Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλαφούζος: Ο προκλητικά ψεύτης Παπακωνσταντίνου


Ως “προκλητικά ψεύτη”, “αυτάρεσκο” και “υποκριτή” χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Σκάι κ. Γιάννης Αλαφούζος τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με σχόλια που ανήρτησε στο Twitter!

Το εκπληκτικό είναι ότι αφορμή για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς αποτέλεσε η εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών σε τηλεοπτική εκπομπή του ίδιου του Σκάι (!) – συγκεκριμένα στους “Νέους Φακέλους” του Αλέξη Παπαχελά και τα όσα αυτός υποστήριξε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Την ώρα που προβαλλόταν, λοιπόν, η συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών, ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ σχολίαζε καυστικά μέσω της σελίδας του στο twitter. «Ο Παπακωνσταντίνου είναι προκλητικά ψεύτης στην συνέντευξη με τον Αλέξη Παπαχελά. Ντροπή, όλοι φταίνε εκτός από αυτόν. Ντροπή!» έγραψε σε ένα σημείο ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ συνέχισε με σαρκαστικά σχόλια όπως «εγώ υπολόγισα το έλλειμμα;» αποδίδοντας μεταξύ άλλων στον υπουργό «αυταρέσκεια, ναρκισσισμό και υποκρισία».

Στη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ρωτήθηκε για το εάν έχει κάνει λάθη, περιορίστηκε να απαντήσει ότι “ το μεγαλύτερο λάθος, το οποίο έχω κάνει, είναι η αίσθηση που θέλησα να δώσω κατά καιρούς, ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και έρχεται πιο γρήγορα η καλή περίοδος. Πάντα ένας Υπουργός Οικονομικών πρέπει να βρίσκει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο να λέει την πραγματικότητα όπως είναι, αλλά να δίνει και την αισιοδοξία και την προοπτική”…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]