Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τον Σαμαρά...


Ένας δειλός Αντώνης Σαμαράς, που ευχαριστεί την τύχη που τον έκανε αρχηγό της NΔ-SATURN, ένας κωλØτØύμπας Καρατζαφέρης, ένας ανύπαρκτος Κουβέλης-που αρκούσαν 2 ερωτήσεις του Πρετεντέρη για να τον ξεγυμνώσουν-, μια συνεπής στον εαυτό της Ντόρα κι ένας παντελονάτος Αλέξης Τσίπρας. Ο τελευταίος ήταν ο μόνος που διαφοροποιήθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό. Από μία άποψη και «έντιμα».

Τα μισόλογα του Σαμαρά που κρύβεται πίσω από τις επιθετικές ανακοινώσεις του Μιχελάκη, δεν είναι αρκετά για να τον μετατρέψουν σε ηγέτη στη συνείδησή μας.

Πως είναι δυνατόν να μην έχει τα κότσια να ζητήσει εκλογές την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη Λεηλασία των Ελλήνων;

Μήπως κολώνει επειδή το πολτικό δίπλωμα οδήγησης που διαθέτει, είναι αρκετό για τα κυβικά της Πολιτικής Ανοιξης και δεν του επιτρέπουν να καβαλήσει μεγαλύτερο όχημα;

Εάν στον Σαμαρά αρκεί η ηγεσία της ΝΔ-SATURN, εάν διαβλέπει πως με το πολιτικό προσωπικό που διαθέτει το κόμμα του δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε γαλέρα, τότε έχει την κατανόησή μας.

Ας μην απαιτεί λοιπόν από την Ιστορία να τον συμπεριλάβει στις χρυσές σελίδες της-κάπου θα τον καταχωνιάσει κι αυτόν μαζί με τους υπόλοιπους.

Όσο για τους Έλληνες πολίτες, εάν είμαστε τόσο μ@λ@κες ώστε να περιμένουμε από αυτούς τους «ηγέτες» που διαθέτουμε να μας βγάλουν από τη κρίση, ας ετοιμασθούμε για τα χειρότερα…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και τον περιπτερα της γειτονιας σου θα ψηφισεις μιας και ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΡΟΙΚΑΣ...!!!!!!!!!

    Μετα σε κλιμα καπως πιο ηρεμο ψυχικα θα τακτοποιησουμε και τα υπολοιπα.. ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!

    ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]