Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρωστάει 800 ευρώ για το «κινητό» και του παίρνουν σπίτι και οικόπεδο!


Για ένα χρέος ύψους 800 - 900 ευρώ, που έχει προκύψει από την οικονομική αδυναμία του να πληρώσει λογαριασμούς του κινητού τηλεφώνου του, κινδυνεύει, άμεσα, να χάσει το σπίτι του, μαζί και το οικόπεδο στο οποίο είναι κτισμένο, καθώς φέρεται η εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND ΕΛΛΑΣ» να τα βγάζει σε πλειστηριασμό!

Πρόκειται για νέο άνθρωπο, κάτοικο χωριού των Τρικάλων που εργάζεται στην ψησταριά του πατέρα του - τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας - ο οποίος τίθεται στο «στόχαστρο» της πολυεθνικής εταιρείας επειδή, λόγω και της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης που πληρώνει ο εργαζόμενος λαός, δεν μπόρεσε να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς του κινητού τηλεφώνου εντός των καθορισμένων προθεσμιών.

Ο πλειστηριασμός, που αφορά σε ένα οικόπεδο έκτασης 406,50 τμ μετά της επ' αυτού διώροφης οικοδομής (84 τμ ο κάθε όροφος), ορίστηκε για τις 25 Μάη 2011 και, όπως αναφέρεται στο απόσπασμα της κατασχετήριας έκθεσης που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, «καλούνται όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές να έρθουν να πλειοδοτήσουν».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πολυεθνική «WIND», λοιπόν, που έχει κέρδη εκατομμυρίων -στην Ελλάδα οι πελάτες της φτάνουν τα 4 εκατομμύρια και ο κύκλος εργασιών της, το 2009, έφτανε το 1,07 δισ. ευρώ- φέρεται να μην ανέχεται πως μπορεί να χάσει μερικά ευρώ από έναν βιοπαλαιστή που ζει σε ένα χωριουδάκι της ελληνικής υπαίθρου και παλεύει, με νύχια και με δόντια, να κρατήσει ανοιχτό το οικογενειακό μαγαζάκι. Κι επιδεικνύοντας τη δύναμη του οικονομικά ισχυρού, επιχειρεί να του αρπάξει το σπίτι που, με πολύ ιδρώτα και χίλια βάσανα, έκτισαν οι φτωχοί γονείς του. Κατά τα άλλα, η πολυεθνική διαφημίζει στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ότι «ξεχωρίζει και για την κοινωνική προσφορά της»!

Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα του σήμερα, του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης κατοχής του Γιώργου Παπανδρέου... Τί είπατε; Δικαιώματα; Τί είπατε; Aνθρωπιά; Αυτά και άλλα πολλά θα πρέπει να αρχίσετε να τα διαγράφετε από το λεξικό σας, από την καθημερινότητά σας, αλλά και από τη μνήμη σας... Η Ελλάδα του σοσιαλισμού οδηγεί σε νέους δρόμους: Ταπείνωσης, εξευτελισμού και απώλειας, των πάντων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. αποδοτε αυτη ως και αυτη απεδωκε,και διπλωσατε αυτη διπλα κατα τα εργα αυτης.εν τω ποτηριω ω εκερασε κερασατε αυτη διπλουν.
    αποκαλυψη ιη 6
    απλο δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιά και τσεκούρι στα ΟΡΚ του Σοσιαλιστικού Καπιταλισμού!!! Ούστ.. πεινασμένες πόρνες.. καρκινώματα του Μινέϊκο-ισμού και της ξεβράκωτης μάνας του.. που ήρθε στην Ελλάδα μας για να χορτάσει κλεμένο σιταράκι..όλο το πεινασμένο κειφηναριό του Πωλονοεβραιοσιονισμού! Ούστ παλιόσκυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]