, λογικοφανή επιχειρήματα. Δεν μπαίνω σε αυτήν την κατηφόρα. Έχετε τις απόψεις σας και έχω τις δικές μου. Η μήπως επειδή είναι αντίθετες από τις δικές σας πρέπει να τις κρατάω για τον εαυτό μου, κατά το "σκάσε και κάνε αυτό που σου λέω" γιατί αυτό που σου λέω ΕΓΩ είναι το ΜΟΝΟ πολιτικά ορθό.
      Για τις δικές σας απόψεις, κατά κάποιο περίεργο τρόπο, όλα τα βήματα των μμε και όχι μόνο είναι "ανοιχτά", ολάνοιχτα (13 στους 13 προχθές στην κ.Μάριον Μιχελιδάκη!) Η αντίθετη άποψη κατ'εσάς είναι ρατσισμός. Ε, λοιπόν, ας ακούσει η κοινωνία και τις δύο απόψεις και ας κρίνει μόνη της.Γιατί φοβάστε να της δώσετε και τις δύο απόψεις; (και νάτος ο φασισμός!) Μήπως επειδή πάρα πολύ ανομολόγητοι στόχοι κρύβονται πίσω από όλο αυτό το στημένο και γεμάτο "αν.αιδώ" πανηγυράκι; Σκοτώνονται και κακοποιούνται χιλιάδες παιδιά και σας έπιασε εσάς όλους μεγάλος "ανθρωπιστικός πόνος" για τους ΛΟΑΤΚΙ. Και τον ανθρωπισμό της "λογικής" σας τον βλέπουμε καθημερινά στην κοινωνία μας και στον πολιτισμό που παράγει!

      Διαγραφή
  12. Βλέπετε κ. Χατζηθεοδώρου τι έγινε; Μπλέξαμε με τους ορισμούς. Με το ποίος είναι ο φασίστας και ποίος όχι. Τώρα ακόμα γράφετε ελεύθερα την άποψη σας, Αυτό πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και δεν είναι οι φασίστες αυτην την φορά που θα μας το απαγορεύσουν αλλά οι …οι αριστεροί (φιλελε και κομμουνιστές) υπέρμαχοι της δημοκρατίας.

    Ειλικρίνεια πάνω από όλα, κύριε υπερασπιστή της διαφορετικότητας.
    Πέρασε η εποχή που οτιδήποτε δεν άρεσε στο σύστημα το ονόμαζε ακροδεξιά συνωμοσία και ξεμπέρδευε.
    Τώρα όλα είναι στο ΦΩΣ! Μην προσποιήστε όσοι υποστηρίζετε “τα παρτι “ τους αθώους ,τα θύματα και τους κατατρεγμένους.
    Οσοι το κάνετε καλοπροαίρετα από αγάπη προς τους συνανθρώπους μας , όποιοι και εάν αυτοί είναι, είναι καιρός να ενημερωθείτε ποίοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά και ποίος ο τελικός σκοπός τους.

    Εάν πάλι γνωρίζετε σταματήστε να πιστεύεται , πως όλοι οι υπόλοιποι που αντιδρούμε σε αυτήν την επιθετική καταστροφική μανία που εξαπολύεται εναντίον του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας , θα πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να υπομένουμε έως που να φτάσετε να μας εξουσιάζετε και να απαγορεύσετε την χριστιανική διδασκαλία της Αλήθειας και της Αγάπης ως διδασκαλία μίσους.
    Όχι εσείς οι διαφορετικοί. Εσείς τώρα τους είστε απαραίτητοι για να διαλύσουν τις χριστιανικές κοινωνίες μας. Τα λούμπεν προλεταριάτο που χρησιμοποίησε και ο Λένιν . Όταν έκανε την δουλειά του…τα γνωστά . Μόνο οι Ελληνες δεν τα γνωρίζουν . Και στους έτσι και και στους αλλοιώς , όλους όσους αντιδρούσαν στον παραλογισμό της κομμουνιστικής δικτατορίας.
    Όταν δεν θα σας χρειάζονται θα σας στίψουν και εσας αλλα και ολους εμας που προσπαθούμε εναγωνίως να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ πολιτισμό μας, εμας τα παιδιά μας το Ελληνικό γένος μας ΑΛΛΑ και εσας από την με μαθηματική ακρίβεια υποδούλωση μας/ΣΑΣ στην νέα παγκόσμια αχρήματη σταλινική δικτατορία που μας ετοιμάζουν.

    Τουλάχιστον οι καλοπροαίρετοι σκεφτείτε απλά πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι εξουσιαστές που καταδυναστεύουν έθνη για λίγα δολάρια σκοτώνουν αθώους στις θάλασσες για να προωθήσουν τα διεθνιστικά σχέδια γενοκτονίας των εθνών – σχεδιο Καλλέργη- να συμπαθούν τόσο πολύ “τους διαφορετικούς” και να τους προστατεύουν πάση θυσία – ακόμα και με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ , διαβάστε παρακάτω- από τους “κακούς φασίστες”.
    Αλήθεια πολιτικά συνθήματα κατά του φασισμού ναζισμού για ποίο λόγο υπάρχουν;
    Κατά του κομμουνισμού γιατί δεν υπάρχει ένα σύνθημα; Καλός ηταν , δεν έχετε ακούσει τίποτα για τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του; Τίποτα δεν σας έχουν πεί ολοι αυτοί που ήρθαν από τους κομμουνιστικούς “παραδείσους” για το πόσο ελεύθεροι ηταν να εκφράζουν τις απόψεις τους; Τίποτα δεν σας εχουν πεί για την οικονομική σκλαβιά τους; Περίεργο …πολύ περίεργο!


    "Ομοφυλοφιλία και Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση”, του Le Gall
    Posted by Chris On May 17, 2015
    Ο Le Gall πριν 30 χρόνια, όταν ήταν μέρος της ομοφυλοφιλικής σκηνής του Παρισιού.

    Ο Le Gall είναι τραγουδιστής και πρώην ομοφυλόφιλος. Λόγω της καταπίεσης της ελευθερίας του λόγου στην Γαλλία, η ιστοσελίδα του έχει κατέβει.
    Αυτό είναι ένα από τα άρθρα του

    Η ομοφυλοφιλία είναι παράξενη και αποκρουστική για όσους δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη για το δικό τους φύλο, στερώντας ουσιαστικά τους εαυτούς τους από απογόνους. Το Γιατί και Πώς της ομοφυλοφιλίας δεν μας ενδιαφέρει εδώ. Μέλημά μας είναι η χρήση του από τις ελίτ για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

    Οι LGBT εμπλέκονται έντονα στην υπονόμευση της έννοιας της οικογένειας, της πατρίδας, και των ριζών του Χριστιανισμού.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι πραγματικά ένας πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό, τόσο αντι-χριστιανικός, όσο είναι και αντι-ισλαμικός. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο ομοφυλοφιλικός ακτιβισμός, ιδιαίτερα ο αριστερός, είναι μέρος της ατζέντας αυτής.

    Ως εκ τούτου, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές έχουν την αποστολή να δημιουργήσουν ένα νέο λόμπι. Σημειώστε ότι κάθε σκοτεινή σεξουαλικότητα, συμπεριλαμβανομένων του σαδομαζοχισμού, επίσης τιμάται από αυτούς. Όλα τα αστέρια του Hollywood είναι gay-friendly. Είναι σκάνδαλο αν μια διασημότητα αποκαλύψει μια διαφορετική άποψη ή επικρίνει την ομοφυλοφιλία. Κάθε καλλιτεχνική ή πολιτική καριέρα μπορεί να υποφέρει ή να καταστραφεί. Υπάρχει ένας νέος σταλινισμός της πολιτικής ορθότητας, και μέρος αυτού του σταλινισμού, ένα Ροζ ή Ουράνιο Τόξο Πολιτικό Γραφείο. Τα πρώην θύματα είναι οι νέοι εκτελεστές.

    ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
    Ανάμεσα στις πολλές ομοιότητες μεταξύ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του γκέι κύκλου, σημειώνουμε:

    – Ειδωλολατρία των διασημοτήτων, τραγουδιστών και ηθοποιών, πραγματικές μαριονέτες από την κορυφή της πυραμίδας.
    – Παιδιάστικη συμπεριφορά/Νηπιοπρέπεια
    – Θαυμασμός της καταναλωτικής κοινωνίας και των πιο βλακωδών πλευρών της (“Gay Day” στην Disneyland του Παρισιού για παράδειγμα)
    – Υπερεκτίμηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης
    – Εκρίζωση οικογενειακών αξιών
    – Πνευματική παρακμή
    – Υπερεκτίμηση της νεολαίας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου σε βάρος της αρχαίας σοφίας
    – Αναγνώριση με μια καταπιεσμένη μειονότητα
    – Αναγνώριση με έναν «σεξουαλικό προσανατολισμό» και όχι με μια χώρα, με μια κουλτούρα …
    – Όραμα ενός κόσμου χωρίς σύνορα, και η ελπίδα για τη δημιουργία μιας «διεθνούς γκέι οργάνωσης» (Και γιατί όχι ενός μέλλοντος έθνους;).
    – Πορνογραφική υποκουλτούρα που διοχετεύει την «ενέργεια» των μαζών.
    – Υιοθέτηση ξένων παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, που οδηγεί στην επιδείνωση ενός πληθυσμού υποκαθιστώντας μια νέα μορφή μετανάστευσης και έτσι μια νοοτροπία επιμειξίας.
    – Μεταμφίεση του Gay Pride και μια έκφραση πλαστής ευτυχίας
    – Καταστροφή των φυσικών ορίων μεταξύ Θηλυκότητας και Ανδρισμού.
    – Ναρκισσισμός.
    – Σκοτεινή σεξουαλικότητα, η οποία μερικές φορές οδηγεί σε σκοτεινή πνευματικότητα, όπως σατανισμό … (Στην ιστοσελίδα GayRomeo, για παράδειγμα, πολλά προφίλ χρησιμοποιούν σατανικά σύμβολα και η ίδια η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ένα “666” για διακόσμηση σε μια τούρτα για τα έκτα γενέθλιά της. Άλλες ιστοσελίδες όπως το “Gaynok” προωθούν ανοιχτά απροστάτευτο ομοφυλοφυλικό σεξ. “Σχέδιο jus” σημαίνει “σεξ με τόλμη”).

    Η εξέταση του κινήματος LGBT και των κινδύνων που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα, θα είναι απολύτως υποχρεωτική στα χρόνια που έρχονται.
    http://www.offtherecord.net.gr/2015/05/17/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου16 Ιουνίου 2017 στις 1:03 π.μ.

    Φαίνεται με μια πρώτη ματιά ότι τα σχόλια είναι αλλοπρόσαλλα, αλλά αν τα διαβάσει κανείς πιο προσεκτικά θα διακρίνει τη λογική τους. Γίνεται τότε καταφανές ότι ο σχολιαστής, ένας ή περισσότεροι, εννοεί τον φασισμό μόνον ως πολιτική ιδεολογία διακυβέρνησης και δεν κατανοεί καθόλου, ούτε καν μπορεί να αναγνωρίσει, το φασισμό μέσα στην ίδια την ψυχονοητική συγκρότηση του ανθρώπου, αλλά και, κατ' εξοχήν, σε αυτό που ονομάζουμε σήμερα “παγκόσμιο σύστημα”.
    Οπότε “αβίαστα” συμπεραίνεται στα σχόλια ότι δεν ασκείται φασισμός από το σύστημα, δηλαδή την προς παγκοσμιοποίηση Ν.Τ.Π. (πολύ άνθρωποι απ' ότι φαίνεται την αγνοούν ακόμα και ως έννοια) και ότι συμβαίνει έχει αιτία τον κομμουνισμό, στον οποίο ανήκουν όλα τα κόμματα από το 1974 και μετά! Ο φασισμός είναι καλός, αδίκως τον κατηγορούμε! Ο κομμουνισμός μόνο είναι το μίασμα! Τι να πω; Λυπάμαι που έναν από τους πιο έξυπνους λαούς της γης τον έφεραν σε σημείο να μην μπορεί να διακρίνει ούτε ένα ίχνος από τη γύρω του πραγματικότητα.
    Στο σχόλιό μου διευκρίνισα ποια νοοτροπία θεωρώ φασιστική, εφ' όσον όλα ξεκινούν από τη νοοτροπία. Μια κοινωνία με κατά πλειοψηφία πολίτες φασιστικής νοοτροπίας θα βρει τη διέξοδο και τον τρόπο να κυβερνηθεί φασιστικά και μια κοινωνία με κατά πλειοψηφία πολίτες δημοκρατικής νοοτροπίας, αργά ή γρήγορα θα εγκαταστήσει τη δημοκρατία. Και πολίτες αδιάφοροι και για τα δύο και κατ' επέκταση για τον τρόπο διακυβέρνησής τους, όπως οι Έλληνες σήμερα, μπορούν και γίνονται τα καλύτερα θύματα του φασισμού, είτε δεξιού είτε αριστερού.
    Και ακόμα μια φορά τονίζω, μήπως και λυθούν οι παρανοήσεις που φαίνεται πως δημιούργησε το άρθρο, ότι σύμφωνα με τη δική μου κατανόηση του φασισμού την οποία και ανέφερα, το gay- “pride” είναι μια φασιστική ενέργεια. Και τούτο γιατί “υπό την προστασία των και την προώθηση των ισχυρών” (από αυτό το γεγονός πηγάζει ο φασισμός της ) μια μικρή μειοψηφία της κοινωνίας προκαλεί και εξοργίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας που έχει διαφορετικά και πολύ “στέρεα” πρότυπα και εκμαυλίζει ένα εξ' ίσου μεγάλο κομμάτι που τα πρότυπά του είναι χαλαρά, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο των gay- “pride”. (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου16 Ιουνίου 2017 στις 1:06 π.μ.

    (η συνέχεια) Ας μου πει κάποιος, αν όλο αυτό το φαιδρό και εκμαυλιστικό πανηγυράκι δεν ήταν προστατευόμενο ή μάλλον επιβαλλόμενο από τους “ισχυρούς”, για λόγους που ο κάθε ένας ο οποίος έχει στοχαστεί λίγο επάνω στην παγκοσμιοποίηση και τη Ν.Τ.Π. γνωρίζει, θα τολμούσαν οι ομοφυλόφιλοι και λοιποί να παρελαύνουν με “περηφάνεια” στο Σύνταγμα; Φυσικά όχι. Έχει “πλάτες” η υπερηφάνεια τους και αυτές οι πλάτες φασιστικά προσπαθούν να επιβάλλουν τα ΛΟΑΤΚΙ πρότυπα στη κοινωνία των Ελλήνων και σε όλες τις κοινωνίες, “όπου τους παίρνει”. Γιατί δεν οργανώνουν στις μουσουλμανικές κοινωνίες τέτοιες παρελάσεις; εκεί κι αν καταπιέζονται οι gay!
    Υ.Γ. Το “πλήρους λογικής” σχόλιο, που αναλυτικά εκθέτει γιατί είναι λάθος οι απόψεις μου, δεν είχε αναρτηθεί έως ότου είχα τελειώσει το παρόν σχόλιο. Στο λογικοφανές αυτό σχόλιο έστειλα μια σύντομη, ιδιαίτερη απάντηση.
    Και προσθέτω, γιατί αυτό έπρεπε να απαντηθεί: πουθενά δε συνέκρινα τους εγκληματίες με τους gay, απλά τράβηξα αυτή τη λογική του σεβασμού στη διαφορετικότητα ως τα άκρα της. Τη σύγκριση του εγκληματία με τον gay πού την είδε στο άρθρο μου ο αρθρογράφος του σχολίου;
    Αναρωτιέμαι: και καλά οι gay και λοιποί με παρελάσεις άνευ αιδούς (αυτό είναι το αν.αιδές, κάτι που στερείται αιδούς), κατοχυρώνουν (πώς, άραγε, επιτυγχάνεται αυτό με παρελάσεις;) το δικαίωμα των επιλογών τους. Τα δικαιώματα μεγάλου τμήματος της κοινωνίας μας, που καταπιέζονται οι δικές του αρχές και αξίες βλέποντας όλα αυτά τα “ακραίας εμφάνισης” πανηγυράκια, γιατί νιώθει ότι τη διαλύουν ολόκληρη, ποιος και πώς θα τα προστατέψει;
    Βλέπετε αυτοί δεν μπορούν παρελαύνουν ημίγυμνοι! Σκύβουν το κεφάλι και σφίγγεται η καρδιά τους με την κατάντια. Αλλά δεν τους προστατεύει κανείς. Και κυρίως κανείς δεν προστατεύει τα παιδιά τους, που βρίσκονται στο έλεος των (διαχρονικών) πρακτόρων της Ν.Τ.Π. του υπ. “παιδείας” -τι άλλο μπορεί να είσαι, όταν αφαιρείς τον “Επιτάφιο” από τα σχολεία και “ισοπεδώνεις” την ελληνική γλώσσα και Ιστορία;
    Ισχυρίζεται ακόμη ο σχολιαστής αυτός ότι οι gay δεν ενοχλούν κανέναν. Ρωτήστε το μεγαλύτερο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας και θα πάρετε τη σωστή απάντηση αν ενοχλούν ή δεν ενοχλούν κανέναν. Το ευτύχημα είναι ότι επειδή έχουν τραβήξει την προκλητικότητά τους ως τα άκρα, σιγά-σιγά θα επέλθει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν: η κοινωνία θα τους απομονώσει. Ειρηνικά, αλλά στην απομόνωση, αυτό βλέπω να έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυρία Κατερίνα,συνήθως όταν εκφράζουμε την γνώμη μας αναφέρουμε και κάποια λογικά,πραγματικά επιχειρήματα για να την στηρίξουμε.Η άποψη που εκφέρετε στο άρθρο σας δεν είναι τεκμηριωμένη με επιχειρήματα.Είναι βασισμένη σε γενικεύσεις "και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε;",σε ανακρίβειες και προκαταλήψεις" ανθρώπινη “καθαρότητα” ύπαρξης" και σε συναισθήματα (στα συναισθήματα συμπεριλαμβάνονται και οι προσωπικές απόψεις)"Θα σταθούμε ως γνήσιοι “οπλίτες” του Χριστού και του Ελληνισμού στις “αιώνιες Θερμοπύλες”".Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι το άρθρο σας στερείται επιχειρημάτων άρα δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.Με λίγα λόγια δεν υπάρχει συλλογισμός.Όσον αφορά την απάντησή σας στο σχόλιο μου έχω να πω τα εξής:Πρώτον,δεν είπα ποτέ ότι οι αντίθετες απόψεις δεν πρέπει να ακούγονται.Αυτό είναι δική σας επινόηση.Δεύτερον,δεν είπα ποτέ ότι γενικώς οι απόψεις που δεν είναι ίδιες με τις δικές μου,είναι ρατσιστικές.Αυτό είναι επίσης δική σας επινόηση.Εγώ ανέφερα ότι η δική σας άποψη είναι ρατσιστική.Όπως ξέρουμε,δεν υπάρχουν μόνο δύο απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα.Τρίτον,το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων,αν όχι υποστηρίζει,τουλάχιστον αποδέχεται την συγκεκριμένη κοινότητα,σημαίνει αυτομάτως ότι δεν νοιάζεται ή δεν αναλαμβάνει δράση για κάποια άλλα κοινωνικά φαινόμενα(προσφυγικό,θάνατος παιδιών κατά την διάρκεια πολέμου κτλπ)?.Αυτό είναι ακόμη μία δική σας επινόηση.Εγώ ήθελα να δώσω μια απάντηση στο συγκεκριμένο άρθρο,παρόλο που ποτέ δεν ασχολούμαι με άρθρα που προβάλλουν τέτοιες απόψεις,γιατί ειλικρινά με σόκαρε η ακρότητα της άποψης σας,τα στερεότυπα που αναπαράγονται σε κάθε παράγραφο και η ημιμάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυρία Χατζηθεωδόρου, ως επι το πλειστον “Ενας” σωστα καταλάβατε.

    Πολύ φοβάμαι όμως πως συνεχίζοντας τον διάλογο σύμφωνα με αυτά που ΕΣΕΙΣ απαιτείται και ολόσωστα , από το παγκοσμιο πολιτικά ορθο σύστημα - (Έχετε τις απόψεις σας και έχω τις δικές μου. Η μήπως επειδή είναι αντίθετες από τις δικές σας πρέπει να τις κρατάω για τον εαυτό μου, κατά το "σκάσε και κάνε αυτό που σου λέω" γιατί αυτό που σου λέω ΕΓΩ είναι το ΜΟΝΟ πολιτικά ορθό.) –

    θα με ανακυρήξετε σε φασίστα*, επειδή απλά γράφω την αποψη μου!
    Μια άποψη που απλα και μόνο το mega σφάλμα που κάνει είναι να μην πέφτει στην παγίδα της πολιτικής ορθότητας!
    Αυτην που το παγκόσμιο σύστημα εχει επιβάλλει και που κι εσεις διατείνεστε πως μάχεσθαι.
    Ποία;
    Καταδικάζουμε απερίφραστα τον φασισμό και τον ναζισμό. (Προσέξτε για αρχή μόνο αυτά , μετά προσέθεσαν και τον εθνικισμό , τώρα όποιον δεν έχει αριστερή* κοσμοθέαση σε λίγο όλοι οι αντιφρονούντες ανεξάρτητα από το εάν είναι ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , αντεπαναστάτες …εχθροί του λαού,!!!)
    Καμία άλλη ιδεολογία! Τίποτε άλλο! Αλήθεια η ψέματα;
    Σας παρακαλώ εάν θέλετε απαντήστε.

    Αυτά τα συστήματα με τι τα έχουν συνδέσει στο υποσυνείδητο αλλά και στο συνειδητό στην τεράστια πλειονότητα των παγκόσμιων πλέον πολιτών;
    Με την ΔΕΞΙΑ ιδεολογία. Παγκόσμια.
    Ποια είναι η βασική ιδεολογία της δεξιάς;
    Πάλι σύμφωνα με την γενικά αποδεκτή βικπαιδεια –αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστη , απλά γενικά αποδεκτή-

    “Ο όρος Δεξιά στην πολιτική, σήμερα, αναφέρεται στις πολιτικές που προωθούν την ιδέα της συντήρησης. Η ιδεολογία της δεξιάς ασπάζεται την προάσπιση των θρησκειών και των εθνικών παραδόσεων, γιατί αποτελούν, κατ' αυτή, αναπόσπαστο στοιχείο κάθε κοινωνίας, απαραίτητο για την μετεξέλιξη και τη διαρκή πρόοδό της.”

    *Αριστερή είναι! Είτε σας ενοχλεί είτε όχι ΑΡΙΣΤΕΡΗ είναι! Και είναι η μοναδικά αποδεκτή από το σύστημα η οποία και μας κυβερνά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους ονομάζω φασίστες.
    Επειδή ό κομμουνισμός είναι καλός ,αδίκως τον κατηγορώ και ο κακός είναι μόνον ο φασισμός; (Δηλαδή όπως σας ξανά έγραψα Η ΔΕΞΙΑ). Λοιπόν αρνούμαι να πέσω στην καλοστημένη παγίδα τους και χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.

    Γράφετε:
    το gay- “pride” είναι μια φασιστική ενέργεια. Και τούτο γιατί “υπό την προστασία των και την προώθηση των ισχυρών” (από αυτό το γεγονός πηγάζει ο φασισμός της )

    Για να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε – για εμένα αυτό είναι πρωταρχικό σε έναν διάλογο- την οκτωβριανή επανάσταση πως την ονομάζετε φασιστική η κομμουνιστική;
    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2)
    Είναι πολλά τα θέματα που ανοίξατε και εμμέσως πλην σαφώς υπονοείται εις βάρος της δημοκρατικής μου ευαισθησίας ίσως και των γνώσεων μου. Θα σας απαντήσω όταν θα έχω χρόνο. Προς το παρών μόνο τον παρακάτω σύνδεσμο και ελπίζω να καταλάβετε αρκετά.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=keC4rjMmDcQ

    ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=TmtAa9eBvAY

    Ποιοι χρηματοδότησαν τον Λένιν και τον Τρότσκυ;
    Posted by: filopatria on: 11 Ιουλίου, 2012
    • In: 5η ΦΑΛΑΓΓΑ | ΕΒΡΑΙΟΙ | ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ | ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ποιοι χρηματοδότησαν τον Λένιν και τον Τρότσκυ;

    Page 123:
    Οι κορυφαίοι κομμουνιστικοί ηγέτες δεν ήταν ποτέ όπως εχθρικοί στους αντίστοιχούς τους στη Δύση, όπως η ρητορική προτείνει. Είναι αρκετά φιλικοί στους παγκόσμιους κορυφαίους χρηματιστές και έχουν εργαστεί στενά μαζί τους, όταν ταιριάζει με τους σκοπούς τους. Όπως θα δούμε στο παρακάτω τμήμα, η μπολσεβικική επανάσταση στην πραγματικότητα χρηματοδοτήθηκε από τους πλούσιους χρηματιστές στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Ο Λένιν και ο Τρότσκυ (Trotsky) ήταν σε στενότατη σχέση με αυτά τα πλούσια ενδιαφέροντα τόσο πριν όσο και μετά από την επανάσταση. Εκείνοι οι κρυμμένοι σύνδεσμοι έχουν συνεχιστεί μέχρι αυτήν την ημέρα και βγαίνουν περιστασιακά στην επιφάνεια, όταν ανακαλύπτουμε ένα Δαβίδ Ροκφέλλερ (David Rockefeller) να πραγματοποιεί εμπιστευτικές συνεδριάσεις με ένα Μιχαήλ Γκορμπατσώφ (Mikhail Gorbachev) ελλείψει της κυβερνητικής εγγυοδοσίας ή διπλωματικού σκοπού.
    Pages 263-267:
    Κεφάλαιο 13 – ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ στη ΜΟΣΧΑ
    Ένας από τους μέγιστους μύθους της σύγχρονης ιστορίας είναι ότι η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν μια δημοφιλής εξέγερση των καταπιεσμένων μαζών ενάντια στη μισητή κυβερνητική εξουσία των Τσάρων. Όπως θα δούμε, εντούτοις, ο προγραμματισμός, η ηγεσία και ειδικά η χρηματοδότηση προήλθαν εξ ολοκλήρου από το εξωτερικό της Ρωσίας, κυρίως από χρηματοδότες στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον θα δούμε, ότι η φόρμουλα Rothschild διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτών των γεγονότων.
    https://filopatria.wordpress.com/2012/07/11/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

    Υ.Γ.
    Το ότι χρηματοδότησαν και τον Χίτλερ είναι γνωστό….
    Αυτά σας τα γραφώ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!
    Αν και εγώ πίστευα πως ως φασισμό θα εννοούσατε την =φίμωση την αντίθετης άποψης.
    Ειλικρινά δεν περίμενα να τον συνδέσετε (τον φασισμό) με το κεφάλαιο , όπως κάνουν οι του ΠΑΜΕ και όχι μόνο , αποσυνδέοντας τον κατεξοχήν χρηματοδοτούμενο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κομμουνισμό από αυτόν τον ορισμό!

    "Ενας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνονται πολύ παράξενα αυτά τα αλλοπρόσαλλα, σχεδόν άσχετα προς το άρθρο, σχόλια που στερούνται ακόμα και της απλής κατανόησης του άρθρου. Μέθοδος τρολαρίσματος;: χτύπα με παραλογισμό, (γιατί είναι ακατανίκητος, κανένας δεν μπορεί να αμυνθεί απέναντί του!)και πάρε την προσοχή του αναγνώστη από το άρθρο και τα ουσιαστικά σχόλια; Ας το κρίνουν οι αναγνώστες.

      Διαγραφή
  19. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου16 Ιουνίου 2017 στις 2:11 μ.μ.

    Τα επιχειρήματά μου είναι σαφέστατα και βρίσκονται μέσα στο άρθρο. Αλλά δε μιλάμε την ίδια γλώσσα, ώστε να μπορέσουν να γίνουν κατανοητά από σας. Για σας η “καθαρότητα της ύπαρξης” είναι κενός λόγος, για μένα είναι δυνατό, υπαρξιακό βίωμα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένα σημείο επαφής ανάμεσα σε σας και σε μένα, στη λογική και πέραν της λογικής στην υπαρξιακή, βιωματική σφαίρα. Ίσως επειδή τα βιώματα που έχετε είναι μόνον από τη “σωματική ηδονόσφαιρα”.
    Ισχυρίζεσθε το ανακριβές ότι στα συναισθήματα περιλαμβάνονται και οι προσωπικές απόψεις. Η ψυχο-διανοητική- και σωματική ενότητα του ανθρώπου συνεπώς είναι για σας επίσης άγνωστη έννοια και κενός λόγος. Πώς μπορούμε, λοιπόν, συνεπώς να συμφωνήσουμε στο ο,τιδήποτε; Δεν μπορούμε καν να συνδιαλεχτούμε, γιατί ο διάλογος προϋποθέτει κάποια κοινή βάση. Για τους λόγους αυτούς και δεν διακρίνετε κανένα “λογικό” επιχείρημα στο άρθρο ή προσποιείσθε ότι δεν διακρίνετε.
    Τα “στερεότυπα”, όπως χαρακτηρίζετε τις απόψεις μου, είναι τα στερεότυπα που κράτησαν σε “στέρεη” συνοχή τις κοινωνίες ως τώρα. Και ο καθένας που “θέλει να δει” , μπορεί να δει σήμερα πως τα δικά σας στερεότυπα τείνουν στη διάλυση των κοινωνιών και του όποιου πολιτισμού είχαν καταφέρει να επιτύχουν.
    Όσον αφορά, “κύριε ανώνυμε”, στην ημιμάθειά μου, “...επιστήμη (γνώσις) χωριζομένη δικαιοσύνης και άλλης Αρετής πανουργία, ου σοφία φαίνεται ” έλεγαν εκείνοι οι σοφοί προγονοί μας, που το σύστημά “σας” θέλει να τους ξερριζώσει από παντού. Νοιάζεται πολύ το... “θέμα παιδείας” και οι προστάτες του να εισαχθούν οι “έμφυλες ταυτότητες” στα σχολεία, αλλά έχει εξοστρακίσει τη λέξη Αρετή από όλα τα σχολικά προγράμματα. Μήπως, άραγε, είναι για το σύστημα “σας” κενό λόγος και η έννοια της Αρετής; Όχι δεν είναι κενός λόγος για το σύστημα ή έννοια της Αρετής, είναι έννοια που “καίει”. Γιατί το κατακαίει ολόκληρο, εκ βάθρων και εκ θεμελίων. Σε τελική ανάλυση, προτιμώ την ημιμάθειά μου, μαζί με τα ίσως “ενάρετα στερεότυπά” μου, από τη δική σας πλήρη γνώση (έλεος!)
    Και κάτι τελευταίο. Στην ανάρτηση του άρθρου μου στα “Αττικά Νέα” κάποιος σχολιαστής ρώτησε: “τι σχέση έχουν οι Θερμοπύλες με τον Χριστό, οεο;” Παραθέτω και εδώ την απάντησή μου, που είναι απάντηση και στη δική σας άποψη ότι το να συνδέω το Χριστό με τις Θερμοπύλες δεν είναι επιχείρημα -αν και δεν το ανέφερα ως επιχείρημα, αλλά ως προτροπή.
    Η απάντησή μου: Εάν δεν το έχεις καταλάβει, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις το "κοινό ιδεώδες". Το ιδεώδες της ελευθερίας που είναι μία και ενιαία: η εκτός μας (η πολιτική ελευθερία) και η εντός μας, η ελευθερία από το "εγώ". Και αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα. Θα είχε φτάσει σε αυτό το ηρωικό ύψος ο Λεωνίδας, αν δεν έθετε το καλό όλων των Ελλήνων, δηλαδή την ελευθερία τους, πάνω από το δικό του "εγωιστικό" καλό, που θα ήταν να ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του; Ναι, οι μαχητές των Θερμοπυλών ήταν "ελεύθεροι" άνθρωποι εντός και εκτός τους. Ελεύθεροι ακόμα και από το φόβο του θανάτου. Μη μου πει κάποιος ότι δε γνώριζαν ότι πήγαν εκεί για να πεθάνουν, γιατί ποτέ δε θα εγκατέλειπαν αυτή τη μάχη, παρά μόνον νεκροί. Ακόμα και αν δεν κυκλώνονταν, η διαρκής μάχη αργά ή γρήγορα θα τους αποδεκάτιζε.
    Και συμπληρώνω: ο Λεωνίδας είναι προφανές ότι θεωρεί το Αγαθό της ανθρώπινης Ελευθερίας υπέρτατο όλων και την Ανδρεία, την Αρετή που το προστατεύει, υπερτέρα όλων.
    Ο Χριστός το Αγαθό της Ελευθερίας το ταύτισε με την Αλήθεια :“γνώσεσθαι την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς”. Και η Αρετή που την επιδιώκει λέγεται Ταπείνωσις. Για το πώς συνδέεται η Αλήθεια με την Αρετή της εξόδου από το “εγώ” , η απάντησις είναι πολύ μεγάλη... Τη βλέπει όμως κανείς “ζωντανά”, βιωματικά στο παράδειγμα του Λεωνίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου18 Ιουνίου 2017 στις 12:52 π.μ.

    Θα ήθελα να πω στο ιερό λόχο ότι δεν εμποδίζονται αυτές οι εκμαυλιστικές προς την κοινωνία παρελάσεις, με τέτοιους είδους ενέργειες σαν αυτές που επιχείρησε, που είναι αφ΄ενός καταδικασμένες να αποτύχουν λόγω επέμβασης των ΜΑΤ και αφ΄ετέρου η κοινωνία την εκλαμβάνει ως βίαιη εναντίωση στους gay , οπότε τα επιχειρήματά τους ισχυροποιούνται.
    Βλέπω ορθότερη την εναντίωση με παράλληλες ειρηνικές πορείες, σε κοντινά σημεία, που θα διοργανώνονται την ίδια μέρα ή μέρες με τις gay-pride από πολλές συνεργαζόμενες οργανώσεις και σωματεία, ίσως με πρωτοβουλία των ιερολοχιτών και δημόσιο κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους πολίτες Πορείες όπου κατά πλειοψηφία μετέχουν, με ευπρέπεια, ερωτευμένοι νέοι και γονείς με τα παιδιά τους, χωρίς να αποκλείονται εντελώς οι μεγαλύτερες ηλικίες. Οπότε η "εικόνα" , το "μήνυμα" είναι συντριπτικό υπέρ της "Νομο-θεσίας"της Φύσης, δηλαδή υπέρ της Θείας "Νομοθεσίας"!
    Ας το σκεφτούν οι ιερολοχίτες και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να μην διαλυθεί η ελληνική κοινωνία, και τα παιδιά τους, μέσα στα απόνερα της Ν.Τ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Τον τρόπο με τον οποίο ο Σωκράτης αντιμετώπιζε τις φιλοσοφικές απορίες αντανακλά η ακόλουθη ιστορία. Σύμφωνα με μια ρήση του μαντείου των Δελφών, ο Σωκράτης θεωρήθηκε ως ο πιο σοφός από όλους τους ανθρώπους. Όταν το πληροφορήθηκε αυτό ο Σωκράτης απόρησε, γιατί ο ίδιος ήξερε ότι δεν ήταν σοφός. Από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας θεός θα έλεγε ποτέ ψέματα. Τι συνέβαινε λοιπόν; Ήταν ή δεν ήταν ο Σωκράτης ο πιο σοφός από τους ανθρώπους;

    Προκειμένου να λύσει την απορία του αυτή, ο Σωκράτης αποφάσισε να επισκεφτεί ορισμένους φημισμένους για τη σοφία τους ανθρώπους, για να δει τι ήξερε αυτός που ενδεχομένως δεν το γνώριζαν εκείνοι.

    Πήγε πρώτα λοιπόν σε κάποιον πολιτικό, ο οποίος "εθεωρείτο από πολλούς σοφός και από τον εαυτό του σοφότατος". Έκπληκτος όμως διαπίστωσε πως κάθε άλλο παρά σοφός ήταν. Όταν μάλιστα επιχείρησε να του εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τις γνώσεις του, ο πολιτικός θύμωσε μαζί του.

    Ανάλογες αμφιβολίες δημιουργήθηκαν στον Σωκράτη και όταν επισκέφθηκε τους ποιητές. "Δεν έγραφαν τα ποιήματά τους από σοφία, αλλά από κάποια φυσική έμπνευση και ενθουσιασμό".

    Ίδια απογοήτευση τον κατέλαβε και όταν συναντήθηκε με ορισμένους τεχνίτες, που νόμιζαν πως κατείχαν την τέχνη τους.

    Τελικά, από την επαφή του εκείνη με όλους τους ανθρώπους που θεωρούσαν τον εαυτό τους σοφό, ο Σωκράτης συμπέρανε "ότι μόνον ο θεός είναι σοφός... και πως η σοφία των ανθρώπων είναι ελάχιστη, αν όχι ανύπαρκτη".
    Την αλήθεια αυτή την είχε ενστερνιστεί μόνον ο Σωκράτης, που συνήθιζε να λέει "ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα". Ίσως αυτό το γεγονός, σκέφθηκε τότε, το ότι δηλαδή είχε γνώση της άγνοιάς του, να ήταν εκείνο που μέτρησε στην κρίση του θεού και τον έκανε να πει ότι ο Σωκράτης είναι ο πιο σοφός από όλους τους ανθρώπους.

    πηγή: Πιέρ Αντό, "Σωκράτης", μτφ. Θανάσης Γιαλκέτσης, εφ. Ελευθεροτυπία (Βιβλιοθήκη), 23/11/2001]

    “Ενας”

    Υ.Γ.
    Προς τον κύριο που παντού βλέπει troll.
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2)
    Κλείνω αυτήν την συζήτηση υπενθυμίζοντας σε όσους ακόμα δεν δέχονται τους “σανοπώλες” ως παντογνώστες , πως η προ Χριστού εποχή ομοιάζει υπερβολικά με την σημερινή!!! Σε πολλά , στην …υπερηφάνεια στα σίγουρα , όχι μόνο στα πάρτι αλλά και …στα αυτιά.

    Φωνή βοώντος. Μέτρα πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε η λέξη φασίστας αρχιφασίστας φασισμός. Ο εχθρός βρέθηκε, αρκεί να τον εξοντώσεις!
    Και έπειτα ανακάλυψε και ποιος δικαιούται να τον ξανά εξοντώσει . Ποίος δικαιούται όχι μόνον να μην μετανοεί για τα τρομερά εγκλήματα του αλλά δικαιούται και να απειλεί ανοιχτά τους Έλληνες πως εάν παρασιτεί ανάγκη θα ξανακάνει το, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά , πράξη.
    Πράγματι πρέπει να έχει πολύ “ισχνές” πλάτες αυτός που δεν τον πιάνει κανείς νόμος, ούτε καν ο αντιρατσιστικός, ούτε καν ο νόμος για τις γενοκτονίες…

    Ίσως τότε καταλάβεις πως η επόμενη διευκρινιστική εγκύκλιος που θα βγει να γράφει πως ο κομουνισμός* είναι καλός , απλώς ο Λένιν ο Τρότσκι ο Στάλιν και άλλοι …ήταν φασίστες!!!
    Δεν θα εκπλαγώ καθόλου.
    Εσύ φαντάζομαι σε όποιον αντιδράσει στις αυθαίρετες εγκυκλίους θα τον ψέξεις για ...άνθρωπο του παγκόσμιου πλουτοκρατικού συστήματος που το ενόχλησε σφόδρα... ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ λόγος …εναντίον του Στάλιν, όχι εναντίον του κομουνισμού πού εφήρμοζε αυτός αλλά εναντίον του ιδίου ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ!!!


    Συμπωματικά μα εντελώς συμπωματικά , ο “ αντισυστιμικός ” ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ λόγος εκπέμπεται σε καθημερινή βάση από τα ΜΜΕ...των φτωχών ΥΠΟΘΈΤΩ!
    Των φτωχών , έτσι για συνεχίσω το “παράλογο τρολάρισμα”, διότι ενοχλήθηκε το αντιφασιστικό σύστημα από τον ΑΝΤΙ φασιστικό λόγο. Ακόμα μια σύμπτωση τυχαία και αυτή. Και τα πάρτι που όλοι οι δημοκράτες πολιτικοί υποστηρίζουν αντι φασιστικά μηνύματα …τραγουδούν!!!

    • Ο κομμουνισμός είναι καλός
    • Εάν δεν είναι καλός , δεν είναι κομουνισμός
    • Το τι κάνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της φιλοσοφικής, διαβάζοντας το παραπάνω σόφισμα ,οποίος ενδιαφέρεται το διαπιστώνει στην μαύρη βίβλο του κομουνισμού.
    Δεν μισώ τίποτα και κανέναν διότι το μίσος τυφλώνει και έτσι ακόμα και εάν θέλεις να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε απειλεί , θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Αγαπάτε αλλήλους είναι η εντολή Του Θεανθρώπου Χριστού μας και ευτυχής όποιος με την βοήθεια της Υπεραγίας μας Θεοτόκου την πιστεύει και την εφαρμόζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου19 Ιουνίου 2017 στις 10:12 π.μ.

      Φίλε ανώνυμε, που σου προσέβαλε το άρθρο τα φιλοφασιστικά σου αισθήματα και υπερασπίζεσαι με πάθος και πλήθος λόγων το φασισμό, μήπως πρέπει επί τέλους να καταλάβεις ότι ο φασισμός για τον οποίο μιλάει το άρθρο δεν είναι ο φασισμός που έχεις εσύ στο μυαλό σου, οπότε παρανοείς πλήρως τα γραφόμενα.
      Εσύ έχεις στο μυαλό σου το φασισμό ως ιδεολογία και ως άμεσο τρόπο διακυβέρνησης (τύπου Μουσολίνι, Μεταξά, Πινοσέτ κ.α.) ο φασισμός για τον οποίο μιλάει το άρθρο είναι νοο-τροπία και έμμεσος τρόπος διακυβέρνησης του “συστήματος” που κυβερνάει σήμερα τη Δύση, με επικάλυμμα τη δήθεν (αντιπροσωπευτική) δημοκρατία.
      Αυτή η έλλειψη κατανόησης του πού ακριβώς προσάπτει το άρθρο το σύγχρονο φασισμό, σε κάνεις να αραδιάζεις κατεβατά από τις αντιφατικές ιδεολογικές σου τοποθετήσεις προς υπεράσπιση της (προφανώς) αγαπημένης σου ιδεολογίας, σε σημείο να αναρωτιέσαι ποιες πλάτες με προστατεύουν και δε με συλλαμβάνουν για ρατσισμό! Δεν έχουν λογική όλα αυτά: ενώ αγαπάς το φασισμό σου βρωμάει ο (κατά τη φαντασία σου) ρατσισμός του άρθρου, εκτός αν υπάρχει κάποιος κρυμμένος και πολύ λογικός στόχος, που μόνο εσύ τον γνωρίζεις.
      Και στο τέλος επικαλείσαι τη χριστιανική αγάπη προς όλους! Είδες κάπου να την αρνιέμαι; Ναι, στη Χριστιανική αγάπη προς όλους ως πρόσωπα, αλλά ο αληθινός Χριστιανός δεν υιοθετεί εχθρικές προς τη διδασκαλία του Χριστού, ιδεολογίες και “στάσεις ζωής”. Ναι, τους αγαπάμε όλους, και τους gay ως πρόσωπα, αλλά θα πρέπει η ακόμα ορθοδοξο-χριστιανική κοινωνία μας να κρατάει τις δέουσες και ενεργές αποστάσεις από την προκλητικότητά τους και τη δική τους στάση ζωής, όπως ακριβώς κρατάμε μακριά από την οικογένειά μας κάποιον που αγαπάμε, ή έστω δεν τον μισούμε, αλλά γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να τη διαλύσει. Τώρα, το πώς ακριβώς η “gay στάση ζωής” διαλύει τις κοινωνίες ίσως αποτελέσει το θέμα ενός άλλου άρθρου.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]