Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζώντας τον... μύθο τους!

20 σύμβουλοι με μέσο όρο ετήσιες αποδοχές 32.000 ευρώ. Προστίθονται στους δεκάδες συμβούλους του πρωθυπουργού.

Οι πληροφορίες μας μιλάνε για 88 συμβούλους.

Οι περισσότεροι ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ.

Με το μέσο όρο των 32.000 ευρώ αυτό σημαίνει περίπου 3.000.000 ευρώ.

20 s Άλλοι 20 σύμβουλοι για τον πρωθυπουργό, 642.751 ευρω αμοιβή

Απορία πρώτη
Πότε προλαβαίνει και τους βλέπει όλους αυτούς;.

Απορία δεύτερη
Θα μειωθούν οι μισθοί τους και οι παροχές τους. Και πόσες ακριβώς είναι αυτές; Γιατί οι πληροφορίες λένε ότι υ πάρχουν σύμβούλοι με τεράστιους μισθούς που εκτοξεύουν τον Μ.Ο.

Απορία τρίτη
Θα απολυθούν απο τις διπλές δουλειές τους;. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, μήπως κάποιοι έχουν δουλεύουν ταυτόχρονα και για τις “αγορές”;

Απορία τέταρτη
Συνολικά πόσους συμβούλους έχουν τα στελέχη της κυβέρνησης – γιατί κυκλοφορούν απίστευτα νούμερα και πολλά εκατομμύρια αμοιβών.

Απορία πέμπτη
Αυτοί σας συμβούλευσαν αμέσως μετά απο αυτά τα μέτρα, να δώσετε το στίγμα σας απο το βήμα του ΣΕΒ; – όπου και εκεί φάγατε ένα εξευτελιστικό φτύσιμο-.

Σε τελική ανάλυση, γιατί δεν τους διώχνετε να πάρετε δίπλα σας τον Χάρρυ Κλύν. Και το χαμόγελο θα επανέλθει στα χείλη μας και σίγουρα απο όλο αυτό ασκέρι καλύτερες προτάσεις θα ακούσετε.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι ο Χάρρυ Κλυνν δεν θα σας ζητήσει μισθό, αντίθετα σαν πηγή εμπνευσης που είστε μπορεί να σας πληρώσει και απο πάνω.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]