Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aιδώς «κεντροδεξιούληδες»…


Οι ομόρριζες χαμοκέλες της κεντροδεξιάς Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη, στήριξαν άλλη μια φορά την αποτυχημένη και ακραιονεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Παπανδρέου με ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ ηθικής αυτουργίας στα νέα αδιέξοδα και επαχθή οικονομικά μέτρα της μνημονιακής του δουλείας και χυδαιότητας.

Και οι πάμπλουτοι αρχηγίσκοι τους, που ευσυγκίνητοι κάθε τόσο χύνουν ποταμούς δακρύων στα πασαδόρικα ΜΜΕ για την φτώχεια και την εξαθλίωση των Ελλήνων!! έβαλαν άλλη μια φορά πλάτη για να γίνει ακόμα πιο βαθύς ο ομαδικός τάφος και να χωρέσει περισσότερους.

Και δεν ντρέπονται και δεν λυπούνται και δεν φοβούνται…οι αθεόφοβοι.

Δεν ντρέπονται και ας τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι πλέον πως αυτό που ξεκάθαρα πλέον τους νοιάζει είναι μόνον ένας μικρός η μεγάλος θώκος…εθνικής προσφορές!! σε κάποια κυβερνητική τους συμμετοχή με το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως ίσως σημαδεύουν την τράπουλα κάποιοι ντόπιοι και ξένοι «πεφωτισμένοι».

Τους λυπάται όμως πλέον ο λαός και όσοι ως σήμερα παραπλανήθηκαν.

Τους λυπάται και τους φοβάται μαζί που ακόμα και σε αυτή την βαθειά κρίση και απόγνωση της κοινωνίας και της άνεργης νεολαίας αυτοί νοιάζονται μόνον για το φτηνό και υπερλιπιδαιμικό πολιτικό και κυτταρικό τους σαρκίο.

Τους φοβάται και αναθεματίζει την τύχη του που η αξιοπρέπεια της ζωής του και περισσότερο των παιδιών του εξαρτάται δυστυχώς και από αυτά τα ανιδεολογικά και καιροσκοπικά γκρουπούσκουλα, που τόσο πολύ μισούν την παράταξη που τους εξέθρεψε και τους έκανε νοματαίους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το Μητσοτακαίικο πάντα στα πράγματα. Τώρα ο Σαμαράς έστειλε τον Κυριάκο να συναντήσει τον επικεφαλής του ΔΝΤ; Σε μια κυβέρνηση ΝΔ, θα επιστρέψει και η Ντορούλα να υπουργοποιηθεί, θα γίνει κι ο μπαμπάς πρόεδρος Δημοκρατίας και "Ξανά προς τη δόξα τραβά". Σας βαρέθηκα πια χαζοντάμαρα, από τώρα και στο εξής είμαι άπατρις!
    Ακούς ΕΛΛΗΝΙΔΑ; να τους χαίρεσαι και "Καλό κοράγιο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]