Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεκάδες τραυματίες στα νέα επεισόδια μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην Αίγυπτο


  • Τουλάχιστον εκατό άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, στα νέα επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου

Συγκρούσεις και πάλι στην καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιούν διαδηλωτές για 8η μέρα, μετά τα επεισόδια χριστιανών και μουσουλμάνων την 7η Μαΐου, τα οποία άφησαν θύματα 12 τουλάχιστον νεκρούς στην Ιμπάμπα του Καΐρου..

Να σταματήσουν αμέσως την καθιστική τους διαμαρτυρία ζήτησε από τους διαδηλωτές με ανακοίνωσή της η Κοπτική Εκκλησία, την οποία ανέγνωσε ο Επίσκοπος Ιωάννης, Γραμματέας του Προκαθημένου της Κοπτικής Εκκλησίας Σενούντα Γ΄ στη δημόσια τηλεόραση της Αιγύπτου.

«Στο όνομα των παιδιών μας που διαδηλώνουν μπροστά από το «Μασπέρο» (σ.σ. η περιοχή που βρίσκεται η κρατική τηλεόραση στο κέντρο του Καΐρου), η διαμαρτυρία δεν εξυπηρετεί πλέον την έκφραση της γνώμης σας, καθώς στα νοήματα που εσείς θέλετε να περάσετε έχουν εισέλθει και άλλα από αυτά που εσείς χρησιμοποιείτε.

Οι επιθέσεις και οι συγκρούσεις έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην καλή φήμη της Αιγύπτου και στην δική σας. Επομένως, πρέπει να σταματήσετε άμεσα την διαδήλωση», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Πατριάρχης των Κοπτών.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]